If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
п. Иначе защо да са тъпи- доставяйки ликвидност в панически ситуации успокояват ситуацията и генерират добри печалби в следващите дни, тъпи ще са ако продължават да го правят в променена среда, когато ликвидността за всички стане дефицитна.
Аз съм им фен, ама от по-умерените Това като го написах криптото беше доста натиснато/-30% биткойна и -50% останалите/ и ако се беше позадържало там и по-надолу сесията щеше да е много по-интересна, -5-6% за деня изглеждаха вероятни
Кои са големите и защо са толкова тъпи (по твоята логика) -- това винаги ми убягва при подобни изказвания
Да не си станал фен на конспиративни теории?
Аз съм им фен, ама от по-умерените Това като го написах криптото беше доста натиснато/-30% биткойна и -50% останалите/ и ако се беше позадържало там и по-надолу сесията щеше да е много по-интересна, -5-6% за деня изглеждаха вероятни
п. Иначе защо да са тъпи- доставяйки ликвидност в панически ситуации успокояват ситуацията и генерират добри печалби в следващите дни, тъпи ще са ако продължават да го правят в променена среда, когато ликвидността за всички стане дефицитна.
Евентуална смяна на управлението в Райха определено играе огромна роля в темата за инвестиране в Акции.
Ако искаш ще ти го задам политкоректно в темата на Дакса?
Ако държиш да бъдем буквалисти-.
За Бил може и на лични да ми отговориш, това не е свързано с темата.
Вярно !!!
Ей почнахте да чипирате хората-
А после някой да каже, че всяка конспирация не се сбъдва-
Мъни жал ми е за бившия ми съдружник Бил Инжектора. Как може да се раздели с това прекрасно творение на майката пирода Мелинда-
Тебе не те ли трогна новината?
Сега горкия го чака пълна програма, да сготвят по устав.!!! Ама той си заслужава.
Я кажи Мъни, ако дойдат на власт твоите приятели Зелените в земите на Райха, това добре ли ще е за немския пазар?
Баба Меркел беше строга, но справедлива жена, обучавана от Изтока закалена от желязо.
Коментар