IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Нема лабаво при Браса, скоро ще задмине и Валето ..с тая метеоритна скорост не знам дали предното дъно на 10$ ке ли да удържи...
    Дори и да задържи около 13 до края на седмицата ще има доста време (три седмици) до втория вот и пак ще е по пързалката. А когато обявят , че Дилма печели ще има още 15-20% надолу... Направо не ми мисли - по моите сметки излиза около 8-9$
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Бе нещо не е както преди.
      Що 10 годишните облигации не се страхуват?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
        Мечките едвам започват. То това до днес си беше консолидация. Сега почва корекцията, която като нищо може да премине и към мечи пазар.
        За мен е решаващо как ще завърши седмицата ...още два последователни спада на NYSE, дори и с по-малко... и дали DAX ще ускори понижението си.
        Ако и двете се изпълнят ще приема, че мечките са дошли.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          ква консолидация,Равен.всичко почервеня

Емиле,жънеш ли Архитекта напълни зърнобазата,май
          До днес бе консолидацията. Т.е. до вчера, днес вече си започва корекцията. ще я видим колко ще, може да е плитка още 2-3% надолу, но може и да е дълбока 15-20% надолу. Както и да е, не бих заемал никакви дълги в момента. поне за следващите месец, месец и половина. Може сега след този спад да скочи за малко, но според мен тренд нагоре в близко време няма да има. но тренд надолу е напълно възможен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
            Мечките едвам започват. То това до днес си беше консолидация. Сега почва корекцията, която като нищо може да премине и към мечи пазар.
            ква консолидация,Равен.всичко почервеня

Емиле,жънеш ли Архитекта напълни зърнобазата,май
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Аз пускам къси Много сме далече още от дъното, нямам идея къде е но е по-далеч от върха. Поне така ми се струва.

Коментар

• Сеч уа буратино.мухахаааааа ръсте ли нослето

Коментар

• РЪСТ !!!

Сега един ръст от мен и обръщам пазара.
                  Много сме близо до дъното който има намерение да пуска дълги сега е момента.
                  На СиП и на ДАКС

Коментар

• Мечките едвам започват. То това до днес си беше консолидация. Сега почва корекцията, която като нищо може да премине и към мечи пазар.

Коментар

• ало,мечките.успокойте топката де.оляхте се днес
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Струва ми се че корекцията в САЩ започна току що. Да видим сега колко ще падне

Коментар

• Бях ви обещал 16767 е почти сме тук.благодаря за вниманието.откопчайте коланите.хохохо

Коментар

• Удриииииии пипелота

Коментар

• Нема лабаво при Браса, скоро ще задмине и Валето ..с тая метеоритна скорост не знам дали предното дъно на 10$ ке ли да удържи...

Коментар

• Ай наздраве за 9358
                                тъс фигура дето обръща дакса не я познавам . някой да я интерпретира
                                Last edited by the architect; 01.10.2014, 19:06.

Коментар

Working...
                                X