If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти де се бе скътал напоследък бре...с модераторките ли пак се сваляше.
С туй бан темпо до края на годината току виж си станал мишо 222...
Аз вчера кеширах и последната гилд опция. 75% средно от тях за няколко месеца, добре ми дойде
Ала хич не се чувствах комфортно с над 40% кеш.
Та днес реших да се посветя малко на дивидентно инвестиране.
По 1/3 тютюни, здравни рейтс да лекуват предните и някоя друга баМка.
5.1% дивидентчета средно.
Рейтовете може да хапнат още шамари кога вземат да вдигат лихвите, ма голям праз - ще да допълваме.
Long VTR, OHI, HCP / MO, PM, BTI / HSBC, BMO, WBK
ооо Кастро ти май ше станеш некой майстор на тея опции, преди бегаше от тех кат дявол от тамян, а са та тая опция та оная.....
А от тея модератори педератори ми писна всеки път ме изхвърлят от кораба кат напиша, че американюгите са фашаги ...... Ако съм им толкоз симпатичен на тея модераторки да бият оферти ......
А са влезнах long на Сипот не се сдържах и са ако тея чикиджии маляките оплескат раотата, напрао ненам, но си мисля, че в последната секунда се ше се намери нешо или някой да ги спаси .... У американюгите ми е надеждата да дадат тука тон за песен да си продължат Гърчолята на наша издръжка как си беше и да има мир ...
къде сте ве лъвовеее ..... как испуснах днеска шорта да му се невиди нишо всеки ден не е Еньов ден ей са ше спасят Гърцията у последната секунда ше се опнат на веселба и те тогааа ше ги тресна по тиквите ....
Ти де се бе скътал напоследък бре...с модераторките ли пак се сваляше.
С туй бан темпо до края на годината току виж си станал мишо 222...
Аз вчера кеширах и последната гилд опция. 75% средно от тях за няколко месеца, добре ми дойде
Ала хич не се чувствах комфортно с над 40% кеш.
Та днес реших да се посветя малко на дивидентно инвестиране.
По 1/3 тютюни, здравни рейтс да лекуват предните и някоя друга баМка.
5.1% дивидентчета средно.
Рейтовете може да хапнат още шамари кога вземат да вдигат лихвите, ма голям праз - ще да допълваме.
къде сте ве лъвовеее ..... как испуснах днеска шорта да му се невиди нишо всеки ден не е Еньов ден ей са ше спасят Гърцията у последната секунда ше се опнат на веселба и те тогааа ше ги тресна по тиквите ....
А те новинка по новините винаги ще ти пуснат .разбира се избирателно.ясно е че гърчулята ще ги спасят .ама после пак някъде война може да започне , някой ще си навехне глезена и ще настане отново голяма криза.
според мен мислят схема за контролиран фалит без излизане от ЕЗ...което е нещо много трудно невъзможно почти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
А те новинка по новините винаги ще ти пуснат .разбира се избирателно.ясно е че гърчулята ще ги спасят .ама после пак някъде война може да започне , някой ще си навехне глезена и ще настане отново голяма криза.
Кво да става. говоря си за американската икономика и изгледите пред нея с яков соломонович моисеев.само че той се загуби нещо .като жорката борисов ние калашник ще дочакаме гнидите нали
Кво да става. говоря си за американската икономика и изгледите пред нея с яков соломонович моисеев.само че той се загуби нещо .като жорката борисов ние калашник ще дочакаме гнидите нали
Коментар