Ше го бъкаме ели ша го гътаме nyse nasdq$symbols?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
И утре ще се надолу според мен. Зложих капаните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
И утре ще се надолу според мен. Зложих капаните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Контейнерите - BTFD!
Коментар
-
Нащо момче прави втори опит да захлеби през SA https://seekingalpha.com/article/451...covered-stocks
Някой може да реши да подкрепи родното. Знам един (друг), дето пуска по 50+ статии на месец в SA и определено те му носят повече приход отколкото инвестиционното портмоне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНафтата. Бърже BTFD!
... хахаха, въглищата, хахаха. Пак неочаквано.
Коментар
-
Warrior Met Coal jumps as upgraded to Buy from Hold at Jefferies
Начи на 15 беше холд, на 40 става буй. Личи си е финансовото образование. Ние тираджийти купувахме на 15, че евтино. Ма така е като не сме учили овреме и не ги разбираме.
...
И тука малко стопове слагаме.Last edited by terziеv; 07.06.2022, 18:43.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
За BTU имам да те черпя.
Относно нафтите........толкова нескопосно ги отиграх/и като компании и като тайминг/,че съм бясен на себе си.И от яд ......съм кръгла нула с ден днешен.
Аз черното и през METC го играх добре, даже май се оказа най-доброто напоследък.
...
dobaвка - слагам на Антеро стоп на 42. За всеки случай.Last edited by terziеv; 07.06.2022, 18:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеОтносно написаното от Д.Петков.
Не бях виждал такива лихви.Не знаех,че може някой да ги плаща въобще.
Отиграх преди време и то добре от към профит и от към лихви DWAC.Но там по спомен нещата бяха стигнали до към 120% и си мислех ,кой луд ги плаща?И през ум не ми е минавало за лихви 300-600%.
Човек се учи докато е жив.
Коментар
-
Относно написаното от Д.Петков.
Не бях виждал такива лихви.Не знаех,че може някой да ги плаща въобще.
Отиграх преди време и то добре от към профит и от към лихви DWAC.Но там по спомен нещата бяха стигнали до към 120% и си мислех ,кой луд ги плаща?И през ум не ми е минавало за лихви 300-600%.
Човек се учи докато е жив.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНафтата. Бърже BTFD!
... хахаха, въглищата, хахаха. Пак неочаквано.
Относно нафтите........толкова нескопосно ги отиграх/и като компании и като тайминг/,че съм бясен на себе си.И от яд ......съм кръгла нула с ден днешен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕпа в хеджа го беха изчислили. Най-добра доходност за последните десетина години дава дългата позиция в най-скъсяваните хартиш.
Коментар
Коментар