IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще може ли съдействие/акъл, ако някой държи Евраз? Току що от IR ми отговориха, че няма да получа акции от RASP след деленето, а някакъв кеш и то след време.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не съм го казвал досега, но пак ще се повторя - добив няма. Просто няма.
      Е ся го написаха и на английски. Значи скоро ще излезе и като статия в Инвестора.

In a break from recent history, there doesn't appear to be a strong supply response to rising prices and declining inventories.

Коментар

• Соросоидният съд им спря новата тръба с безумни, ама наистина безумни мотиви. Въпреки че имат разрешение от всички регулатори. Проблемът обаче е, че вече са вкарали в нея повече капитал отколкото е пазарната оценка на компанията.

Плюсът е, че свалиха цената на дяловете до сгодна за вход. Минусът е, че няма гаранция, че това безумие ще бъде отменено скоро. Играта е с путове със страйк 7.

Коментар

• Какво се е случило с ETRN не намирам никакви новини

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

То всеки има една такава сделка, хубавото е, че винаги има нови възможности. А за петрола аз тук едва ли ще продам ама със сигурност не бих купил.
            И много бъркаш. Беше супер за купуване вчера. Просто за големите американки има сериозен политически риск. Ей, оня ден поредна безумна секира срещу каруцари - ETRN. Това пуританите винаги са си били откачени.

Суровото си е само нагоре. Стискай палци да пуснат Иран да изнася, па алгоритмите да се излъжат да разпродават.

Не съм го казвал досега, но пак ще се повторя - добив няма. Просто няма.
            Last edited by terziеv; 09.02.2022, 08:54.

Коментар

Ама натюрлих. Още се будя потен посред нощ зарад умното решение да продам WES с ок. 150% печалба. На 8 и нещо или 9 и нещо го продадох. Сега го гледам на 25.
              То всеки има една такава сделка, хубавото е, че винаги има нови възможности. А за петрола аз тук едва ли ще продам ама със сигурност не бих купил.

Коментар

Е има една приказка, че никога не си виновен ако букнеш профит :-D
                Ама натюрлих. Още се будя потен посред нощ зарад умното решение да продам WES с ок. 150% печалба. На 8 и нещо или 9 и нещо го продадох. Сега го гледам на 25.

Коментар

Освен ако не търсиш нещо съвсем бързо, преди данните за инфлацията не си струва риска.

===

Дайте акъл да продавам ли XOM-a? Бях се зарекъл да го пусна на сергията, ако мине 80 камъка. Нафтата е нагоре и занапред, ама като американска компания много политически риск носи. С малки изключения искам да разтоварвам чистите американки.

Под 7, ако го обявят, другия месец могат да решат да обявят и дефлация. Според мен ще е нещо грандиозно. И всички по Бумбърг ще обясняват колко е неочаквано.... Аз например се плаша от скоростта, с която се сменят етикетите. pantaleev да рече как е отвъд голямото езеро.
                  Е има една приказка, че никога не си виновен ако букнеш профит :-D

Коментар

• Не знам дали някой следи COHU. По принцип компанията си е сделка на тези цени, обаче майските путове са направо дива далавера. 25/22,5 спредовете къртят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
                      Гледам, че Фейсбук паднал под 16P/E. Изглежда ми за купуване вече.
                      Освен ако не търсиш нещо съвсем бързо, преди данните за инфлацията не си струва риска.

===

Дайте акъл да продавам ли XOM-a? Бях се зарекъл да го пусна на сергията, ако мине 80 камъка. Нафтата е нагоре и занапред, ама като американска компания много политически риск носи. С малки изключения искам да разтоварвам чистите американки.

Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Правилно.

Гледам ги, ако в четвъртък е под 7 може да тръгнат обратно до 1,5%
                      Под 7, ако го обявят, другия месец могат да решат да обявят и дефлация. Според мен ще е нещо грандиозно. И всички по Бумбърг ще обясняват колко е неочаквано.... Аз например се плаша от скоростта, с която се сменят етикетите. pantaleev да рече как е отвъд голямото езеро.
                      Last edited by terziеv; 08.02.2022, 23:14.

Коментар

• Гледам, че Фейсбук паднал под 16P/E. Изглежда ми за купуване вече.

Коментар

Не е ли у четвъртък ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА?

Днес имаше за тригодишните. Яко презаписан.
                          Правилно.

Гледам ги, ако в четвъртък е под 7 може да тръгнат обратно до 1,5%

Коментар

1.96...утре какъв парцал може да има
                            Не е ли у четвъртък ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА?

Днес имаше за тригодишните. Яко презаписан.

Коментар

Надай се. И 5 да стане това няма да повлияе на инфлацията. Мачът е свирен.
                              1.96...утре какъв парцал може да има

Коментар

• НАФТАТА! BTFD!

Майчице, каква елементарна игра. Направо е обидно.

Коментар

Working...
                                X