IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това е и причината да отпушат кранчето на ония талибани иранците, които сега ще почнат да заливат света с ефтин петрол , за да пазарят айфони
    Няма да са айфони. По-сериозни покупки ще са:

Iran plans to buy 80-90 Boeing, Airbus planes a year, post sanctions
    http://www.reuters.com/article/2015/...0Q705W20150802

П.П. Но със сигурност няма да купуват Туполев.
    Last edited by anon6706; 07.08.2015, 11:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Аз ли гледам други графики
      http://finviz.com/quote.ashx?t=RDS-A&ty=c&ta=0&p=w
      За последната седмица говоря.
      Дългосрочно има логика да падат, да съкращават хора и да замразяват обекти, ама всичко зависи от това какво ще стане с отношенията Русия САЩ.
      Ако наистина Кери и Лавров са се разбрали Русия да свали подкрепата си за Башар Асад, а САЩ да признае Крим и да се върви към отмяна на санкциите петролът ще върне доста бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        А що порастнаха петролните акции, логика нЕма ...

Аз ли гледам други графики
        http://finviz.com/quote.ashx?t=RDS-A&ty=c&ta=0&p=w
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          не знам какво чакат, но тук вече е голямата политика, а там нещата са ясни .. Лилипута трябва да го фалират... а това може да стане само ако петрола е на рекордно ниски стойности поне 2-3 години, за да може сибирската мечка да изгори подкожните си мазнини.

преди петролната индустрия беше храненик на УСА и вървеше ръка за ръка с батковците с големите пушки, но напоследък почнаха да говорят за зелени технологии, тесли,месли и тн....все напреки на петролните хиени....

не знам дали не е театро, но при всички положения на петролните е казано да траят докато нашокат руснаците

това е и причината да отпушат кранчето на ония талибани иранците, които сега ще почнат да заливат света с ефтин петрол , за да пазарят айфони
          А що порастнаха петролните акции, логика нЕма ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
            Много алчен народ.
            Предвкусват дъното при петрола и влизат на талази в нефтени акции.
            Ако съм шейха, сега е момента да изкарам от деривати на късо за няколко дена - повече, отколкото от петрол за цяла година.

Ники, да го изчакаме ли този път до $35?
            не знам какво чакат, но тук вече е голямата политика, а там нещата са ясни .. Лилипута трябва да го фалират... а това може да стане само ако петрола е на рекордно ниски стойности поне 2-3 години, за да може сибирската мечка да изгори подкожните си мазнини.

преди петролната индустрия беше храненик на УСА и вървеше ръка за ръка с батковците с големите пушки, но напоследък почнаха да говорят за зелени технологии, тесли,месли и тн....все напреки на петролните хиени....

не знам дали не е театро, но при всички положения на петролните е казано да траят докато нашокат руснаците

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Много алчен народ.
              Предвкусват дъното при петрола и влизат на талази в нефтени акции.
              Ако съм шейха, сега е момента да изкарам от деривати на късо за няколко дена - повече, отколкото от петрол за цяла година.

Ники, да го изчакаме ли този път до $35?

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                А бе кой ли дявол ме накара да пиша въобще -всъщност знам кое -като видях привърженик на Фундаменталния анализ -да следи 200 МА си викам ОХО...развиват се хората -ама надали-те мислели че яната(кво ли значи това ??? )
                Че то пробив на 200 МА си е фундамент

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Само ме е яд за Диснито, тоя долар и espn му еваха мамата
                  И Нетфликс

Коментар

• Само ме е яд за Диснито, тоя долар и espn му еваха мамата

Коментар

• А бе кой ли дявол ме накара да пиша въобще -всъщност знам кое -като видях привърженик на Фундаменталния анализ -да следи 200 МА си викам ОХО...развиват се хората -ама надали-те мислели че яната(кво ли значи това ??? )

Коментар

Аз не виждам в тая тема новобранци -всички са ХХЛ,а иначе писанието е 3(три)дена и 100пункта от абсолютния връх
                        Съжалявам! Мислех, че е нещо от времето на яната.

Вече не следя форума редовно.

Коментар

• Аз не виждам в тая тема новобранци -всички са ХХЛ,а иначе писанието е 3(три)дена и 100пункта от абсолютния връх

Коментар

Стопа на 99 метра от връх Джомолумгма ,и и сори за неподготвените .

ПП Привет и успех на Среднощните птици
                            Напиши за новобранците от кога ти е този пост.

Коментар

Sel Дау от 18250 цел пролетта на 2017 -баси и купувачите
                              Стопа на 99 метра от връх Джомолумгма ,и и сори за неподготвените .

ПП Привет и успех на Среднощните птици

Коментар

• Сега да видим какво ще стане, ако 200 дневната при S&P се пробие трайно. Дали ще се задействат алгоритмите на ботовете.......

Коментар

Working...
                                X