IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Спряха му копейките от Москва...

Е трябва да признаеш, че това с Русия е от скоро. Така че няма как да е на заплата там. А и за петрола и инфлация е познал. Даже и двете надминат всичко очаквано от всички ( е малко ... по други причини ... но все пак е бил прав ).

Все пак аз предлагам да се фокусираме върху това как да отиграваме сегашната ситуация, а не кой какъв е.
    Last edited by pantaleev; 14.03.2022, 03:11.

Коментар

• Спряха му копейките от Москва...

Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Понеже няколко човека вече питат ...

Коментар

• Само ще стоим и дремем до сряда

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Приемам, че ако имаме голям ръст и Путин е на власт губиш баса :-)
          Да обобщим - ако Путин остане и във всяка държава е карнавала в Рио, губя баса.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Във всяка държава ще е като карнавала в Рио
            Приемам, че ако имаме голям ръст и Путин е на власт губиш баса :-)

Коментар

Никога няма да разберем
              Във всяка държава ще е като карнавала в Рио

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

На бас, че ако Путин падне ще има голям ръст?
                Никога няма да разберем

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Имам едно лекинко чувство че пазара оттук насетне ще бъде много прост - купуваш нещо, ако има още срив гледаш и добавяш още в подходящ момент и когато тръгне наготре пробие важни нива и даде сигнал че е ракета - продаваш и не мислиш. И междувременно индексите са с малки колебания надолу нагоре. Докато запада не покаже ясно на всички останали страни че не са банда обирджии и социалисти доверието няма да се възстанови
                  На бас, че ако Путин падне ще има голям ръст?

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    Имам едно лекинко чувство че пазара оттук насетне ще бъде много прост - купуваш нещо, ако има още срив гледаш и добавяш още в подходящ момент и когато тръгне наготре пробие важни нива и даде сигнал че е ракета - продаваш и не мислиш. И междувременно индексите са с малки колебания надолу нагоре. Докато запада не покаже ясно на всички останали страни че не са банда обирджии и социалисти доверието няма да се възстанови
                    Не си сам

Коментар

• Имам едно лекинко чувство че пазара оттук насетне ще бъде много прост - купуваш нещо, ако има още срив гледаш и добавяш още в подходящ момент и когато тръгне наготре пробие важни нива и даде сигнал че е ракета - продаваш и не мислиш. И междувременно индексите са с малки колебания надолу нагоре. Докато запада не покаже ясно на всички останали страни че не са банда обирджии и социалисти доверието няма да се възстанови

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Честит празник на българите, честит рожден ден на България!

Мисля да си взема почивка от форума. И досега не виждах голяма разлика между модерация и тролове, но темата за "лъжата Трети март" точно днес ми дойде в повече. Почувствах се нечистъплътно, че създавам съдържание в подобно място.

Аз лично продължавам да смятам, че риск/печалба в руските акции е историческа възможност. Особено тези без значимо държавно участие. Без риск няма печалба, а на борсата всичко е риск. Какъв по-подходящ ден от 3ти март, за да заложим на Русия.

Успех на всички!
                        Понеже няколко човека вече питат ...

Коментар

• къде е terzo? Липсва ми.

Коментар

Българският "инвеститор" чака на 71 пенса акция 1 паунд дивидент. Защото така му били обещали.

Аз пак казвам, че нищо няма да купиш само пишеш глупости. Такива като теб вечно им е скъпо, искат < 0% риск и гаранция от държавата.
                            Дай да ти видиме портфолиото и тогава троли за покупките на другите

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Неплащането на дивидента според мен не е ужасна новина парите остават в компанията
                              Българският "инвеститор" чака на 71 пенса акция 1 паунд дивидент. Защото така му били обещали.

Аз пак казвам, че нищо няма да купиш само пишеш глупости. Такива като теб вечно им е скъпо, искат < 0% риск и гаранция от държавата.
                              Last edited by dollarman; 10.03.2022, 21:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение
                                Роман Абрамович е вече включен в списъка с санкционираните в Велокобритания, това е втора ужасна новина след неплащането на дивидент вчера, Евраз поема път надолу както изглежда, преди 15 мин беше 75p сега е 71p

https://edition.cnn.com/2022/03/10/s...ntl/index.html
                                Неплащането на дивидента според мен не е ужасна новина парите остават в компанията

Коментар

Working...
                                X