Dow Jones бичи яко няма връщане назад. Тука от 7-8 дни го чакам да върне, няма братче
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеПродадох CHD на 88.70 с 5% печалба и купих METX @1.50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
алцхаймера ни оправи
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЗащо се сриват ваксините?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Да да Бидона само поразии прави до сега.Само чакам да се осере хубаво пазара и да почна да си пълня артийки които ще ми купят къща на брега на някой карибски остров.
Нали си в транспорта. Вие намаляте ли цените? Някой изобщо около теб да сваля цени? Е, как тогава очакваш хартиите да слязат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Да да Бидона само поразии прави до сега.Само чакам да се осере хубаво пазара и да почна да си пълня артийки които ще ми купят къща на брега на някой карибски остров.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова е само за Ковид ваксините и лекарствата. Те затуй паднаха само Ковид акциите
Виж например заешкият залог на Пфайзер остана невредим. Пфайзер е силно диверсифициран и с Ковид и без Ковид все тая (не че много е спечелено от PFE, но това е друга тема)
А и моето Лили (LLY) е нагоре днес
Растежът в цените на суровините би трябвало да продължи поне до края на годината, и потребителите вече усещат прекомерното поскъпване по джоба си, ще го усещат още по-силно тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТия ще прецакат работата с патентите. Абе Тръмпа като го няма само поразии се случват.
Инвеститорите в САЩ в момента яко благославят деменциралия..
Коментар
-
Няма да ми повярваш, но това с инфлацията ще е сравнително кратък епизод и като цяло няма да е зле за икономиката и за фондовия пазар
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеСупер цикъл при суровините с галопираща инфлация. Страните от третия свят заминаха в четвъртия.
Коментар
-
Това е само за Ковид ваксините и лекарствата. Те затуй паднаха само Ковид акциите
Виж например заешкият залог на Пфайзер остана невредим. Пфайзер е силно диверсифициран и с Ковид и без Ковид все тая (не че много е спечелено от PFE, но това е друга тема)
А и моето Лили (LLY) е нагоре днес
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАз съм доволен. Кой ти дава такава възвращаемостАбе Bntx щеше да катери до 270 ама следващия път.
Лошото е че при нарушаване на патентите, ако се случи фармацията няма да се развива.
Да Благодарим на Угур Бей има това баклава от мен. На Фаучито сувенир от Каспичан.Last edited by Money; 06.05.2021, 00:10.
Коментар
Коментар