много тегаво нещо.нищо не мърда.БАБАТА се мотка,Яхуто се скапва.струва ми се че всички въртят ушите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеE и... ?
Ми на тях им излиза 3 пъти по евтино добива. Йок проблем.
Само да не ги рекетираха местните цоциалисти толкова....гръм да ги тръшне заедно с нашите.
http://www.bloomberg.com/news/2014-0...l-results.html
Супер, а Брасчо се запътил вече към 15, после към 10-11.
Давай како Дилмо, с тебе сме, смажи ги в ...само да не вземеш накрая да спечелиш ачи язък..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеiron ore below 80 bitches
Ми на тях им излиза 3 пъти по евтино добива. Йок проблем.
Само да не ги рекетираха местните цоциалисти толкова....гръм да ги тръшне заедно с нашите.
http://www.bloomberg.com/news/2014-0...l-results.html
Супер, а Брасчо се запътил вече към 15, после към 10-11.
Давай како Дилмо, с тебе сме, смажи ги в ...само да не вземеш накрая да спечелиш ачи язък..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДоколкото съм чел Vale не са толкова политически обвързано подобно на PBR.
Едва ли ще хлопнат кепенците и ако се държат дългосрочно ще дадат добър профит.
Ама първо трябва тримата големи да удавят малките (справка CLF) и не е ясно докъде ще докарат цената на рудата. Имам чувство, че акцията ще тества 10 $ - особено ако всички борси продължат да светят в червено....
Както казах шотландците ще свирят началото на 19.09.14 ... просто запалиха фитила независимо, че не се получиха фойверки
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТози GDR е в USD, въпреки, че се търгува в Лондон.
И може да се търгува през Interactive Brokers.
Майкъл, остави илиюзията, че като е с голям номинал ще и липсва вола.
Аз на думи съм булиш на тема Самсунг по всяко време, вкл и когато беше USD 700. Но напоследък възникна и нов катализатор в лицето на Южно Корейското правителство.
Готвят закон според, който ще санкционират фирмите, които задържат прекалено количество кеш и обратно - отстъпки за тези които разпределят дивидент или повишават заплати..
А точно нежеланието на корейските фирми да поделят печалбите си с инвеститорите е причина да се търгуват на пе с дискаунт в сравнение с развитите пазари.
Рискът е голям ако ме хване в движение корекция. Не залагам на Самсунг да му се размине ако се случи . Затова без ливъридж.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВ Лондон се търгува в пенсове, не в паундове.
циция - кво да прайш ....
Коментар
-
Този GDR е в USD, въпреки, че се търгува в Лондон.
И може да се търгува през Interactive Brokers.
Майкъл, остави илиюзията, че като е с голям номинал ще и липсва вола.
Аз на думи съм булиш на тема Самсунг по всяко време, вкл и когато беше USD 700. Но напоследък възникна и нов катализатор в лицето на Южно Корейското правителство.
Готвят закон според, който ще санкционират фирмите, които задържат прекалено количество кеш и обратно - отстъпки за тези които разпределят дивидент или повишават заплати..
А точно нежеланието на корейските фирми да поделят печалбите си с инвеститорите е причина да се търгуват на пе с дискаунт в сравнение с развитите пазари.
Рискът е голям ако ме хване в движение корекция. Не залагам на Самсунг да му се размине ако се случи . Затова без ливъридж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениети си верно търсач на силни усещания, ебаси кешовицата тряя да има човек за тва и то я мръдне с 3-4% я не аз не моа да бръкна да си купувам такива екстри ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеИ аз открих дълга позиция най-после.
http://www.londonstockexchange.com/e...08882ZZUSDIOBE
Всички са скочили върху нея да я съжаляват.
Епъл я бил размазал във високия клас.
Китайците щели да я разкостят в ниския.
А мен не ми излиза от главата факта, че е вертикално интегрирана и това във възходящ икономически цикъл би трябвало да сработи за нея. Произвежда си всичко - от паметта и процесорите до дисплеите. Има голям дял и съответно влияние върху цените на компонентите когато поиска. Сглобява ги в крайни продукти на същите места, където сглобяват и китайците.
Във всеки случай тръпката да купуваш, когато пазара аха да се срути е силна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеегати еврото падна с 10 цента и дакса още не е на 10 000, а тия си седят на 2 000 и вятър ги вее много силна американската икономика
Коментар
-
И аз открих дълга позиция най-после.
http://www.londonstockexchange.com/e...08882ZZUSDIOBE
Всички са скочили върху нея да я съжаляват.
Епъл я бил размазал във високия клас.
Китайците щели да я разкостят в ниския.
А мен не ми излиза от главата факта, че е вертикално интегрирана и това във възходящ икономически цикъл би трябвало да сработи за нея. Произвежда си всичко - от паметта и процесорите до дисплеите. Има голям дял и съответно влияние върху цените на компонентите когато поиска. Сглобява ги в крайни продукти на същите места, където сглобяват и китайците.
Във всеки случай тръпката да купуваш, когато пазара аха да се срути е силна.
Коментар
Коментар