Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПрекалено много бяхме чакащите 120
Не ни хареса с колко бихме очакванията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПрекалено много бяхме чакащите 120
Не ни хареса с колко бихме очакванията
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене си прав за да тръгнат нагоре трябва спад............. 50% корекция на спада от 18154 до 17397 беше сега покачването до 17 770.от тук следва пропадане по голямо от това от 18154 до 17397
искрено се надявам да си прав (щото и аз имам едни къси), но не мисля, че бруленето на мечи стпове е приключило...
успех и послушай коегите за това дето ти разправят да редуцираш рискатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевсичко е толкова тъпо и просто с този ДАУ че чак ме е яд че още го бавя
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЕдин човек беше казал, че риска от фалит е недопустим. Какво ти пука дали ще имаш 3000% печалба след като си заложил и фалит в схемата си. По тази тактика рано или късно ще изтеглиш Черният Петър. Даже би трябвало да се молиш да стане по-рано за да имаш време да започнеш да градиш от стабилна основа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъс съм и на 17 790 е фалита.но стане ли мойта работа ще запиша личен рекорд от 3000% на акаунта за по малко от месец на реалната
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМай ще трябва да вкарваш още!!!Не ти е розово положението!!!Определено индексите-САЩ тръгват нагоре!!!Мисли!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМай ще трябва да вкарваш още!!!Не ти е розово положението!!!Определено индексите-САЩ тръгват нагоре!!!Мисли!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевидях преди минути 18% остатъчен акаунт и засега съм в несвяст но още жив.дано да прескоча трапа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова което го правиш е хазарт. Никакъв анализ не може да е толкова точен. Дано да имаш късмет. Ама ако изкараш късмет по-добре следващия път ги прави по внимателно нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъс съм и на 17 790 е фалита.но стане ли мойта работа ще запиша личен рекорд от 3000% на акаунта за по малко от месец на реалната
Коментар
Коментар