Продадохте ли си ольото, после да няма ей костана е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не точно. Вероятно последен шанс да товариш BTU на p/e под 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнениеДа ,ама нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДнес ще се изплющят индексите за изненада на мнозина, търпение му е рецептата
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
На 16ти няма да има нападение и американусите ще се изкарат победители. Ще обявят, че РФ тъкмо щяла да нападне, ръйш ли, ама в бефор маркет се е уплашила от US джендърмерията. Лидерът на свободният свят пък е капитулирал пред мъжеството и острата като бръснач мисъл на Бидон.
И следва поредната борсова изненада.
...
Аве, каква ще е кледващата ЧУДОВИЩНА криза? Ще се мъчат ли за нещо оригинално или ще рециклират онова аутистичното и горките уйгури.Last edited by terziеv; 15.02.2022, 13:25.
- 1 like
Коментар
-
Нямам намерение да цитирам спам, затова ще ви помоля да погледнете например мненията си от 07.02.2022, 19:21 и 08.02.2022, 14:34. Няма и една дума по темата.
Масата мнения, които преместих, са точно такива. Да, двете неща са свързани, но при положение, че се интересувате повече от политическата обстановка, отколкото от борсовата - преместете се в съответната тема.
Достатъчно оф-топик е оставен, тотално измествате темата..
रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНадявам се да няма война Украйна Русия или обратното. Защото хич не съм на кеф. Ще трябва да мисля дали да си ликвидирам дългосрочната позиция, ако тия вземат че влезнат там, разбира се на печалба, но ако пък няма война много пари ще се изкарат. Общо взето в момента ме карат да залагам дали ще има война в Украйна или не, което много ме дразни. Всички които са в играта са принудени да направят този залог. Аз залагам че няма да има, но ако има ще трябва да мисля какво да правя...The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, не прекалявайте с политизирането на темата.
Липсващите мнения са преместени тук:
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
TOВА Е ЦЕНЗУРА В НАЙ-ДОЛЕН СТИЛ! КАКВО ДА ПРАВЯ В ТЕМА ИСКАМ ЛИ ДА СЪМ УСПЕШЕН КАТО АЗ ВЕЧЕ СЪМ УСПЕШЕН? ЗА КАКВО ДА ПИША ТАМ ?! ?! АЗ ПИША ЗА NYSE!!!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Темата за друго не става, а дугата тема за Украина съвсем за нищо не става
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, не прекалявайте с политизирането на темата.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеЗащо се стреснаха така фючърсите?
Купувайте, серсемлер!
Коментар
-
Моля, не прекалявайте с политизирането на темата.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)रादोस्त
- 1 like
Коментар
Коментар