Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЩе има ли първоначално изакване на пазара в първия един час. ? Ако е така да подлагаме кофите.
zerohedge on Twitter: "the last time Core CPI was here, the Fed Funds rate was 20%" / Twitter
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Я пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕдин съвсем сериозен въпрос. Не се шегувах, когато казах на нашето Кате Вуд да започва бизнес със скрап. Чак след като го написах, се сетих да купувам shcn и подобни, ако и да бяха нарисувани още миналата година. В ситуацията на хиперинфлация, в която се намираме, имат още МНОГО нагоре, но ми се иска да намаля политическия риск и търся неамерикански компании, но да са стабилни, по-старички, >500 млн. капитализация. Най-добре да имат обекти в няколко държави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕдин съвсем сериозен въпрос. Не се шегувах, когато казах на нашето Кате Вуд да започва бизнес със скрап..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕдин съвсем сериозен въпрос. Не се шегувах, когато казах на нашето Кате Вуд да започва бизнес със скрап. Чак след като го написах, се сетих да купувам shcn и подобни, ако и да бяха нарисувани още миналата година. В ситуацията на хиперинфлация, в която се намираме, имат още МНОГО нагоре, но ми се иска да намаля политическия риск и търся неамерикански компании, но да са стабилни, по-старички, >500 млн. капитализация. Най-добре да имат обекти в няколко държави.Last edited by ford_perfekt; 12.05.2021, 13:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Един съвсем сериозен въпрос. Не се шегувах, когато казах на нашето Кате Вуд да започва бизнес със скрап. Чак след като го написах, се сетих да купувам shcn и подобни, ако и да бяха нарисувани още миналата година. В ситуацията на хиперинфлация, в която се намираме, имат още МНОГО нагоре, но ми се иска да намаля политическия риск и търся неамерикански компании, но да са стабилни, по-старички, >500 млн. капитализация. Най-добре да имат обекти в няколко държави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение4111,53 беше дъното на SPX. Кой купил, купил!
Да обясня методиката, с която стигнах до този извод:
Ези- надолу, тура- нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВсъщност най-важното си остава да имаш винаги свободен капитал както, да си смел и решителен и да си трезвомислещ. И по трите точки се дъня и от там ми идват основните загуби
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение...Опитай с компании, за които абсолютно нищо не знаеш, може да са даже произволни...с абсолютно произволни.
Last edited by pantaleev; 11.05.2021, 18:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеАз купувам и си правя експерименти с дребни суми ей така просто за тренировка и тестване, но хич не ми се получава. Много интересно, последно време каквото и да направя все е грешно. Нито един точен/добър тайминг за вход/изход нямам.
Явно ще трябва от спекулант да ставам инвеститор
Тия пазари стават само за спекулация. Но пък и за целта не трябва да си в Дания щото данъците големи.Last edited by IvelinaJensen; 11.05.2021, 17:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеНяма свободен кешкупувахме dip-овете през февруари-март
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеАз купувам и си правя експерименти с дребни суми ей така просто за тренировка и тестване, но хич не ми се получава. Много интересно, последно време каквото и да направя все е грешно. Нито един точен/добър тайминг за вход/изход нямам.
Явно ще трябва от спекулант да ставам инвеститорLast edited by terziеv; 11.05.2021, 17:12.
Коментар
Коментар