аз пък купих 100 BRASIL ETF на 28 и мисля да го чакам поне 10 нагоре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеFMG е по добро zа тредванм, стига с теz браzилски лаина
http://finance.yahoo.com/news/deadbe...230000618.htmlЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКогато е най доброто в света и доста падне с него средната производствена цена - може би си заслужава.
Дълг на всеки олигопол е да защитава интереса си, като твърди вербално, че ще засипе пазара с продукция (за да охлади ентусиазма на нови играчи) и едновременно с това тихо и систематично и дисциплинирано да намалява предлагането при свиване на търсенето. Това, което са направили Вале не е в тяхна полза и интуитивно мисля не по тяхно желание. Единствената ми утеха е, че ще е още в по-голям ущърб за БиЕйчПи и Рио.
Щото имам акции на ВалеLast edited by Tkilata; 03.08.2015, 23:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКъде го Ив ?
Има златни ябълки на пазара, 2% под ма 200...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТова, което я прави спорна инвестиция е фактът, че продаде 4 от мините си на китайци, а с парите от тях реазработва ново меганаходище. Мнозина се питат какъв е смисълът да продаваш разработена мина, а да рискуваш с нова. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекато го гледам за никъде не се е разбързало това ВАЛЕ дето му се кефите...не знам кога рипортва, но ако има спих и тука ще има спих и тогава ще го вземете още по-тънко
Отчете изненадваща печалба и по-нисък кост за рудата си.
Това, което я прави спорна инвестиция е фактът, че продаде 4 от мините си на китайци, а с парите от тях реазработва ново меганаходище. Мнозина се питат какъв е смисълът да продаваш разработена мина, а да рискуваш с нова. Аз лично съм приел тезата, че не са могли да откажат.
Още повече, че продадоха 4 от големите си рудовози отново на китайците. Да припомня, тези рудовози получиха преди години забрана да акостират по китайски пристанища, понеже били твърде големи, съответно опасни. Сега след, като китайците купиха 4 от тях, китайското правителство изненадващо ги обяви за допустими и вече подготвят пристанища за тях.
Въобще, ако американската игра Ви се е струвала нечестна, само гледайте какво ще става от тук нататък.
Аз разбира се нямам конкретни препоръки за търговия с акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗагледал съм Вале, как мислиш за купуване ли е ?
Надявам се днес и 2-та взятка енско да реализирам, чакаля на 16.01.
А преди малко се обзаведох и с тоя корейски избушко.
ре 5 и ев/ебитда 2, кво му плащаш...
http://finviz.com/quote.ashx?t=LPL&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗагледал съм Вале, как мислиш за купуване ли е ?
То за тия работи лимит няма ама все пак кажетеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗабравили са валеро и някои други, ма нейсе.
А тия цитираните са и измежду най евтините за разлика от доста други балони с въздух под налягане.
Силния $ явно си казва думата, не ми се мисли как ще е като се засили още едно 10% както го виждам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеИ като ти е гарантирана дефлацията защо да купуваш сребро? Май си контрарно настроен, но не спрямо пазара, а собствените си убеждения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеНе е ли време за покупка гръцки акции?
Има добри компании ,ако изключим банките разбира се .Last edited by prectical; 03.08.2015, 13:44.
Коментар
Коментар