Май се задава църен пондрелник.Вашата прогноза за мача ????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение. и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави парибашшш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТо движенията в момента са толкова малки че то квото и да вземеш и къси и дълго то след няколко дни макс до седмица излиза
Архито си мисли че е познал пазара ... и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДнес цял ден ще го дебна, но вече само през опции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+++
Изпреварил си ме, и аз се канех това да му кажа.
Например Ян 17/ 23$ вчера на 4.8 като нищо може и на 3$ да се вземе тия дни.
Кат/ако се се сурне още - пак.
Особено при слабо или недивидентни хартии опциите май са хубаво нещо, за здрави стомаси де...
PS Между другото това някак си странно ми напомня (по неведоми пътища) за сидрил...а аз си имам една хуубава обица от там...
А и класиката е циклични стоки да се купуват на високи ре-та...на ниски да се продават.
Та тъй де, умната, не правете големи залози.
Микрон е част от олигопол, Сийдрил е част от сегментиран и силно-конкурент бизнес? Кога ще му дойде реда на Сийдрил да сондира 75-95 доларов нефт?
Когато свърши шистовия и този от нефтени пясъци ли?
Съвсем друг е въпроса, че в момента олигопола Самсунг-Хайникс-Микрон си рути цените сам.
Така е решил, така е направил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКитайците защо не ги отразяват? Кръв се лее там, а пазарите нехаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДнес цял ден ще го дебна, но вече само през опции
Изпреварил си ме, и аз се канех това да му кажа.
Например Ян 17/ 23$ вчера на 4.8 като нищо може и на 3$ да се вземе тия дни.
Кат/ако се се сурне още - пак.
Особено при слабо или недивидентни хартии опциите май са хубаво нещо, за здрави стомаси де...
PS Между другото това някак си странно ми напомня (по неведоми пътища) за сидрил...а аз си имам една хуубава обица от там...
А и класиката е циклични стоки да се купуват на високи ре-та...на ниски да се продават.
Та тъй де, умната, не правете големи залози.Last edited by pipbel; 26.06.2015, 17:33.
Коментар
-
И ще има моменти от рода "това не е честно"
Виж на спот пазара на Драм-а как наливат страх в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеДълъг Микрон от 21.
Мали ако си имах едно КТБ щях да го ударя по масата срещу четвърт от този бизнес.
Давам 8% лихва годишно!
Обаче препоръки не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепонеже няма тема за китайците си позволявам един пост тук
в Китай балона е в крайна фаза...или пукнат вече....
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТо движенията в момента са толкова малки че то квото и да вземеш и къси и дълго то след няколко дни макс до седмица излиза
Архито си мисли че е познал пазара ... и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекъде си ве Архитектоникос, виде ли кат падладеят и отиват до черните линии там и кат стигне едно такова и задължително обръщане .... тва са 6 standard deviations за месец просто нема начин да нема начин дан върне или обърне ....
Коментар
Коментар