IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Бегах, щот нещо де го не разбирам ич ме не влече.
    Ала взе бая да ми се услажда покрай профитите от гилда и на ти - преди малко си взех едничка и при валето.
    Няма проблем и падащи опцийни ками да хващаме ко се налага.
    Ма фнимателната...чи още се учим в тая сфера...

ПС Засега залагам на дълги липсове, чак 2017 изтичащи.
    нема страшно, то не е ядрена наука тва главната цел на занятието е като го изсулят яко на горе, купуваш на доле put и обратно, там е винаги наопаки .

Ей го тука индикатора CBOE Equity Put/Call Ratio Eod IDX
    http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$CPCE

как се види от графиката и тука са наопаки, са като хои на горе, тва значи, че много мечоци са на клона и скоро тряяя да се обърне палачинката, само още малко тряя да се натоварат мечки и после трес по тиквата ......

Коментар

• Дълъг Микрон от 21.
      Мали ако си имах едно КТБ щях да го ударя по масата срещу четвърт от този бизнес.
      Давам 8% лихва годишно!

Обаче препоръки не!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        ооо Кастро ти май ше станеш некой майстор на тея опции, преди бегаше от тех кат дявол от тамян, а са та тая опция та оная.....

Бегах, щот нещо де го не разбирам ич ме не влече.
        Ала взе бая да ми се услажда покрай профитите от гилда и на ти - преди малко си взех едничка и при валето.
        Няма проблем и падащи опцийни ками да хващаме ко се налага.
        Ма фнимателната...чи още се учим в тая сфера...

ПС Засега залагам на дълги липсове, чак 2017 изтичащи.

Коментар

• Видя ли мухо.късото хамериканско моше.излезе.затварям .доволен съм от късата

Коментар

• Мухо ,аз търгувам само по новините по битиви.по тях американските евреи казват че нещата са добре и ще стават по добре.автоматично се добирам до клавиатурата и пускам къса

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
              Кво става в УС къде го виждате маркета в следващите 6 месеца?
              СиП как ще се движи според вас?
              Дали ще има спад като вдигнат лихвите или вече е приснато и ще върви плавно нагоре?
              Мухоуууу.ще ти отговоря с контра въпрос ти как го виждаш пазаря ф америка

Коментар

• спамарите да напуснат темата

Коментар

Дали ще има спад като вдигнат лихвите или вече е приснато и ще върви плавно нагоре?
                  long Сипот че ше стои над 1950 до AUG 07. дали ше е плавно или през глава ич ми не дреме .... Като нададе нос ше им прасна една по кратуната че ше е под 2240 и те така ...

Коментар

Графиките,графиките!!!

Коментар

• Кво става в УС къде го виждате маркета в следващите 6 месеца?

Коментар

Направо ми омръзна от тази Гръцка мелодрама ... вече се точи 2 месеца.
                        Маркета спи и чака ... и развитие никакво ... няма трейдинг
                        А бе има трейдинг,обаче само за запознатите!!!

Коментар

• Да ги махат или да ги спасяват ... да се отпушат пазарите да можем да трейдваме нормално.

Коментар

• Направо ми омръзна от тази Гръцка мелодрама ... вече се точи 2 месеца.
                            Маркета спи и чака ... и развитие никакво ... няма трейдинг

Коментар

Кво става с гърчулята, ще ги изхвърлят ли от Еврото вече?
                              А бе комшии,комшии,ама требе да се почне от някъде!!!Безплатен обяд наистина не трябва да има!!!Иначе много станаха на клона,а и други се точеха!!!

Коментар

Кво става с гърчулята, ще ги изхвърлят ли от Еврото вече?
                                ньет иначе ше доат китайците и руснаците ...... Не става въпрос за изхвърляне, а за даване на още пари, но явно гърчолята са им показали по-голяма сметка и Брюкселите и оня клюн Лангард са се хванали за главата

Коментар

Working...
                                X