IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продадохте ли си ольото, после да няма ей костана е

Коментар

• Яяяя, ко туй матрялче на главната:

Фед трябва да избере „бумфлацията“ пред рецесията
      Ех, да имаше кой да го предвиди, да ни рече да вземем мерки. Обаче е ценно, че си имаме нова дума за хиперинфлация. Чудя се кога модерацията ще почне да ме трие кога напиша хиперинфлация.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не точно. Вероятно последен шанс да товариш BTU на p/e под 2.
        Ми скачат индексите

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
          Да ,ама нагоре
          Не точно. Вероятно последен шанс да товариш BTU на p/e под 2.

Коментар

• Да ,ама нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Днес ще се изплющят индексите за изненада на мнозина, търпение му е рецептата
              Дам, имаше тука едни търпеливи, дето чакаха въглища, газ и нафта да паднат. Познавам една такава стара мома. Чака.

Коментар

• Днес ще се изплющят индексите за изненада на мнозина, търпение му е рецептата

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

На 16ти няма да има нападение и американусите ще се изкарат победители. Ще обявят, че РФ тъкмо щяла да нападне, ръйш ли, ама в бефор маркет се е уплашила от US джендърмерията. Лидерът на свободният свят пък е капитулирал пред мъжеството и острата като бръснач мисъл на Бидон.

И следва поредната борсова изненада.
                  Малиии, каква поредна борсова изненада ни чака днес.

...

Аве, каква ще е кледващата ЧУДОВИЩНА криза? Ще се мъчат ли за нещо оригинално или ще рециклират онова аутистичното и горките уйгури.
                  Last edited by terziеv; 15.02.2022, 13:25.

Коментар

• Нямам намерение да цитирам спам, затова ще ви помоля да погледнете например мненията си от 07.02.2022, 19:21 и 08.02.2022, 14:34. Няма и една дума по темата.
                    Масата мнения, които преместих, са точно такива. Да, двете неща са свързани, но при положение, че се интересувате повече от политическата обстановка, отколкото от борсовата - преместете се в съответната тема.
                    Достатъчно оф-топик е оставен, тотално измествате темата..
                    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                      Надявам се да няма война Украйна Русия или обратното. Защото хич не съм на кеф. Ще трябва да мисля дали да си ликвидирам дългосрочната позиция, ако тия вземат че влезнат там, разбира се на печалба, но ако пък няма война много пари ще се изкарат. Общо взето в момента ме карат да залагам дали ще има война в Украйна или не, което много ме дразни. Всички които са в играта са принудени да направят този залог. Аз залагам че няма да има, но ако има ще трябва да мисля какво да правя...
                      Сега ще ми обясни ли СУПЕР МОДЕРАТОРА какво общо с политиката има мнението ми когато говоря за дългосрочна позиция, която се чудя дали да ликвидирам, защото може да стане война ?! ?! ?! КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО ИМА В ТОВА - Да ти обясня Дългосрочна позиция за ликвидиране - означава акции КУПЕНИ НА NYSE!!! КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО ИМА В МОИТЕ АКЦИИ ????
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                        Моля, не прекалявайте с политизирането на темата.
                        Липсващите мнения са преместени тук:
                        Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
                        Айде да престанеш с глупостите. ВИЖДАМ че си журналист и модератор. Това е достатъчно за да НЕ можеш да разбереш, че това е ПРЯКО СВЪРЗАНО С NYSE - ЗА ТОВА ГО ПИША ТОЧНО ТУК! ЗАЩОТО МЯСТОТО МУ Е ТУК! АЗ ИГРАЯ НА БОРСАТА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ КИБИЦИТЕ, ЛОШО ТИ Е! Потенциална война е директно свързана с движенията на акциите. НЕ ПОЛИТИЗИРАМ НИЩО!!! СПЕКУЛИРАМ ВЪРХУ ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ИЗХОДИ ЗА БОРСАТА! ВЪРНИ ВЕДНАГА МНЕНИЯТА МИ, ВИЖДАМ ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФИНАНСИ - ЗА ТОВА МИ СЕ ДОВЕРИ!
                        TOВА Е ЦЕНЗУРА В НАЙ-ДОЛЕН СТИЛ! КАКВО ДА ПРАВЯ В ТЕМА ИСКАМ ЛИ ДА СЪМ УСПЕШЕН КАТО АЗ ВЕЧЕ СЪМ УСПЕШЕН? ЗА КАКВО ДА ПИША ТАМ ?! ?! АЗ ПИША ЗА NYSE!!!
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• Темата за друго не става, а дугата тема за Украина съвсем за нищо не става

Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                          Моля, не прекалявайте с политизирането на темата.
                          Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                            Защо се стреснаха така фючърсите?
                            Па знам ли. Май имало некво геополитическо напрежение.

Купувайте, серсемлер!

Коментар

• Моля, не прекалявайте с политизирането на темата.
                              रादोस्त

Коментар

• Защо се стреснаха така фючърсите?

Коментар

Working...
                                X