IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много тегаво нещо.нищо не мърда.БАБАТА се мотка,Яхуто се скапва.струва ми се че всички въртят ушите
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• как са четирсите разбойника

Коментар

• айде и обемчето на дъртия на минетка отиди . казах ви бичаци да не купувате ама вие не ще купувам аз съм газар от село гъзарци . излизайте от дупкитееееееееееее ейййййййй може и дасъм забравил .пръснах ва . мухахааааааааааа. мушака да каже ръссссссс

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          E и... ?
          Ми на тях им излиза 3 пъти по евтино добива. Йок проблем.
          Само да не ги рекетираха местните цоциалисти толкова....гръм да ги тръшне заедно с нашите.

http://www.bloomberg.com/news/2014-0...l-results.html

Супер, а Брасчо се запътил вече към 15, после към 10-11.
          Давай како Дилмо, с тебе сме, смажи ги в ...само да не вземеш накрая да спечелиш ачи язък..
          И да спечели (както си мисля) ще и се наложи да извърши някои реформи и да облекчи двете компании и бизнеса въобще. Според мен дъното ще го видим в месеца след изборите .... но не по-надолу от 10$ и за двете. А от там нагоре - колкото можеш да мечтаеш
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
            iron ore below 80 bitches
            E и... ?
            Ми на тях им излиза 3 пъти по евтино добива. Йок проблем.
            Само да не ги рекетираха местните цоциалисти толкова....гръм да ги тръшне заедно с нашите.

http://www.bloomberg.com/news/2014-0...l-results.html

Супер, а Брасчо се запътил вече към 15, после към 10-11.
            Давай како Дилмо, с тебе сме, смажи ги в ...само да не вземеш накрая да спечелиш ачи язък..

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Доколкото съм чел Vale не са толкова политически обвързано подобно на PBR.
              Едва ли ще хлопнат кепенците и ако се държат дългосрочно ще дадат добър профит.
              Ама първо трябва тримата големи да удавят малките (справка CLF) и не е ясно докъде ще докарат цената на рудата. Имам чувство, че акцията ще тества 10 $ - особено ако всички борси продължат да светят в червено....
              Както казах шотландците ще свирят началото на 19.09.14 ... просто запалиха фитила независимо, че не се получиха фойверки
              iron ore below 80 bitches

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                Този GDR е в USD, въпреки, че се търгува в Лондон.
                И може да се търгува през Interactive Brokers.

Майкъл, остави илиюзията, че като е с голям номинал ще и липсва вола.
                Аз на думи съм булиш на тема Самсунг по всяко време, вкл и когато беше USD 700. Но напоследък възникна и нов катализатор в лицето на Южно Корейското правителство.
                Готвят закон според, който ще санкционират фирмите, които задържат прекалено количество кеш и обратно - отстъпки за тези които разпределят дивидент или повишават заплати..
                А точно нежеланието на корейските фирми да поделят печалбите си с инвеститорите е причина да се търгуват на пе с дискаунт в сравнение с развитите пазари.

Рискът е голям ако ме хване в движение корекция. Не залагам на Самсунг да му се размине ако се случи . Затова без ливъридж.
                но пък от техническа (на чартот) гледна точка напраило е там 5 вълни и сега следва в твойта посока една вълна, би трябвало движението да е добро един як swing , ама ако пропадне там под supporta - не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                  В Лондон се търгува в пенсове, не в паундове.
                  да знам, купувал съм си разни работи от LSE ама пак ми е дебело преди да се изсипат едно 15%-20% никви такива не купувам аз .... за акции повече от петарка не давам ...
                  циция - кво да прайш ....

Коментар

• Този GDR е в USD, въпреки, че се търгува в Лондон.
                    И може да се търгува през Interactive Brokers.

Майкъл, остави илиюзията, че като е с голям номинал ще и липсва вола.
                    Аз на думи съм булиш на тема Самсунг по всяко време, вкл и когато беше USD 700. Но напоследък възникна и нов катализатор в лицето на Южно Корейското правителство.
                    Готвят закон според, който ще санкционират фирмите, които задържат прекалено количество кеш и обратно - отстъпки за тези които разпределят дивидент или повишават заплати..
                    А точно нежеланието на корейските фирми да поделят печалбите си с инвеститорите е причина да се търгуват на пе с дискаунт в сравнение с развитите пазари.

Рискът е голям ако ме хване в движение корекция. Не залагам на Самсунг да му се размине ако се случи . Затова без ливъридж.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      ти си верно търсач на силни усещания, ебаси кешовицата тряя да има човек за тва и то я мръдне с 3-4% я не аз не моа да бръкна да си купувам такива екстри ...
                      В Лондон се търгува в пенсове, не в паундове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                        И аз открих дълга позиция най-после.
                        http://www.londonstockexchange.com/e...08882ZZUSDIOBE

Всички са скочили върху нея да я съжаляват.
                        Епъл я бил размазал във високия клас.
                        Китайците щели да я разкостят в ниския.
                        А мен не ми излиза от главата факта, че е вертикално интегрирана и това във възходящ икономически цикъл би трябвало да сработи за нея. Произвежда си всичко - от паметта и процесорите до дисплеите. Има голям дял и съответно влияние върху цените на компонентите когато поиска. Сглобява ги в крайни продукти на същите места, където сглобяват и китайците.

Във всеки случай тръпката да купуваш, когато пазара аха да се срути е силна.
                        ти си верно търсач на силни усещания, ебаси кешовицата тряя да има човек за тва и то я мръдне с 3-4% я не аз не моа да бръкна да си купувам такива екстри ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                          егати еврото падна с 10 цента и дакса още не е на 10 000, а тия си седят на 2 000 и вятър ги вее много силна американската икономика
                          че силна е ......снуп догидог , скуби ду

Коментар

• аааааа кат тръгне сюргюна няма спиране . тегаво е мъчно е , ама ще се отпусне нещото

Коментар

• абе то днес, начало на седмицата, но почнах да се изнервям.
                              Архитекта, спирай се веднага с тия къси
                              то нищо не върви.само някакви мъки.
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• И аз открих дълга позиция най-после.
                                http://www.londonstockexchange.com/e...08882ZZUSDIOBE

Всички са скочили върху нея да я съжаляват.
                                Епъл я бил размазал във високия клас.
                                Китайците щели да я разкостят в ниския.
                                А мен не ми излиза от главата факта, че е вертикално интегрирана и това във възходящ икономически цикъл би трябвало да сработи за нея. Произвежда си всичко - от паметта и процесорите до дисплеите. Има голям дял и съответно влияние върху цените на компонентите когато поиска. Сглобява ги в крайни продукти на същите места, където сглобяват и китайците.

Във всеки случай тръпката да купуваш, когато пазара аха да се срути е силна.

Коментар

Working...
                                X