Сега гледам че са ми изпратили съобщение че вече не мога да Купувам Полиметал мога само да ги държа или да ги продавам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
Нали искаше да ти кажа какво играя. Някой да ти каже нещо, барем намажеш! Ето казвам ти! Винаги съм го казвал, какво играя! Много добре разбра какво съм направил. Купил съм си ЕТФ преди 2 години! Продал съм го наскоро на сосна печалба. Наскоро шортирах руски етф! после си затворих позицията. 4 трейда за 2 години!
И само да те питам. Нали искаше някой да ти каже какво прави! Защо тогава се заяждаш?
Виждам, че ме наричаш Господи! Не съм Господ, моля те не ме наричай така! Но наистина има много мъка!
Въпроса на който отговори не беше насочен към теб освен ако не пишеш с два акаунта
И не държа да знам кой какво играе, но ми е писнало да чета следварителни пророци дето се присмиват на тези които са споделили без да казват в реално време те какво са играли
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Купувал не продавал - Ама бил продал
Правел пари гледал сейр - Ама от спада на руските ЕТФи си бил върнал загубите
Колко мъка има по този свят Господи колко мъка
И само да те питам. Нали искаше някой да ти каже какво прави! Защо тогава се заяждаш?
Виждам, че ме наричаш Господи! Не съм Господ, моля те не ме наричай така! Но наистина има много мъка!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
Какви прогнози какво има да познавам? Аз съм го казвал 1000 пъти каква ми е дългосрочната стратегия. За теб ще я кажа за 1001 път!
1. КУПУВАМ СИ BROAD MARKET ETF.
2.Държа Etf-a без да го продавам.
3. Правя пари, гледам сеир.
Да, признавам си нервичките ми не издържаха и на мен даже и си продадох Etf-a, когато избухна войната, защото слезна надолу, а и от януари падаше. Продадох го на много красива печалба. След това отново нервичките ми не издържаха и ме засърбяха ръцете и шортирах руските ЕТФ-и (защото ми изглеждаше очевадно). Продадох го веднага след като Interactive ми прати e-mail, че е добре да не се занимавам с руски акции, предполагам го е пратил на всеки! Държах го 7-8 дена. Достатъчно за да си върна загубите от началото на годината. ЕТО - НЕ Е СЛОЖНО. ПРОСТИТЕ НЕЩА СА НАЙ-ЛЕСНИ И ХУБАВИ! Вие си ме хранете колкото искате колко са тъпи ETF-ите и как ми ги яде инфлацията (както ме хранеше Терзиев) и си мислете че нещо правите. Парите оставете за мен. А накрая като изгорите да не кажете, ама той не ми каза. Ето казвам ви!
ПП. Това не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Всеки сам си преценя Хората които ме следят знаят идеално какво точно играя! И знаят че не съм на демо и не - не си поплювам, а правя пари. Малко пари, но качествено!
Купувал не продавал - Ама бил продал
Правел пари гледал сейр - Ама от спада на руските ЕТФи си бил върнал загубите
Колко мъка има по този свят Господи колко мъка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение... ще я кажа за 1001 път!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Що ти какво позна? Тука следварителните познавачи с лопата може да ги рине човек
Що вместо да тролите не дадете по някоя прогноза та да ви се посмееме и на вас после
Да, признавам си нервичките ми не издържаха и на мен даже и си продадох Etf-a, когато избухна войната, защото слезна надолу, а и от януари падаше. Продадох го на много красива печалба. След това отново нервичките ми не издържаха и ме засърбяха ръцете и шортирах руските ЕТФ-и (защото ми изглеждаше очевадно). Продадох го веднага след като Interactive ми прати e-mail, че е добре да не се занимавам с руски акции, предполагам го е пратил на всеки! Държах го 7-8 дена. Достатъчно за да си върна загубите от началото на годината. ЕТО - НЕ Е СЛОЖНО. ПРОСТИТЕ НЕЩА СА НАЙ-ЛЕСНИ И ХУБАВИ! Вие си ме хранете колкото искате колко са тъпи ETF-ите и как ми ги яде инфлацията (както ме хранеше Терзиев) и си мислете че нещо правите. Парите оставете за мен. А накрая като изгорите да не кажете, ама той не ми каза. Ето казвам ви!
ПП. Това не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Всеки сам си преценя Хората които ме следят знаят идеално какво точно играя! И знаят че не съм на демо и не - не си поплювам, а правя пари. Малко пари, но качествено!Last edited by LuckyYou; 14.03.2022, 15:56.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСпряха му копейките от Москва...
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеЩо ти какво позна? Тука следварителните познавачи с лопата може да ги рине човек
Що вместо да тролите не дадете по някоя прогноза та да ви се посмееме и на вас после
После на останалите им трябват години да се съвземат.
Затова "тролим" - да се помни, за да не се случи скоро пак.
Както виждаш дори следварително не можеш да вденеш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Познал е да,колкото и ,че рублата на 88 щеше да поскъпва ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеЕ трябва да признаеш, че това с Русия е от скоро. Така че няма как да е на заплата там. А и за петрола и инфлация е познал. Даже и двете надминат всичко очаквано от всички ( е малко ... по други причини ... но все пак е бил прав ).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСпряха му копейките от Москва...
Все пак аз предлагам да се фокусираме върху това как да отиграваме сегашната ситуация, а не кой какъв е.
Last edited by pantaleev; 14.03.2022, 03:11.
- 1 like
Коментар
-
Спряха му копейките от Москва...
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Понеже няколко човека вече питат ...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Приемам, че ако имаме голям ръст и Путин е на власт губиш баса :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Във всяка държава ще е като карнавала в Рио
Коментар
Коментар