IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нереално е какво става с газА. Не, че не беше ясно, ама както е казал Бюфет, в този форум има хора, които
    правят и невъзможното, за да не видят очевидното
    .

... иначе Антеро са леко прецакани, защото голяма част от добива е договорен на бая по-ниски цени. Все пак нищо чудно още понеделник >10... с което ще направя х3.

А имаше и една компания за маски, ама и забравих името.

В интерес на истината, имам позната сестра в Германия. Днес ми каза, че нямат ръкавици и не ги ползват еднократно. В аптеките имало, но на луди цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Разбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.

Благодаря за коментара. Много е важно в подобни форуми човек да може да оцени от чии мнения може да се поучи, от кои не, и съответно да ги игнорира.
      Току що много ме улесни

Коментар

• Не мога да разбера с къв акъл Морган Станли са рейтнали QuantumScape на "buy".

Стига сте нищили умрелото GME - кой знае кога ще възкръсне. Не бих си блокирала парите баш там баш сега
        Last edited by IvelinaJensen; 13.02.2021, 20:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение

Нека силното учудване започне сега
          Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.
          И нали се сещаш от къде са парите? Не са от хедж фондовете за всеки случай, а от излъгани и обрани наивници. Легален пладеншки обир. Да са живи и здрави балъците, че кой иначе ще пълни джоба на далавераджийте та после да се праскат по форумите какви велики "инвеститори" са.

Коментар

• Само че адашът Бъри не е ритейл инвеститор с няколко мизерни хиляди в сметката и много бръмбари в главата...

Иначе наистина има шепа ритейлъра с по над милион от GМЕ. Единият е ивестирал $140К в GME в края на миналата година. Другият е направил около $3 милиона от $26К

Има случаи, не казвам, че няма ни един

Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Перфектният сетъп за колове за няколко хиляди да се изкарат милиони. А и Майкъл Бъри е бил от рано на борда. Малък кап , оромна шорт позиция, хиляди ритейл фенове в Редит........
            Last edited by Money; 13.02.2021, 16:01.

Коментар

Разбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.

Перфектният сетъп за колове за няколко хиляди да се изкарат милиони. А и Майкъл Бъри е бил от рано на борда. Малък кап , оромна шорт позиция, хиляди ритейл фенове в Редит........

Коментар

• Разбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.

Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.

Коментар

Знам... пътя от 50 до 300 е като от 300 до 50. На над $250 няколко пъти споменах, че това нещо плаче за къса продажба... точно при най-голямата еуфрия

Силно ще се учудя, ако се намерят дори само 5-6 ритейлъра, които са се пенсионирали от GME

Коментар

• като гледам графиката на FUTU ми се струва, че китайските wallstreetbets са си поиграли с нея

Коментар

• dddd, разгледай тази статия. Ще ти хареса

https://www.johnkay.com/2016/08/29/t...ing-fetishism/

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Интелектуалният труд не е работа. Някакви се лигавят и се опитват да избягат от мината и фабриката където истинските мъже въртят каменарския чук. IT лигльовци.

Смяташ ли, че terziev търгува? Терзае се тук като трол, защото това му е "работата". Както и на bvg и други подобни. Те са истинските кибици и са озолобени, защото трябва да киснат по форуми, където пишат хора с пари и правещи още повече пари, а те дращят булшит. Това сероизно ги мисля

Нещата, които пускат са от разни дема в "работата" им, които ползват за зарибяване на балъци

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Мога ли да се опитам да преведа текста ти на разбираем езика за Мариан и Мишо?
                      Надявам се, че съм бил полезен на Money и Мариян в разбирането на текста и това ще облекчи комуникацията им с Терзиев. Надявам се и Терзиев да е доволен, че ще го разберат по-добре и споровете поради загуба в превода ще намалеят.

Коментар

• абакалъм терзиев
                        Не е препоръка

Коментар

• Terziev Така е, цената изостава и трябва време да навакса. Това си е една много дългосрочна опция. Ако да кажем цената на акциите през следващите седмици не мърда и си стои на $2.00, цената на варънта ще продължава да расте (полека) и да догонва цената на акциите. Поне така би трябвало, освен ако има аномалии по незнайни причини. Стискай ги възможно по-дълго, аз още не съм продал, но най-късно в края на месеца ще ги разкарам.
                          Изобщо не съм им чел проспекта, но често се слагат условия за да стане конвертируем варънта в акция, като типичното е: В 30 дневен прозорец, 20 дена цената на акциите да е била над страйка.
                          Но няма как цената на варънтите да не се вдигне, появява се яка арбитражна възможност както казваш, когато се упражнят. Така или иначе, досега би трябвало поне да си удвоил вкараното.
                          Last edited by Д.Петков; 12.02.2021, 23:53.

Коментар

• Петков, пак нещо не съм доразбрал явно. В момента имаме itm варънт, който обаче продължава да се търгува все едно не е itm. Разликата е наистина няколко цента, но все пак. За мен не е далавера да купувам варънти, да ги упражнявам и после да ги продавам с няколко цента +, защото комисионните ще ми изядат печалбаъа. За някой по-голям играч с автоматизация обаче си е златна мина... или не

SHIPW (@2) - 0,19
                            SHIP - 2,07

Какво пропускам?

Коментар

• Знам... пътя от 50 до 300 е като от 300 до 50. На над $250 няколко пъти споменах, че това нещо плаче за къса продажба... точно при най-голямата еуфрия

Силно ще се учудя, ако се намерят дори само 5-6 ритейлъра, които са се пенсионирали от GME

Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              По важното е кога ще видим и споменатите други нива за покупка $150- $200-$250.Между другото защо новините сега не пищят акцията на GME спадна от 450 на 50 долара.Защо е това гробно мълчание

Коментар

Бях споменал ILMN през октомври на около $265, сега е 2х нагоре

Яко нали? Инвестиране стил "аз споменах у форумо и вижте сега къде е"

Като стана дума за това GME е цели 3% нагоре днес. Някой споменал го на $50 е на споменателен плюс все още

По важното е кога ще видим и споменатите други нива за покупка $150- $200-$250.Между другото защо новините сега не пищят акцията на GME спадна от 450 на 50 долара.Защо е това гробно мълчание
                                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Working...
                                X