Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
ХОРА КУПУВАЙТЕ ДИПОВЕТЕ
АЗ СЛУШАМ ГОСПОДИН ТРЪМП . ТОЙ Е УМЕН ЧОВЕК . АМЕРИКАНЕЦ
СЕГА ДАУ ЩЕ ОТИДЕ НА 50000 . ЩЕ ИСПУСНЕТЕ РАЛИТО
ЕТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ХАХО 333 И ТАШУНКО СЪС САПА КУПЕХА ДНЕС ПАДАНЕТО И ЧАКАТ НОВИ ВЪРХОВЕLast edited by the architect; 12.02.2022, 03:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМда, който не е слушкал няма да папка е положението
... Петробраз дали може да го докара до 50 гущера летоска?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Не си го следял достатчно за да твърдиш тез неща, това за 4100 не го беше казвал до уикенда, естествено е някаква вероятност, човека дотам смята че може да отиде една бърза трета вълна
Сега врътнах малко назад и това, което съм написал го има и на 02.02 в Market alerts, но не ми се води разследване кога го е написал за пръв път. От вчера, обаче, са му съмненията, че ще се стигне до това дъно.
Коментар
-
18.01.2022, 10:38
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДреме ми но жилетката, аз съм до уши в нафта. Ако има сеч, мога да мушна малко CHIR.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеОчаквах и нещо интересно да се случи със златото, но то вече е над тези неща.Няма късателство към инфлацията.Читави златни миньори също пазара не ги награждава особено към момента.Ако така върви още годинка,две и може да си изкупят акциите сами.Бъкани са с пари.
Коментар
-
Притесних се да не изпусна влака на някои руски аквии и отворих IRAO - P/E 2,9 с 16% дивидент, логиката ми е че ако съм прав и пазараспадне лошо няма да се поколебая да нахакам още едни 30-40 к тук при още спад, Затворих късите почти еднага като почна да вдига но Още не съм се панирал че всичко което продадох не пада,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Абе, то бай Еврейче винаги е с два варианта и все познаваНа това 4100 има алтернативен до 4600-700. Вчера вика, че е твърде вероятно това баш да не стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
А какво става с Vestas, ше ги има ли ?
Коментар
Коментар