IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    абе какво го слушаш тоя малоумник само можеш да фалираш . ей го де е хемилиото едно време да купи дакса на 9700 по съветите на тоя малоумник , а фашагата се изпързаля на 8351 , ама и това ще бием 2015 . рови се там в графиката ще намериш отговора имаш си глава за тоя работа

1,Пич кой ти е казвал,че съм търгувал по препоръка от някой? -НИКОГА!
    2,Не съм купувал ,а продавал,и то още от 7500,след това като наближи 10 к ,продадох пак и усредних,та на 8500 затворих,ферщеен-тази позиция ми беше отворена 2 години,докато излезе
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• май хвана пътя за 17750

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Нагоре, надоле ил настрани

Ти я по добре кажи дали тоя спукан цирей не моем го надуем двойно идния месец, като тая година...мое и дедо Мраз да помогне

http://finviz.com/quote.ashx?t=BOIL&ty=c&ta=0&p=w
        Засега няма шанс!
        Всеки ден следя прогнозата за времето и зимата продължава да е много топла, запасите от газ почти не намаляват, след 10-на дни се очаква застудяване, но само към Чикаго. Според мен газта може да падне до 2 - 2,50 ако се задържи все така топло, това вече ще бъде предпоставка за много добри профити!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          А после накъде???

Весели празници!
          абе какво го слушаш тоя малоумник само можеш да фалираш . ей го де е хемилиото едно време да купи дакса на 9700 по съветите на тоя малоумник , а фашагата се изпързаля на 8351 , ама и това ще бием 2015 . рови се там в графиката ще намериш отговора имаш си глава за тоя работа

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            А после накъде???

Весели празници!
            Нагоре, надоле ил настрани

Ти я по добре кажи дали тоя спукан цирей не моем го надуем двойно идния месец, като тая година...мое и дедо Мраз да помогне

http://finviz.com/quote.ashx?t=BOIL&ty=c&ta=0&p=w

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
              Безобразието продължава!
              Нека да си помпят... пръсването на балона е неизбежно... въпрос на време!
              Лошото е, че пак останалия свят ще плати цената на цялото безобразие... както в 2007-2008 година и всеки път преди това...
              не се ядосвай бре, тоя път е различно ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                Чакаме 2100 на СиП
                А после накъде???

Весели празници!

Коментар

• Яка разпродажба при биотехите, не е неочаквано след вчера, ама на фона на балонестия пазар прави впечатление.
                  Имам чувството че още днес ще мога благо да вляза в гилда на 84$...

Коментар

• Излязох аз, стига толкова...

Коментар

• мошак бутай гилда нагори че ще фалирам . имам дълги .

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                        Безобразието продължава!

Лошото е, че пак останалия свят ще плати цената на цялото безобразие... както в 2007-2008 година и всеки път преди това...
                        никой нищо няма да плати атила правя те генерал и ше ги намачкаш че той атила нали гееееееееееерал беше

Коментар

• страхотно се получава а мошак хубаво трепане се очертава остават само 7 дни

Коментар

• Безобразието продължава!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              18 000 вече е покорено.сега се пита какво правим
                              Чакаме 2100 на СиП

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                пускам като животно . ше ги спукам тия кокайнови гладки мозъчета
                                Нали знаеш, че си падат по кръглите числа ? .... и 20 000 определено е кръгло
                                Ще изтрепят всички къси през 2015 ...
                                Нищо лично - аз съм неутрален , не търгувам индекси ...
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X