If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали доста често споменават ... "Buy the Rumor, Sell the News" . Според мен ако чакате на отчетите ... не е на добре работата и още повече с този воатилен пазар.
Имам 100 акции от 13$, а не 10 000 от 1,3$. Каквото и да обявят, нито милионер ще стана, нито ще загубя стотици хиляди. Ще си остана същия микро, клонящ към нано инвеститор.
Утре сутринта ще го видим. Ако ти се чака - 9 ч. пекинско време, 2 ч. датско.
Нали доста често споменават ... "Buy the Rumor, Sell the News" . Според мен ако чакате на отчетите ... не е на добре работата и още повече с този воатилен пазар.
Мернах го миналата седмица и не съм планирала да го пиша тук, иначе щях да запазя линка. Па дали и на мейла не ми го писаха. Отчетът ще е ОК, но очакванията за следващия триместър май не бяха големи, некво такова сякаш...
Утре сутринта ще го видим. Ако ти се чака - 9 ч. пекинско време, 2 ч. датско.
Според вас нагоре ли е битака или лек пик по пътя надолу?
Този въпрос ясно показва, че тоя бизнес не е за теб. Погледни месечна графика на Наско и прецени на къде е битакът.... Всъщност е накъдето Мафията реши
Мернах го миналата седмица и не съм планирала да го пиша тук, иначе щях да запазя линка. Па дали и на мейла не ми го писаха. Отчетът ще е ОК, но очакванията за следващия триместър май не бяха големи, некво такова сякаш...
Това, което чета аз, е очаквана загуба за тримесечието между 2 и 7 стинки на акция, което изобщо не е лошо. Ако те интересува, мога и източници да дам, а не като теб: очаква се инфлация, очаква се лош отчет, очакват се извънземни да съществуват...
Очаква се лош отчет, но не ми се продава. Мен XPEV ме притеснява сериозно щото от как го взех е все надолу
AMTX се разцепи. От началото го гледам и съм на ръба да го купя ама все не смея. А то си расте
И FRSX не е истина как се изцепи
Днес NIO възстанови известни позиции в очакване на отчета. Бяха ми понастръхнали топките нещо.
Очаква се лош отчет, но не ми се продава. Мен XPEV ме притеснява сериозно щото от как го взех е все надолу
AMTX се разцепи. От началото го гледам и съм на ръба да го купя ама все не смея. А то си расте
И FRSX не е истина как се изцепи
Ааа, определено си има закономерности. Те преди секунди ми пищя алармата за SPR, че удари 150% ръст и пак се сетих за желязното правило на форума: ако искаш пари, прави обратното на написаното от Едко.
С други думи вероятността NIO или AMD да продължат в същата посока е по-голяма, отколкото SPR да промени своята (не че е невъзможно, но е малко вероятно в краткосрочен период).
Историята познава много “стабилни” компании със спадове от над 80-90%.
Още един безплатен съвет - помисли каква е вероятността да намериш компания която прави 100% възвръщаемост спрямо това да намериш 5, които реализират по 20% (аз бих заложил на втората опция).
Ако има някаква тайна в инвестирането то тя е да избираш много внимателно high RISK/REWARD set ups.
Това го писа при SPR на ~18. За съжаление вече почти не се вясва, за да ни просвети в тайните на "правилните" инвестиции. Много бих искал да продължи дава идеи. Иначе като художник може да е талантлив, ако и аз лично да не разбирам творчеството му.
Коментар