Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Преди SPY да падне под 200 или около
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеСтратегията ми, а и май тази на lv_max, за сега се очертава най-правилна. Кеш и гледаме мача. Набелязал съм си едни нива на които ще започна леко да купувам, но ми се струва че до края на месеца ще видим и бая по-ниско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНо трябва да имаш много пари и голямо самообладание. Много пари в смисъл да не изпускаш усредняването лесно ако си на дълги позиции. Това наистина е опасно ако не си готов за различни ситуации и аз не го препорачвам на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеФЕД са за разтрел. Толкова погрешна политика последните няколко години че могат да се сравняват само с погрешната политика в началото около субстандартните ипотечни облигации, за които само съм чел и не съм участвал на пазара.
Направиха балона, не вдигнаха лихвата когато трябваше, сега ако пазара тръгне наистина надолу пак няма да я вдигнат заради страха да не го сринат напълно, какво ще правят ако всичко се задълбочи нямам идея.
В момента пазара е толкова опасен колкото през последните 4-5 години не е бил.
Много се радвам че почти не участвам.те са казали на които трябва да излизат, а на останалите сиреч ние мишоците ние сме го лапнали още от както тоя SPX беше на 1600 всичко отгоре е въздух и като се изпусне малко въздуха и скии кво става ......
от засилката май ше отиде там където започна всико ...
Коментар
-
Тая вечер
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеСтратегията ми, а и май тази на lv_max, за сега се очертава най-правилна. Кеш и гледаме мача. Набелязал съм си едни нива на които ще започна леко да купувам, но ми се струва че до края на месеца ще видим и бая по-ниско.
Коментар
-
Търгувам го да
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетва е за който има желание и е авантюрист, там с тея "такси поддръжки" на края, все като гледам хващат дръжки ....Ако му знаеш мурафетите търгувай и аз съм също като равновесния, като не ми е ясно нещо не пипам или поне ако пипам то ше е с нещо нищожно .
Коментар
-
Сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеETF върху VIX не е никаква алхимия. Винаги пада защото има разходи за да го подържат и те са значителни. Като цяло една от стратегиите е само да се шортва. Но ако усещаш наближаваща корекция дългата позиция започната с малко и усреднявана переодично ако не познаеш веднага корекцията носи значителни печалби особенно ако се задълбочи.Ако му знаеш мурафетите търгувай и аз съм също като равновесния, като не ми е ясно нещо не пипам или поне ако пипам то ше е с нещо нищожно .
Коментар
-
ФЕД са за разтрел
ФЕД са за разтрел. Толкова погрешна политика последните няколко години че могат да се сравняват само с погрешната политика в началото около субстандартните ипотечни облигации, за които само съм чел и не съм участвал на пазара.
Направиха балона, не вдигнаха лихвата когато трябваше, сега ако пазара тръгне наистина надолу пак няма да я вдигнат заради страха да не го сринат напълно, какво ще правят ако всичко се задълбочи нямам идея.
В момента пазара е толкова опасен колкото през последните 4-5 години не е бил.
Много се радвам че почти не участвам.
Коментар
-
ETF върху VIX
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеабе то може да е лесна за жълти стинки ама и тея от CBOE и CME са от стара коза яре и знаят тъкмо след expiration изтичат опциите и бум тва гърми и тея гадове ти продават CALLs по-скъпо. Така са се изтънчили, че хващат когато е на 5 стинки и да шитнат опциите за долари вече това е скок с 10/20 пъти, ама ние нямаме това инфо като в CBOE и CME и квот хванем тва е
Иначе ETF върху VIXa е алхимия тея бъзикат нещо човъркат и все си назад ...
нещо като форекса, а тука във форума има достатъчно алхимици с тоя форекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ аз не бих играл с етф върху викс. Не им разбирам какво точно правят. А иначе с викс наистина е лесно. Пазара върви нагоре дълго време викс пада по някое време пада под 12 взимам нещо много извън пари което обаче има шанс да бъде достигнато - като 20. пазара търгва да пада. Викс тръгва да се вдига. Може и да стигне 20 може и да не стигне но със сигурност се качва и се вдига и опцията. Аз не чакам да правя големи печалби да излиза в пари и така нататък, просто като направя едни 20-30% и я махам. Може и доста повече да стане ако пазара наистина се срине.
Но си е игра за жълти стинки горе долу. Вкарвам малко - изкарвам малко, ама като ми изглежда лесна игра продължавам да я правя.
Иначе ETF върху VIXa е алхимия тея бъзикат нещо човъркат и все си назад ...
нещо като форекса, а тука във форума има достатъчно алхимици с тоя форексLast edited by michaelis; 26.03.2015, 13:50.
Коментар
-
И аз не бих играл с етф върху викс. Не им разбирам какво точно правят. А иначе с викс наистина е лесно. Пазара върви нагоре дълго време викс пада по някое време пада под 12 взимам нещо много извън пари което обаче има шанс да бъде достигнато - като 20. пазара търгва да пада. Викс тръгва да се вдига. Може и да стигне 20 може и да не стигне но със сигурност се качва и се вдига и опцията. Аз не чакам да правя големи печалби да излиза в пари и така нататък, просто като направя едни 20-30% и я махам. Може и доста повече да стане ако пазара наистина се срине.
Но си е игра за жълти стинки горе долу. Вкарвам малко - изкарвам малко, ама като ми изглежда лесна игра продължавам да я правя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНапротив, точно това, че приблизително знаеш кога е скъпо и кога евтино прави играта по-лесна. Просто не съм правил по-сериозен анализ за да определя движение с какъв размер ми дава сигнал за вход с цел за продажба след 4-5 дни.
Коментар
Коментар