IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
    80-83 fuck
    Това е 200 милиарда капитализация

Коментар

• 80-83 fuck

Коментар

• И аз не им вярвам на китайците - тези са пълни мошеници.

Коментар

• [QUOTE=ravnovesie;1059695837]Е то Али Баба ако не беше китайска компания, щеше да е най-добрата компания в света.[/QUO

аz акциа там не бих купил zаради кухата им структура

софтбанк бих играл но намерих ефтини опции

Коментар

софтбанк бутат и те цената. немали да продават
            Е то Али Баба ако не беше китайска компания, щеше да е най-добрата компания в света.

Коментар

на 48 долара прва около 250% с опциата си
              Не ме кефят опциите нещо, не се чувствам удобно с тях. Макар че наистина може да се правят прекрасни печалби

Коментар

• софтбанк бутат и те цената. немали да продават

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Ако съм прав в сметките това ще са ми най-бързите 100% доходност поне за първия транш на покупките ми в яху, от 2007 насам за има няма 6 месеца

на 48 долара прва около 250% с опциата си

Коментар

така не сам 4акал от отдавна
                    Ако съм прав в сметките това ще са ми най-бързите 100% доходност поне за първия транш на покупките ми в яху, от 2007 насам за има няма 6 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Кво са туткат сега с това IPO

така не сам 4акал от отдавна

Коментар

• Кво са туткат сега с това IPO

Коментар

според мен днес сте има sell off в yahoo. дано да баркам
                          Взима 8-9 милиарда от пряка продажба и му остават още 20% от али баба. Има 1 милиарда акции. Срещу тях ще има 8 долара на акция кеш от али баба, като са обещали да върнат половината от тях на акционерите си. И 20% от баба, които реално пак ще могат да продадат. Така ако самото yahoo не струва нищо при 200 милиарда капитализация на али баба се получава 9+40 = 49 долара за яху. Ако капитализацията е 170 милиарда то минимума за яху е 34+8= 42 долара на акция Там където се намира в момента.

Реално ако IPO не е пълен провал то тази цена сега е най-ниската за яху. IPO ще е брутален успех - почти съм убеден че ще удари 200 милиарда капитализация. Според мен самото яху срува поне 10-15 долара на акция. При това доста консервативно. Така се получава цена между 52 и 65 долара най грубо.

Коментар

zависи от Алибаба
                            И от китайски съд, който тепърва ще решава, какво е общото между баба и Алибаба.
                            Ако съм чел внимателно де, може и да бъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                              Ако сбъркате, след това връщане назад няма. Това яху като стойност на собствена дейност ми се струва да върви към нулата.
                              zависи от Алибаба

Коментар

• Ако сбъркате, след това връщане назад няма. Това яху като стойност на собствена дейност ми се струва да върви към нулата.

Коментар

Working...
                                X