Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВече мина почти 20% от фрий флоута в яху. Явно голямата част от инвеститорите в яху са влези само заради Алибаба, и сега продават за да влезат директно. Иначе вече дисконта на дела на яхуу спрямо алибаба е 10% т.е. не само самото яху вече има отрицателна стойност, но и делът му от али баба се продава косвено с 10% дисконт.
Даже справедливия дискаунт може да е 50%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеhedge funds i golemite ste gi podbutnat skoro
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВече мина почти 20% от фрий флоута в яху. Явно голямата част от инвеститорите в яху са влези само заради Алибаба, и сега продават за да влезат директно. Иначе вече дисконта на дела на яхуу спрямо алибаба е 10% т.е. не само самото яху вече има отрицателна стойност, но и делът му от али баба се продава косвено с 10% дисконт.
Коментар
-
Вече мина почти 20% от фрий флоута в яху. Явно голямата част от инвеститорите в яху са влези само заради Алибаба, и сега продават за да влезат директно. Иначе вече дисконта на дела на яхуу спрямо алибаба е 10% т.е. не само самото яху вече има отрицателна стойност, но и делът му от али баба се продава косвено с 10% дисконт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеСреброто и житото отидоха на кино!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеспоред мен днес сте има sell off в yahoo. дано да баркам
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова с Алибаба започва да ми прилича на историята с Трейс от 2007 ма година. Голяма еуфория, голямо нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова с Алибаба започва да ми прилича на историята с Трейс от 2007 ма година. Голяма еуфория, голямо нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее че не е паднала толкова много държи се порядъчно
Коментар
Коментар