IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
    Жорка, красота щеше да е ако беше направил това, което проповядваше на обяд. едни 150 пункта щяха добре да ти дойдат при едни 20 сиефдита. Ама сега е лесно, Към 14.00 беше друго. Аз все още чакам да катери преди да пускам брадвите, ама никой не ми каза сега тренда още ли е нагоре или...да знам колко да чакам: до 2000 или 2200
    Четири години (от 2010 г.) се опитвах да отигравам "дневни", "часови" и "минутни", и за тези четири години съм един апартамент назад. Очевидно не ставам за така наречения "скалпер". От началото на тази години реших да съм дългосрочен, и резултатие са страхотни - половината апартамент вече си го върнах.
    Най-смешното е че почнах да се занимавам с индекси когато ДАКС беше 5500, и абсолютно всичките ми поръчки бяха дълги. За тези четири години ДАКС се удвои а аз изгубих пари при такъв растящ пазар. Сега като се сетя и си викам, ако тогава бях пуснал 10 дълги без да ги пипам.....но времето не можеш да върнеш, но можеш да си изведеш поука. Тъй като съм голям оптимист, и за мен пазар ще е растящ в следващите няколко години се възползвам от моментните спадове, каквито имаше в началото на годината и преди три седмици. В моите очи това е аномалия, за мен падащ пазар днес не е възможно да има, това е изключение от цялостния тренд, и затова като се срине, пускам си дългите и след 2-3 месеца ги осребрявам. Два пъти го направих тази година, и двата пъти със страхотни резултати.
    Поздрави и успех, и помни думите ми - ДАКС 15 000, ДАУ 20 000, до 2-3 години.
    Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
    Маи ще те сексат теб, ами затвори дългите и ми купи бутилката да е готова, че после да не кажеш че ти е изгорел акаунта и да минеш метър.
    Кой ще "сексат" ? Казах ли ви вчера, три минути преди да отворят Щатите да затваряте късите ? И кого "сексат" сега ?
    Дай сега един скриншот да видим колко спечели.
    Вече дадох, дай ти един. Или май след вчершаната и днешната търговия май не ти се правят скрийншотове ?
    Еми аз ти отговорих - 7500 но от мен да мине 8000

п.с. Остават 51 дена до бутилката (ако броим 19-ти Декември за последен ден за търговия)
    1-во защо споменаваш числата 7500 и 8000, като моя въпрос беше "По-скоро ще стане 5000 или по-скоро ще стане 12 500" ?
    2-ро защо 19-ти декември ? Казах "До края на годината", ако 19-ти е последния ден на немската борса, добре, но ако е 31-ви, значи ги броим до 31-ви .
    Чакай не бързай, не заради бабичката, това е последният умрел скок.
    Ние у квартала му викаме путка-примка.
    Още ли да не бързам ? И какво стане с кварталите ? Путка-примка или мечи пастет, по-известен в нашия квартал, като кур-капн. Кварталът МИ, е по-добър от квартал ТИ...както се пееше в една песен.
    Първоначално изпратено от PETRONATOR Разгледай мнение
    Блажени са вярващите........
    Казах ли че пак ще си говорим ? Казах. Еми дай да си говорим тогава.
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Красив роман е любофтааааа.това е извън темата извинявам се.обичам стари градски

Коментар

• Обаче гапа на дакса как е точно на втората световна

Коментар

• Сейтън мухахааааа

Коментар

• В кварталя ми викаха сатаната

Коментар

• Споко момчета хухото един ден ненайдено ще спре да пише и да ви лъгундри аз съм екстрасекс и ги усещам нещата

Коментар

• Ох другата седмица охххххх

Коментар

• Хухо нещо си изнервен пак почна да пишеш нервно . Пускам си къси мошак само на наско.чакам секундата

Коментар

• Хухо аз играя с едни неща дето може да ги сънуваш и дето твойте еврейчета кат са писали програмата са изпуснали щото нещо дето е кът сапун кво може толкоз пък да измисли.

Ти играй с гапове че до там ти е акъла мухахаааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
                      абе снощи разправяше да пускаме късите вече на няма 2000 а сега на 2020 да сме пускали дълги
                      Сега на 2020 стойте мирни до другата седмица да видим, къде ще се спре.
                      И може по 1-2 къси за спорта.

А също ви казах че до Нова Година ще направи нов връх ( а тя нова година дошла по рано)

Коментар

• Че ти вярваш ли на еврей бе човек.казах ти да не вярваш.жейсъна е прав дакса вече си гарантира 7500 другата година безработицаааааа

Коментар

• ааа изпреварил си ме

Коментар

• Ш алоу професионалистите другата седмица дау ниско долу баси колко сте лицемерни пак изкочихте от дупчиците

Коментар

• абе снощи разправяше да пускаме късите вече на няма 2000 а сега на 2020 да сме пускали дълги

Коментар

• Отиде че се не видя сега, изгърмяха стопове ала бала ...
                                И преминахме на следващото ниво.
                                Че и лошо ... точно посред нощ става тая работа
                                Иначе тука и аз избичих един шорт ... ще играя за ГАП-а (нали така Архитекте)

Коментар

Working...
                                X