о не мога да ти кажа дали са за шортене тъй като не знам какви цели имаш предвид краткосрочни ,средносрочни , дългосрочни какъв риск си склонна да поемеш (тоест какво движение срещу теб да търпиш )..прецизиране на входа .. нали каза че ще работиш върху тея неща ?? времето за къс ДОВ бе на 34458 имайки предвид че имаш предходен връх -(седмичен) до днес ...само ще ти кажа че Дов е на седмични подкрепи и може да почне да коригира и имай предвид че ако чакаш хиляди пипсове надолу трябва да гледаш по големи графики седмични и месечни и да се образсува нещо на тях а това става бавно (писал съм и преди ) а ситуяцията за покачването на долара е че ЕУР/УСД е на седмична съпротива и тя го бута надолу ...отначало като невинен рейндй а после като срутване ...ситуацията е подобна като сДОВ даже има корелация май някаква
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениене виждаш че от март до сега е в down trend на всички таим фреимове които си избереш ??
За шортене ли са индексите според теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеНякой следи ли VIPS ? Гледам я повече от месец и не мога да и намеря значим проблем.....,освен това че е китайче.А тя не спира да пада.Та ако някой знае нещо,което аз не виждам...?!?
Pip master
Коментар
-
днес е имало чудни движениия в ДОВ a аз не бях на линия ... успявам да се запиша с едни 30-40 тика ...след продължително движение индекса коригира нагоре но там е дъното от 15, 30 което спира цената и дава дори повече
https://ibb.co/KVQM7vtPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеПродадох...
Купих ATOS-ите на Иветка @5.15 преди малко.
Цел 5.48.
...
Благодарности на Ivetka за компанията. Ще продължавам да ги следя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ахам, както GME завърши "печално". Засега само "умните пари" плачат. А компанията вече нито е избушена, нито е безперспективна. Имат толкова пари, че ако искат могат да почнат да направят завод за електрокари, завод за платки, свинеферми... BRK как не се занимава да прави тениски.
- 1 like
Коментар
-
VIXL беше добра сделка и бая му се чудих ама нещо имам страх от него
Не е ли обратно - суровините падат заради растящия долар?
Last edited by IvelinaJensen; 18.06.2021, 18:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениетая игра с AMC ще завърши печално за трейдърчетата. Затворих предвидливо късите които на 3 пъти отварях и направих едни 10% точно щото подозирах такъв сценарий.... трейдърчетата си мислят че след като издадоха нови акции има някакъв приличен floor при евентиален спад и затова са още по-надъхани. През живота ми не съм виждал по избушена и неперспективна компания, но и тя е опасна за скъсяване
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеуж инфлация, а доларът нагоре, суровините - надолу. WTF??
https://www.wsj.com/articles/china-t...ly-11623825424
Нормално поне в краткосрочен момент долара да расте. След като сурвините падат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениетая игра с AMC ще завърши печално за трейдърчетата. Затворих предвидливо късите които на 3 пъти отварях и направих едни 10% точно щото подозирах такъв сценарий.... трейдърчетата си мислят че след като издадоха нови акции има някакъв приличен floor при евентиален спад и затова са още по-надъхани. През живота ми не съм виждал по избушена и неперспективна компания, но и тя е опасна за скъсяване
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВчера трябваше, тогава се пълнеше самосвалът. Днес премиите ще са голям чеп. По-добре директно акции в Sibanye или газови. Yamana са по-малко зле премиите за купуване на колец - дълбоко в парите обаче.
Коментар
-
тая игра с AMC ще завърши печално за трейдърчетата. Затворих предвидливо късите които на 3 пъти отварях и направих едни 10% точно щото подозирах такъв сценарий.... трейдърчетата си мислят че след като издадоха нови акции има някакъв приличен floor при евентиален спад и затова са още по-надъхани. През живота ми не съм виждал по избушена и неперспективна компания, но и тя е опасна за скъсяване
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеМазният арменец Хампарцумян ръси мозък по медиите за инфлацията.
Що си мислим че по тоя случай петрола ще се засили на доле заедно със златото.
Коментар
Коментар