Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТо една от причините да падат пазарите е че QE свършва този месец. Няма да направят друго подобно нещо, все едно колко пада пазара на акции. Реално ако не почне да расте до края на месеца след това може още повече да падне, защото и лихвите ще почнат да пълзят нагоре.
Всъщност е възможно пазарът да реализира, че макар, че лихвите са ниски, парите не са лесни.
Между другото спомняш ли SQM? На $26 ми се струваше безплатна.
Току що проби многогодишно дъно.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеАз не го обиждам, той си обърна всичките депозити в злато почти на върха на златото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеA честито искренно се радвам за теб, ще черпиш
Разкажи с подробности сега къде кога как осреднява, с колко контракта ти беше позицията ...
Сега ако съм на теб пускай дългите и дръж за 10000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнението и дълга позиция се заема когато пазара расте, не когато пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСега ако съм на теб пускай дългите и дръж за 10000
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Така,излязох от 23 месечна къса позиция при Дакса
Дойде и това време,търпението се възнаграждава.
Разкажи с подробности сега къде кога как осреднява, с колко контракта ти беше позицията ...
Сега ако съм на теб пускай дългите и дръж за 10000
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНапротив,време е да си вземем поука
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЮБРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ААААААААААААААААААААААА ШУМАХЕРЕ ВРЕМЕ Е ДА СА НАПИЕМАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеВсе си мисла, че ФЕД и ЕЦБ имат още инструменти за въздействие.
А последното им оръжие ако нещата се омажат, може да е да ни раздадат по 10-тина хилки да продължим да си цъкаме.
или?
Коментар
Коментар