IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кво става с гърчулята, ще ги изхвърлят ли от Еврото вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Ти де се бе скътал напоследък бре...с модераторките ли пак се сваляше.
      С туй бан темпо до края на годината току виж си станал мишо 222...

Аз вчера кеширах и последната гилд опция. 75% средно от тях за няколко месеца, добре ми дойде
      Ала хич не се чувствах комфортно с над 40% кеш.
      Та днес реших да се посветя малко на дивидентно инвестиране.
      По 1/3 тютюни, здравни рейтс да лекуват предните и някоя друга баМка.
      5.1% дивидентчета средно.
      Рейтовете може да хапнат още шамари кога вземат да вдигат лихвите, ма голям праз - ще да допълваме.

Long VTR, OHI, HCP / MO, PM, BTI / HSBC, BMO, WBK
      ооо Кастро ти май ше станеш некой майстор на тея опции, преди бегаше от тех кат дявол от тамян, а са та тая опция та оная.....
      А от тея модератори педератори ми писна всеки път ме изхвърлят от кораба кат напиша, че американюгите са фашаги ...... Ако съм им толкоз симпатичен на тея модераторки да бият оферти ......
      А са влезнах long на Сипот не се сдържах и са ако тея чикиджии маляките оплескат раотата, напрао ненам, но си мисля, че в последната секунда се ше се намери нешо или някой да ги спаси .... У американюгите ми е надеждата да дадат тука тон за песен да си продължат Гърчолята на наша издръжка как си беше и да има мир ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        къде сте ве лъвовеее ..... как испуснах днеска шорта да му се невиди нишо всеки ден не е Еньов ден ей са ше спасят Гърцията у последната секунда ше се опнат на веселба и те тогааа ше ги тресна по тиквите ....
        Ти де се бе скътал напоследък бре...с модераторките ли пак се сваляше.
        С туй бан темпо до края на годината току виж си станал мишо 222...

Аз вчера кеширах и последната гилд опция. 75% средно от тях за няколко месеца, добре ми дойде
        Ала хич не се чувствах комфортно с над 40% кеш.
        Та днес реших да се посветя малко на дивидентно инвестиране.
        По 1/3 тютюни, здравни рейтс да лекуват предните и някоя друга баМка.
        5.1% дивидентчета средно.
        Рейтовете може да хапнат още шамари кога вземат да вдигат лихвите, ма голям праз - ще да допълваме.

Long VTR, OHI, HCP / MO, PM, BTI / HSBC, BMO, WBK

Коментар

• къде сте ве лъвовеее ..... как испуснах днеска шорта да му се невиди нишо всеки ден не е Еньов ден ей са ше спасят Гърцията у последната секунда ше се опнат на веселба и те тогааа ше ги тресна по тиквите ....

Коментар

• Да се трепят от септември месец, че август съм там на море

Коментар

• Надявам се гърция да фалира по схемата твърдо приземяване и да се изтрепят по улиците хахаха тъпи комунисти
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                А те новинка по новините винаги ще ти пуснат .разбира се избирателно.ясно е че гърчулята ще ги спасят .ама после пак някъде война може да започне , някой ще си навехне глезена и ще настане отново голяма криза.
                според мен мислят схема за контролиран фалит без излизане от ЕЗ...което е нещо много трудно невъзможно почти.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• А те новинка по новините винаги ще ти пуснат .разбира се избирателно.ясно е че гърчулята ще ги спасят .ама после пак някъде война може да започне , някой ще си навехне глезена и ще настане отново голяма криза.

Коментар

уауууууууу да не повярваш . трепането на стопове както казах продължава до 24,00 часа на 30 юни
                    после викаш ще открият топлата вода = нови печатници на ФЕД И ЕЦБ
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• уауууууууу да не повярваш . трепането на стопове както казах продължава до 24,00 часа на 30 юни

Коментар

• Tsipras says creditors didn't accept Greek proposals

Тези са вдигнали ливъриджа

Коментар

• just got one research from Merrill: Health care is so much dumbed in the market like never.
                          hmmm

Коментар

Кво да става. говоря си за американската икономика и изгледите пред нея с яков соломонович моисеев.само че той се загуби нещо .като жорката борисов ние калашник ще дочакаме гнидите нали
                            Чудя се как още се държи,но скоро ще ще почне.

Коментар

• Кво да става. говоря си за американската икономика и изгледите пред нея с яков соломонович моисеев.само че той се загуби нещо .като жорката борисов ние калашник ще дочакаме гнидите нали

Коментар

Айде бе мухо спасявай ги тия гръцки евреи.после аз ще спася вас
                                Какво става да не би да свърши примоцията?

Коментар

Working...
                                X