If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз си мисля че за фейсбук и другите интернет компании основна опасност е по-масово навлизане на adblock програми - сега се говори че adblock ползвали 10-на процента от потребителите, ама ако станат 50% ко става тогава А направо си е въпрос на време някой да се сети да блокира рекламите освен ако потребетеля дего му ги показват не взима % от рекламния приход
Сякаш по-голямата част от растежа е вкаран в цената. Това имах предвид. На чуждите пазари е трудно да прецениш какво е вкарано в цената. В България е направо очеизвадно. Имах много малко Фейсбук и ги махнах около 97. Предпочитам европейски активи. Когато долара спре да расте ще се върна.
На мен друго ми е интересно. Според вас до къде може да се покачи проникването на услугата? В момента реално достигат до 1/5 от населението на земята. Дори и да се удвои остава въпроса как ще успеят да монетаризират този пазарен дял и дали е правилно оценен процеса.
Те го мнетизират доста добре. И смятам че плановете им как ще го развиват в бъдеще за още по впечатляващи - поне доколкото са ги огласили. Аз единствения проблем който имам с тях е цената. Лично за мен биха станали привлекателни ако струват под 50 долара. Всъщност да кажем да са на 40 така че и да има маржин за грешка. Но силно ме съмнява да паднат до там без сериозен общ срив на пазара.
На мен друго ми е интересно. Според вас до къде може да се покачи проникването на услугата? В момента реално достигат до 1/5 от населението на земята. Дори и да се удвои остава въпроса как ще успеят да монетаризират този пазарен дял и дали е правилно оценен процеса.
Прекалено много бяхме чакащите 120
Не ни хареса с колко бихме очакванията
Прекалено много бяхме чакащите 120
Не ни хареса с колко бихме очакванията
на мен ми се струва че и тук като при Епъл има сериозна вероятност това да е върха за следващите месеци. Просто пазара е вкарал в цената на FB доста сериозни очаквания за растеж които не се реализираха. Като нищо ще се върне пак в рейнджа 70-80 където цената пак вкарва оптимистични очаквания, но все пак повече в синхрон с това което паказаха.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
не си прав за да тръгнат нагоре трябва спад............. 50% корекция на спада от 18154 до 17397 беше сега покачването до 17 770.от тук следва пропадане по голямо от това от 18154 до 17397
баба ти Елена беше много скромна както винаги.. върти суче...а ботовете това и чакат да си разиграват магарето и да лющят стоповете в двете посоки...
искрено се надявам да си прав (щото и аз имам едни къси), но не мисля, че бруленето на мечи стпове е приключило...
успех и послушай коегите за това дето ти разправят да редуцираш риска
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Един човек беше казал, че риска от фалит е недопустим. Какво ти пука дали ще имаш 3000% печалба след като си заложил и фалит в схемата си. По тази тактика рано или късно ще изтеглиш Черният Петър. Даже би трябвало да се молиш да стане по-рано за да имаш време да започнеш да градиш от стабилна основа.
всичко е толкова тъпо и просто с този ДАУ че чак ме е яд че още го бавя
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
къс съм и на 17 790 е фалита.но стане ли мойта работа ще запиша личен рекорд от 3000% на акаунта за по малко от месец на реалната
Един човек беше казал, че риска от фалит е недопустим. Какво ти пука дали ще имаш 3000% печалба след като си заложил и фалит в схемата си. По тази тактика рано или късно ще изтеглиш Черният Петър. Даже би трябвало да се молиш да стане по-рано за да имаш време да започнеш да градиш от стабилна основа.
Коментар