ааааааа викаш няма да дигаме лихвите . е тая приказка за да се оправдае вдигане при лош фондамент я гледам от бая години - вика му се ВЪПРЕКИ
Килата Бейби
от бая време повтарям едно и също , с тия стопове и големи контракти не става . пускаш малки контракти без стоп , през 50 или 100, ти си определяш правилата , да видим га ще ти избият стопа . 3581 после 3333 и така надолу като повлече. ще има петроля еврото или злото номер две . тия балоняци за 1 ден и си отиват . аз съм подтотвен за 18358 ,дори 18531 на дъртия . после ще има посичане хубаво . не ги ли виждаш мошетата последните седмици само бълват статии - падаме падаме падаме , пък те бият стопове на късаци . сега като замлъкнат лятному и сопол
пък и нали ви разправям гап на върха на 18280 си оставят гнидите да могат после ново връхче да си направят . като видя такова нещо и имам едно на ум . пошла измама

Килата Бейби

пък и нали ви разправям гап на върха на 18280 си оставят гнидите да могат после ново връхче да си направят . като видя такова нещо и имам едно на ум . пошла измама

Коментар