Първоначално изпратено от niki5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениесофтбанк бутат и те цената. немали да продават
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениена 48 долара прва около 250% с опциата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко съм прав в сметките това ще са ми най-бързите 100% доходност поне за първия транш на покупките ми в яху, от 2007 насам за има няма 6 месеца
на 48 долара прва около 250% с опциата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
така не сам 4акал от отдавна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКво са туткат сега с това IPO
така не сам 4акал от отдавна
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеспоред мен днес сте има sell off в yahoo. дано да баркам
Реално ако IPO не е пълен провал то тази цена сега е най-ниската за яху. IPO ще е брутален успех - почти съм убеден че ще удари 200 милиарда капитализация. Според мен самото яху срува поне 10-15 долара на акция. При това доста консервативно. Така се получава цена между 52 и 65 долара най грубо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеzависи от Алибаба
Ако съм чел внимателно де, може и да бъркам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАко сбъркате, след това връщане назад няма. Това яху като стойност на собствена дейност ми се струва да върви към нулата.
Коментар
Коментар