Ще може ли съдействие/акъл, ако някой държи Евраз? Току що от IR ми отговориха, че няма да получа акции от RASP след деленето, а някакъв кеш и то след време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не съм го казвал досега, но пак ще се повторя - добив няма. Просто няма.
In a break from recent history, there doesn't appear to be a strong supply response to rising prices and declining inventories.
Коментар
-
Соросоидният съд им спря новата тръба с безумни, ама наистина безумни мотиви. Въпреки че имат разрешение от всички регулатори. Проблемът обаче е, че вече са вкарали в нея повече капитал отколкото е пазарната оценка на компанията.
Плюсът е, че свалиха цената на дяловете до сгодна за вход. Минусът е, че няма гаранция, че това безумие ще бъде отменено скоро. Играта е с путове със страйк 7.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
То всеки има една такава сделка, хубавото е, че винаги има нови възможности. А за петрола аз тук едва ли ще продам ама със сигурност не бих купил.
Суровото си е само нагоре. Стискай палци да пуснат Иран да изнася, па алгоритмите да се излъжат да разпродават.
Не съм го казвал досега, но пак ще се повторя - добив няма. Просто няма.Last edited by terziеv; 09.02.2022, 08:54.
Коментар
-
Ама натюрлих. Още се будя потен посред нощ зарад умното решение да продам WES с ок. 150% печалба. На 8 и нещо или 9 и нещо го продадох. Сега го гледам на 25.
Коментар
-
Е има една приказка, че никога не си виновен ако букнеш профит :-D
Коментар
-
Освен ако не търсиш нещо съвсем бързо, преди данните за инфлацията не си струва риска.
===
Дайте акъл да продавам ли XOM-a? Бях се зарекъл да го пусна на сергията, ако мине 80 камъка. Нафтата е нагоре и занапред, ама като американска компания много политически риск носи. С малки изключения искам да разтоварвам чистите американки.
Под 7, ако го обявят, другия месец могат да решат да обявят и дефлация. Според мен ще е нещо грандиозно. И всички по Бумбърг ще обясняват колко е неочаквано.... Аз например се плаша от скоростта, с която се сменят етикетите. pantaleev да рече как е отвъд голямото езеро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнениеГледам, че Фейсбук паднал под 16P/E. Изглежда ми за купуване вече.
===
Дайте акъл да продавам ли XOM-a? Бях се зарекъл да го пусна на сергията, ако мине 80 камъка. Нафтата е нагоре и занапред, ама като американска компания много политически риск носи. С малки изключения искам да разтоварвам чистите американки.
Правилно.
Гледам ги, ако в четвъртък е под 7 може да тръгнат обратно до 1,5%Last edited by terziеv; 08.02.2022, 23:14.
Коментар
-
Не е ли у четвъртък ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА?
Днес имаше за тригодишните. Яко презаписан.
Гледам ги, ако в четвъртък е под 7 може да тръгнат обратно до 1,5%
Коментар
-
1.96...утре какъв парцал може да има
Днес имаше за тригодишните. Яко презаписан.
- 1 like
Коментар
-
Надай се. И 5 да стане това няма да повлияе на инфлацията. Мачът е свирен.
Коментар
Коментар