IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета, какво ще кажете за IAMGOLD?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Ако го е правил с голяма доза увереност бих заложил че е шетал в сектор енергия
      Със сигурност е нещо което вози по ЖП линиите си.
      Я нефт, я жито.
      И брои и записва в тефтера.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        ето другия тарикат и той се включва

Buffett: I bought stocks in Wednesday's big selloff

Ако го е правил с голяма доза увереност бих заложил че е шетал в сектор енергия

Коментар

• минем ли под 9000 става страшно че пресичаме седмична трендлиниика

Коментар

• майкъле кажи какво да им приготвя в жилищния комплекс . събирам идей

Коментар

• КЪДЕ СТЕ БИЧАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИ излизайте от дупчиците какво сте се изпокрили

Коментар

• ето другия тарикат и той се включва

Buffett: I bought stocks in Wednesday's big selloff

сорос бъфет хахо едни и същи сладурчета . в момента чертая специален жилищен комплекс за тях . мухахааааааааааааа

Коментар

• съдбата имам впредвид

Коментар

• абе момчето ви мисли доброто вие не разбрахте ли . но скоро ще му почукат на вратата

Коментар

• И става все по хубаво
                      Хахо,нали дъното беше 94хх ерията,е 200 пункта по надолу,сигурно го приемаш като шум
                      Да видим каква песен ще пееш под 9к.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Казал си ти ама пазарът вече показва ,че балонът се спука.
                        Балона е при трежъритата

Коментар

• Преди два месеца Киро беше изкарал отнякъде информация според която станаха
                          ясни две неща.Едното е ,че еврейските фамилии в САЩ масово закриват позициите
                          в акции,а вие си играете с огъня.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            При акциите балон няма.
                            Това колкото и да го повтаряш- няма да го разберат, щом са растяли без да изкарат пари- значи има балон

Коментар

• Всеки има мнение и защитава тезата си.
                              Лошо няма - евала.
                              Който е прав ще направи много пари, който греши ще изгуби пари.
                              Щото аз не ги приказвам само тия неща ами съм опънал и дълги позиции и чакам ръста есента. На тия нива си затворих вече всички къси, защото мисля че сме на дъното.
                              Надявам се и вие да сте с парите на късите, щом смятата че ще пада (Хемилио теб те знам).
                              Ще поживеем ще видим есента ще е интересна.
                              Аз залагам на ръст от 5% до края на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Първо се пукна при суровините и златото,сега започва при акциите,с лихви без
                                лихви все тая.
                                При акциите балон няма.

Коментар

Working...
                                X