IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
    Ключов ден е днес.Поне един от многото такива.
    Давайте предположения и очаквания.
    Като гледам златото в момента.......като че ли инфлацията да замира.Като гледам компонентите които и влияят,......на дали ще си замине.Та такова ми е нещо объркано.Същото като пазарите.Стоя си на ръцете,никак не ми е комфортно и си казвам,че е за хубаво.А дали е така.............?
    Между другото вчера отнесох неприлично голям бой,почти по всички флангове.От златодобив ,през въгледобив та до космонавтика.Истински бой.
    Та да направя и аз моето предположение/неангажиращо/:
    При вариант 8+% ,според мен зависи колко ще е плюсът.Ако е много плюс,отиваме да пробваме дъната .При вариант 8-% ,като нищо ставаме свидетели на рали.
    Та моето кълбо така ги вижда нещата.
    Казвайте какво показва вашето?
    една идея от Reddit:
    - Благодарете на приятелите си;
    - Сбогувайте се с най-близките си...
    и така

Коментар

• Ключов ден е днес.Поне един от многото такива.
      Давайте предположения и очаквания.
      Като гледам златото в момента.......като че ли инфлацията да замира.Като гледам компонентите които и влияят,......на дали ще си замине.Та такова ми е нещо объркано.Същото като пазарите.Стоя си на ръцете,никак не ми е комфортно и си казвам,че е за хубаво.А дали е така.............?
      Между другото вчера отнесох неприлично голям бой,почти по всички флангове.От златодобив ,през въгледобив та до космонавтика.Истински бой.
      Та да направя и аз моето предположение/неангажиращо/:
      При вариант 8+% ,според мен зависи колко ще е плюсът.Ако е много плюс,отиваме да пробваме дъната .При вариант 8-% ,като нищо ставаме свидетели на рали.
      Та моето кълбо така ги вижда нещата.
      Казвайте какво показва вашето?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Мдам, имаше една история за бързата кучка
        BTMFD now. Нищо от капаните не се затвори но вече са близо и отново ще се паникьосам че оставам с много кеш а пазара не крашва

Коментар

• Ше го бъкаме ели ша го гътаме nyse nasdq$symbols?

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

И утре ще се надолу според мен. Зложих капаните...
            Мдам, имаше една история за бързата кучка

Коментар

• H&S
              https://prikachi.net/image/Lf8qnq

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Аз се назландисвам на едни японки, ма у наше село няма ликвидност.

Коментар

Контейнерите - BTFD!

Коментар

• Нащо момче прави втори опит да захлеби през SA https://seekingalpha.com/article/451...covered-stocks

Някой може да реши да подкрепи родното. Знам един (друг), дето пуска по 50+ статии на месец в SA и определено те му носят повече приход отколкото инвестиционното портмоне.

Коментар

Нафтата. Бърже BTFD!

... хахаха, въглищата, хахаха. Пак неочаквано.
                      Контейнерите - BTFD!

Коментар

• Warrior Met Coal jumps as upgraded to Buy from Hold at Jefferies

Начи на 15 беше холд, на 40 става буй. Личи си е финансовото образование. Ние тираджийти купувахме на 15, че евтино. Ма така е като не сме учили овреме и не ги разбираме.

...

И тука малко стопове слагаме.
                        Last edited by terziеv; 07.06.2022, 18:43.

Коментар

За BTU имам да те черпя.
                          Относно нафтите........толкова нескопосно ги отиграх/и като компании и като тайминг/,че съм бясен на себе си.И от яд ......съм кръгла нула с ден днешен.
                          Дан'тидреме. Ако още държиш от по-големите нафтени, има време да прибираш урожай.

Аз черното и през METC го играх добре, даже май се оказа най-доброто напоследък.

...

dobaвка - слагам на Антеро стоп на 42. За всеки случай.
                          Last edited by terziеv; 07.06.2022, 18:23.

Коментар

Относно написаното от Д.Петков.
                            Не бях виждал такива лихви.Не знаех,че може някой да ги плаща въобще.
                            Отиграх преди време и то добре от към профит и от към лихви DWAC.Но там по спомен нещата бяха стигнали до към 120% и си мислех ,кой луд ги плаща?И през ум не ми е минавало за лихви 300-600%.
                            Човек се учи докато е жив.
                            То лихвата днеска за шортене на RDBX е вече 949%, а цената не пада! Дори съм на лек плюс. Редитчиите пишат, че на 24-ти юни би трбявало RedBox да влязат в индекса Ръсел3000, но не е сигурно дали ще стане, можело да се окаже че не отговарят на изискванията. Но ако влязат, пасивните фондове ще почнат да ги купуват за да ги включат в портфолията си и тогава става силно неприятно за скъсилите. Накрая няма да издържат на кръвопускането с тия лихви и скуиза ми се види напълно възможен. Аз си държа хартишките, бърза работа нямам.

Коментар

• Относно написаното от Д.Петков.
                              Не бях виждал такива лихви.Не знаех,че може някой да ги плаща въобще.
                              Отиграх преди време и то добре от към профит и от към лихви DWAC.Но там по спомен нещата бяха стигнали до към 120% и си мислех ,кой луд ги плаща?И през ум не ми е минавало за лихви 300-600%.
                              Човек се учи докато е жив.

Коментар

Нафтата. Бърже BTFD!

... хахаха, въглищата, хахаха. Пак неочаквано.
                                За BTU имам да те черпя.
                                Относно нафтите........толкова нескопосно ги отиграх/и като компании и като тайминг/,че съм бясен на себе си.И от яд ......съм кръгла нула с ден днешен.

Коментар

Working...
                                X