Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНай-сериозно ви призовавам : НЕ СИ ЧУПЕТЕ КЛАВИАТУРИТЕ, ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВАШИТЕ ГРЕШНИ ИНВЕСТИЦИОННИ РЕШЕНИЯ !!!
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениебате Гоше, бъдещ (най-млад) милионерино, кажи нещо за ктб-то, чакахме и там пресконференция, а само шум в телевизора слушамеейй колко тия еврейчета инвестираха в него си нямате на представа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЗначи одеве, кат си отворих платформата ми излезна един надпис " Гоше, ако продължават така нещата, ще биеш рекорда на Роман Абрамович за най-млад милиардер".
А пък вие си гледайте еболата, чакайте МИГ-овете в Украйна и колпаса на световната икономика колко щете.....
.....аз ще правя пари през това време... и то само от дълги
Много липсват хора като теб Жоре, дано да заразиш и други!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеОчакват коледно рали и като захапят стръвта капана ще щракне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе го срещнем по червения килим ако дойде като Путин в Сърбия, ама кога ще идва, чува ли се из околността ?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКато дойде Генерала от Банкя всичко ще си дойде на мястото, и КТБ, и икономика, и БФБ и све.
Казвам го без иронияНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениебате Гоше, кажи нещо за ктб-то, чакахме и там пресконференция, а само шум в телевизора слушаме
Казвам го без иронияНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЗначи одеве, кат си отворих платформата ми излезна един надпис " Гоше, ако продължават така нещата, ще биеш рекорда на Роман Абрамович за най-млад милиардер".
А пък вие си гледайте еболата, чакайте МИГ-овете в Украйна и колпаса на световната икономика колко щете.....
.....аз ще правя пари през това време... и то само от дългиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеАбе не знам - QE е на финала, петролът няма да расте скоро, икономиката цикли, ХонгКонгски вълнения, ебола... а, забравих и джуджето в Кремлинако нещо ще расте следващите месеци, то това ще са само бондовете, а акциите са чао
.....аз ще правя пари през това време... и то само от дългиНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар