If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И СП и Насдак в момента са на подкрепи на седмична. Аз поне ще почакам да видя дали тези покдкрепи или горните съпротиви ще издържат преди пак да пуска къси.
Мисля, че ще има откат 4-5% - трябва да развеселят малко населението, че съвсем ще психясат покрай тая ебола ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
И СП и Насдак в момента са на подкрепи на седмична. Аз поне ще почакам да видя дали тези покдкрепи или горните съпротиви ще издържат преди пак да пуска къси.
A честито искренно се радвам за теб, ще черпиш
Разкажи с подробности сега къде кога как осреднява, с колко контракта ти беше позицията ...
Сега ако съм на теб пускай дългите и дръж за 10000
защо да черпя-ти страдаше ли с мен като акаунта ми беше на минус 5 цифрена сума?
Или по скоро ме ръбаше като кисела краставица?
Кажи си сега ти дереджето,няма да злорадствам като теб-помня че беше дълъг от 9ххх ерията!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
май не ме разбра,заех къса позиция преди 2 години на 7500 нивото,всички знаем какво стана след това.
усредних и допълвах на два пъти,та да дойде днешния ден и да изляза от нея
Хахо,не ти пожелавам ядовете дето ги имах на няколко момента през това време,и за да не става критично,понеже се заинатих ,правех и неправилни ходове,като усреднявания и довнасях,ох не искам да си спомням
не ти схващам тънкия хумор равен,ти знаеш ли сега ще пада ли още или тук някъде е дъното на корекцията?
Хемилиос ей го на 7800 е SMA200 Weekly там е ок на long и да потърпиш малко ....
A честито искренно се радвам за теб, ще черпиш
Разкажи с подробности сега къде кога как осреднява, с колко контракта ти беше позицията ...
Сега ако съм на теб пускай дългите и дръж за 10000
виж ся мухо , като се наближи зоната 83,,,,,, и става страшно . дау и той е при 158...... почва се играта 358 кви дъна кви пет лефа . обеми да виждаж. програмисчето просто обича играта 358
Коментар