IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Дънъто го стигнахме или е много близко.
    Ако някой си мисли че от тук нататък следват 5%-10% или 20% надолу да си пие хапчетата.
    Не се подлъгвайте по приказките на хората.
    Това си е нормална корекция в САЩ не е имало такава от 6 месеца, спад от 5-6% преди ралито есента.
    Че може да няма нови върхове тази година е вероятно но това 2200 на СиП ще си го стигнем с кеф есента.
    Миналата година беше същото 5-6%* спад (поради еди каква си причина) и после нагоре.
    Така че моя съвет е който има къси да ги затваря на тази нива и да опъва дългите, щото от тука сме нагоре.
    Аз лично съм ЛОНГ.
    Успех
    Внимавай с уишфул тинкинга,опасен е
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• де да те знам може и да си грък . марш в гърция

Коментар

• соросчо ти много загрижен за съфорумниците си станал . викаш да спичелим некой леф . марш в израел гадинка малка

Коментар

• Дънъто го стигнахме или е много близко.
          Ако някой си мисли че от тук нататък следват 5%-10% или 20% надолу да си пие хапчетата.
          Не се подлъгвайте по приказките на хората.
          Това си е нормална корекция в САЩ не е имало такава от 6 месеца, спад от 5-6% преди ралито есента.
          Че може да няма нови върхове тази година е вероятно но това 2200 на СиП ще си го стигнем с кеф есента.
          Миналата година беше същото 5-6%* спад (поради еди каква си причина) и после нагоре.
          Така че моя съвет е който има къси да ги затваря на тази нива и да опъва дългите, щото от тука сме нагоре.
          Аз лично съм ЛОНГ.
          Успех

Коментар

• удрииииииии уйно

Коментар

• Споко Анди,хубавото тепърва предстои ,още не жъна, а само потривам ръце укъсил съм се и се ослушвам като глухо прасе в царевица
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Днес са се попанирали заради ебола. Тази вечер ще се пообразоват, ще видят че това не е чак толкова заразно и утре като нищо ще тръгнат пак нагоре. Но наистина не мисля че ще има нови върхове.

Коментар

• хахо кажи ръст ма бич

Коментар

• днеска беше показателно какво правят американо англииските гниди с нашата семка . обичайте поп кръстьовците хаховци

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Енско доста падна, чудя се дали да не влезна или да изчакам още
                      Сакън, недей си го помисляй освен ако не си факир с ножовете.
                      Не и по рано от 35-36$ според мене, а може и да иде да си тества яката подкрепа на 30 по някое време.
                      Аз се кефя до известна степен понеже оня ден на 42 изчистих 2/3 от Енско, а риг-а изцяло доста преди това.
                      Последно реших тия дни да се концентрирам само в/у сидрил, все пак над 15% чист дивидент. Песимистичния ми сценарий е да се сринат до бук валю, т.е около 21$
                      Заредил съм патрондаша да гърмя на равни интервали от по 1 долар от 25 до 21$
                      Смятам да ги удвоя и усредня на около 27$, сега ми е 31 средната...

Коментар

• Аре да позатворя късите. Стига толкова за днес

Коментар

• Енско доста падна, чудя се дали да не влезна или да изчакам още

Коментар

• Удриии лудогорец.тия ги връткат по добре и от бен бернанке нещата.добри са

Коментар

• Не се страхуват. Толкоз.
                              Следователно и пазара не се страхува и не мисли мечо.
                              Следователно или коригира или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                Бе нещо не е както преди.
                                Що 10 годишните облигации не се страхуват?
                                Е колко повече да се страхуват ?

То им е време да изпуснат малко

Коментар

Working...
                                X