IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аз направо се чудя за какво го арестуват този човек. ми пуснали машини срещу него и той пуснал машина срещу тях. Ама той играл нечестно пък другите били честни. Кво му е честното да си движиш цената според това което само някоя друга машина може да прави. Силно се надявам да го оправдаят и "Играта на машините" да стане честна игра. Тогава такива безумни движения ще има че за ден човек ще може да си оправя живота Или да се разори де
    Ти се шегуваш, това са приказки за лека нощ. Просто така нареченият scapegoat. Между другото нали знаеш за кво е арестуван?? Укриване на данъци
    Custodite sortem vestram

Коментар

Е те това доста си го намаляват и заради всякакви други изисквания и регулации. Но не съм убеден че машините ще свършат много добра работа. Ей го онзи индиец ли пакистанец ли дето търгува от дивана на майка си и прецака машините. Те този са го хванали - имал лош късмет да манипулира машините при флаш краш. Ама ей такива ще се пръкнат много. Аз за какво не се бутам в дей трейдинг или краткосрочни спекули. Ама като видя че са подхванали някой тренд идиотските алгоритми що да не се пусна по-него
      Те тези алгоритми сега са назад с материала. Това което идва след 5-10 години... ще бъде гейм оувър. Роботите ще управляват света, чрез капиталовите пазари. Човешкият мозък може да съществува само в 3 измерения физически, и еволюирал с много различни цели. При алгосите това, което се задава е n-измерна виртуална система конкретно създадена само и единствено за трейдинг...
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз направо се чудя за какво го арестуват този човек. ми пуснали машини срещу него и той пуснал машина срещу тях. Ама той играл нечестно пък другите били честни. Кво му е честното да си движиш цената според това което само някоя друга машина може да прави. Силно се надявам да го оправдаят и "Играта на машините" да стане честна игра. Тогава такива безумни движения ще има че за ден човек ще може да си оправя живота Или да се разори де

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Между другото, много от тарикатите скоро ще трябва да си търсят нова работа, защото алгосите ще им изглозгат кокалите. Да си чувал за човек дилър на екуити на развитите пазари? Вече няма такова животно.... скоро FICC.....
          Е те това доста си го намаляват и заради всякакви други изисквания и регулации. Но не съм убеден че машините ще свършат много добра работа. Ей го онзи индиец ли пакистанец ли дето търгува от дивана на майка си и прецака машините. Те този са го хванали - имал лош късмет да манипулира машините при флаш краш. Ама ей такива ще се пръкнат много. Аз за какво не се бутам в дей трейдинг или краткосрочни спекули. Ама като видя че са подхванали някой тренд идиотските алгоритми що да не се пусна по-него

Коментар

• Между другото, много от тарикатите скоро ще трябва да си търсят нова работа, защото алгосите ще им изглозгат кокалите. Да си чувал за човек дилър на екуити на развитите пазари? Вече няма такова животно.... скоро FICC.....
            Custodite sortem vestram

Коментар

• голямата истина за живота

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Еми по-добре хората да си плащат таксите и да не си губят парите от това да решат че сами могат по-добре и да профукат за няколко месеца това което са събирали години или дори поколения.
              Не случайно е казано, че докат има балъци, ще има и тарикати. Няма съвпадение, пирамидата е непреходен символ...
              Custodite sortem vestram

Коментар

На мен точно няма кой и да ми каже нещо, което да ме изненада. Всичките номера съм ги виждал...
                Еми по-добре хората да си плащат таксите и да не си губят парите от това да решат че сами могат по-добре и да профукат за няколко месеца това което са събирали години или дори поколения.

Коментар

Тоя дето ги изкара тези работи май нещо им имаше зъб. те и другите са същите иначе - естествено че ще гледат да вземат достатъчно такси с минимум работа и така че клиента да е доволен горе долу.
                  На мен точно няма кой и да ми каже нещо, което да ме изненада. Всичките номера съм ги виждал...
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Абе верно ли е, че при тях имейлите започвали с
                    "Dear Muppet, " продължавали с кратък коментар в стил "boy that was one shitty deal we sold you"
                    И накраяя завършвали с искреното:
                    "Thank you for your fees"
                    Тоя дето ги изкара тези работи май нещо им имаше зъб. те и другите са същите иначе - естествено че ще гледат да вземат достатъчно такси с минимум работа и така че клиента да е доволен горе долу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                      Управляват част от парите ми.
                      Абе верно ли е, че при тях имейлите започвали с
                      "Dear Muppet, " продължавали с кратък коментар в стил "boy that was one shitty deal we sold you"
                      И накраяя завършвали с искреното:
                      "Thank you for your fees"
                      Custodite sortem vestram

Коментар

И тяхната цел, както може би и твоята цел е на всяко тримесечие ти да си на плюс. те си прибират таксата - ти си прибираш печалбите. Така обаче тяхната мотивация се превръща минимум волатилност на тримесечна основа, което обаче означава че по-скоро ще са готови да жертват печалби, отколкото да рискуват волатилност. Ако тове и твоято цел си е ок.

Мен обаче волатилност както казах не ме плаши. Предпочитам да не пропускам печалби, а не да се предпазвам за някаква евентуална волатилност. защото също така съм убеден че не предвиждат мечи пазари. най-много някоя корекция 10-15%. А то на 10% корекция аз ако излеза 10% преди върха и влеза 10% след дъното - че да избягам волатилност и ще съм загубил 10% доходност. това ако го повторя 3 пъти за 10 години и по-добре да не се заминавам с акции. дългосрочната ми доходност ще е горе долу като да стоя в облигации.

Коментар

• Управляват

Не че нещо ама са ти казали очевидното. Дано не са те таксували за това

Коментар

За толкова години почти е нямало случай да напишат нещо във вестниците и то да се окаже истина.

Моя източник на информация е от моите наблюдения споделени от някой от трейдърите на Голдмън сакс.
                            Аз знам като факт две неща.
                            Първорто е че банките и големите хедж фондове се изтеглят по малко от американския пазар и второ че резултата от покачване на лихвите не можем да го предвидим и може да е лек но може и да е много сериозен. И той ще е по скоро от колкото по късно.
                            Един много показателен факт ако някой може и следи какво се случва с позициите на големите играчи е преди месец абсурдното но сега факт - намаляване на позициите им в епъл.
                            Не че нещо ама са ти казали очевидното. Дано не са те таксували за това

Коментар

• Ако това ти е гаранцията

http://www.bloomberg.com/news/articl...he-most-bubbly
                              много добра статия

За толкова години почти е нямало случай да напишат нещо във вестниците и то да се окаже истина.

Моя източник на информация е от моите наблюдения споделени от някой от трейдърите на Голдмън сакс.
                              Аз знам като факт две неща.
                              Първорто е че банките и големите хедж фондове се изтеглят по малко от американския пазар и второ че резултата от покачване на лихвите не можем да го предвидим и може да е лек но може и да е много сериозен. И той ще е по скоро от колкото по късно.
                              Един много показателен факт ако някой може и следи какво се случва с позициите на големите играчи е преди месец абсурдното но сега факт - намаляване на позициите им в епъл.

И аз никога не съм очаквал да прочета особенно в официалния блумбърг - продавайте.
                              Last edited by Iv_max; 17.05.2015, 00:43.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/articl...he-most-bubbly
                                много добра статия

Коментар

Working...
                                X