Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Нали доста често споменават ... "Buy the Rumor, Sell the News" . Според мен ако чакате на отчетите ... не е на добре работата и още повече с този воатилен пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Утре сутринта ще го видим. Ако ти се чака - 9 ч. пекинско време, 2 ч. датско.
Нали доста често споменават ... "Buy the Rumor, Sell the News" . Според мен ако чакате на отчетите ... не е на добре работата и още повече с този воатилен пазар.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеМернах го миналата седмица и не съм планирала да го пиша тук, иначе щях да запазя линка. Па дали и на мейла не ми го писаха. Отчетът ще е ОК, но очакванията за следващия триместър май не бяха големи, некво такова сякаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Викаш да се моля на Господ - друго ми не остава
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеСпоред вас нагоре ли е битака или лек пик по пътя надолу?
Last edited by forexboy; 01.03.2021, 23:09.
- 1 like
Коментар
-
Не знам кой беше, но писаха някъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеТези индекси съвсем полудяха. От -3% на +3%.. към края на тази седмица че чудя дали да очакваме +-5% на ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Кой очаква лош отчет?
Коментар
-
Очаква се лош отчет, но не ми се продава. Мен XPEV ме притеснява сериозно щото от как го взех е все надолу
AMTX се разцепи. От началото го гледам и съм на ръба да го купя ама все не смея. А то си расте
И FRSX не е истина как се изцепи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеДнес NIO възстанови известни позиции в очакване на отчета. Бяха ми понастръхнали топките нещо.
AMTX се разцепи. От началото го гледам и съм на ръба да го купя ама все не смея. А то си расте
И FRSX не е истина как се изцепиLast edited by IvelinaJensen; 01.03.2021, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Не търси логика в тези т.нар. пазари, защото такава НЯМА!!!
Според вас нагоре ли е битака или лек пик по пътя надолу?
- 1 like
Коментар
-
Ааа, определено си има закономерности. Те преди секунди ми пищя алармата за SPR, че удари 150% ръст и пак се сетих за желязното правило на форума: ако искаш пари, прави обратното на написаното от Едко.
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениеС други думи вероятността NIO или AMD да продължат в същата посока е по-голяма, отколкото SPR да промени своята (не че е невъзможно, но е малко вероятно в краткосрочен период).
Историята познава много “стабилни” компании със спадове от над 80-90%.
Още един безплатен съвет - помисли каква е вероятността да намериш компания която прави 100% възвръщаемост спрямо това да намериш 5, които реализират по 20% (аз бих заложил на втората опция).
Ако има някаква тайна в инвестирането то тя е да избираш много внимателно high RISK/REWARD set ups.
- 1 like
Коментар
Коментар