If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кефят ме тия фашаги гапове и после тръц.горе на 9888 беше същото.аз виждам две цели мащс нагоре 8940 или тест на оня петминутния на 9144к от ноември 2013 който обърна фашагата в гроба дет му е мястото.целите тогава надоле са 7853 или 7777
А зощо мислиш че ще има трета вълна и кое броиш за първа вълна.? Хайде осветли ме малко като постнеш една графика с вълите при S&P500. Погледни свирепата корекция 2011 и ми индикирай вълните за да ми обясниш вълновата теория
именно няма гаранция за нищо ама разгледай SPX на седмична с такава опашка кво прави след това дръпва да, това прави и сега, даже още може да нададе нос до 1950/70 и после слизането ше ми прилича на нещо като 2008 ... са дали ще падне толкова или не не знам, но ще има на долу и то бая по някое време ....
А зощо мислиш че ще има трета вълна и кое броиш за първа вълна.? Хайде осветли ме малко като постнеш една графика с вълите при S&P500. Погледни свирепата корекция 2011 и ми индикирай вълните за да ми обясниш вълновата теория
абе така е , ей тази година подскачаха ню хай ню хай . после скимтяха кат мангал на менгеме как паднали 100 -200 бройке . а абдала кат тества 358 какво ли ще правят тия хора в америка . почвам да го мисля
Коментар