като го гледам за никъде не се е разбързало това ВАЛЕ дето му се кефите...не знам кога рипортва, но ако има спих и тука ще има спих и тогава ще го вземете още по-тънко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗагледал съм Вале, как мислиш за купуване ли е ?
Надявам се днес и 2-та взятка енско да реализирам, чакаля на 16.01.
А преди малко се обзаведох и с тоя корейски избушко.
ре 5 и ев/ебитда 2, кво му плащаш...
http://finviz.com/quote.ashx?t=LPL&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗагледал съм Вале, как мислиш за купуване ли е ?
То за тия работи лимит няма ама все пак кажетеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗабравили са валеро и някои други, ма нейсе.
А тия цитираните са и измежду най евтините за разлика от доста други балони с въздух под налягане.
Силния $ явно си казва думата, не ми се мисли как ще е като се засили още едно 10% както го виждам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеИ като ти е гарантирана дефлацията защо да купуваш сребро? Май си контрарно настроен, но не спрямо пазара, а собствените си убеждения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеНе е ли време за покупка гръцки акции?
Има добри компании ,ако изключим банките разбира се .Last edited by prectical; 03.08.2015, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеможе ако направиш един фонд със съдружници Волен Сидеров и Велизар Енчевте се имат с другарите от Сириза
Ципурата изглежда съвсем поносим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекъс или дълъг
Да не остане само Черния Петър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеJUMBO гледам се търгува в Германия
Аз си дейтрейдвам GREK. Малко 23% бамки са проблемни вътре, ама....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСмееш ли да си набухаш парите в Гърция?
А по земните кълбета, не знам други освен банки да се търгуват.
Обедняващо население бум на хазартните игри - справка Бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеНе е ли време за покупка гръцки акции?
Има добри компании ,ако изключим банките разбира се .те се имат с другарите от Сириза
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Има добри компании ,ако изключим банките разбира се .
А по земните кълбета, не знам други освен банки да се търгуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПазара е пълна Гавра, CVX само 5% надолу след тоя отчет и 46 долара петрол а индексите на 2% от all time high. Тия не не ги е страх от нищо, но най-вече се правят,че не ги е страх от дефлация, която е гарантирана на практика ако нещата не се променят много скоро - преди края на Август. В момента вкарвам кеш по 1000-2000 долара/евро в набелязани 10-тина силно разпродадени компании с потенциал не за дубъл а за 5-10 пъти ръст, търгувам нат.газ, сребро. Опитват се да ме обрулят но аз си очаквам подобни случки и стопове НЕ слагам
Коментар
Коментар