IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
    Наблюдаваме странна ситуация - Dow Jones на минус 350, а Европейските книжа не мърдат, а и много щатски не мърдат толкова много надолу
    Аз съм в потрес с тия маркети. От как съм в играта всичко е странно, не a безумно. Някой от списващите случайно да е на плюс тази седмица?
    Last edited by IvelinaJensen; 26.02.2021, 18:22.

Коментар

• Наблюдаваме странна ситуация - Dow Jones на минус 350, а Европейските книжа не мърдат, а и много щатски не мърдат толкова много надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Ако Файзер падне до 31, става за вход. Може и с leaps да се играе. Премиите бяха супер ниски вчера, но щом дори аз го разбрах, сигурно вече ще има прекалено много маймуни на клона. Фармата като цяло не е балоняк, ако и да има доста проблеми в сектора.
        Кво го мислиш - нали напраи милиони от GME

Коментар

• Ако Файзер падне до 31, става за вход. Може и с leaps да се играе. Премиите бяха супер ниски вчера, но щом дори аз го разбрах, сигурно вече ще има прекалено много маймуни на клона. Фармата като цяло не е балоняк, ако и да има доста проблеми в сектора.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Дано не спихне до обед...
            дано спихне и се приключи с тази дивотия. Не че имам против хората да спечелят, но първо, те губят, а печелят големите риби. И второ, което е по -важното, сринаха целия останал маркет. Дано който е стискал от предната сесия вчера си е редуцирал загубите и е продал и да се приключва
            Last edited by IvelinaJensen; 26.02.2021, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
              Силен ръст за кратко време(в тази сутрешна сесия) - насъбрал се е бичи гняв
              Дано не спихне до обед...

Коментар

• Силен ръст за кратко време(в тази сутрешна сесия) - насъбрал се е бичи гняв

Коментар

• Аз лично изпуснах много пари щото оня ден почнах да шортя нафтата ама вчера се отказах преждевременно щото се подведох по едно друго дето уж растеше и разкарах шорта на минус. Както се досещате, другото в последствие падна, а нафтата днес се срина и изпуснах дебел профит. Само ден повече трябваше да изчакам. Така е като реагирам импулсивно и не си следвам стратегиите.
                  Забелязахте ли че редитовците готвят да изстрелят и CCIV

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Пазара не е само нагоре хора.Има и надолу.А аз съм виждал много,много надолу как слиза пазар .Аз съм ок нека слиза още.Бизнеса полудя и ще има кинти да се купуват по-ефтини акции .
                    Няма ли да е наистина яко, ако потъне баш около 10 март. Да го превърнем в ежегодно събитие предлагам. Представям си как Ташунко ръга лакти, за да докопа промоциите.

===

Ташунко, в интерес на истината последните месеци ти изпусна толкова пари, че не знам какъв дефлационен армагедон трябва да дойде, за да наваксаш.
                    Last edited by terziеv; 25.02.2021, 23:30.

Коментар

• Пазара не е само нагоре хора.Има и надолу.А аз съм виждал много,много надолу как слиза пазар .Аз съм ок нека слиза още.Бизнеса полудя и ще има кинти да се купуват по-ефтини акции .

Коментар

• Кво става бе Терзо, нали беше математика за 4 клас

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Дам, извинявай че пропуснах да те ориентирам към нафта и имотни. Друг път ще гледам да кажа по от рано.

... а да, и съжалявам че те подведох за еко био зелената без глутен енергия.
                          Та шорт скуиза кога го чакаш и до къде ще стигне курса на шитнята GME, която пак срина целия маркет щото народът се уплащи от предния път и сега разпродава и може би купува шитнята.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                            И мен щеше да ме кефи ако бях разпродала навреме. Ама пуст оптимизъм. Много вяло GME нещо. Утре ли паметния ден на гама скуиза Терзиев? Ориентирай ме
                            Дам, извинявай че пропуснах да те ориентирам към нафта и имотни. Друг път ще гледам да кажа по от рано.

... а да, и съжалявам че те подведох за еко био зелената без глутен енергия.

===

Баси лудият пазар. Взех дълбок itm колец на Ямана за 2022 г. на цена под тази в момента!!! Май ще почват марджин коловете.
                            Last edited by terziеv; 25.02.2021, 20:23.

Коментар

• Остави ги човеците да споменават акции и да се упражняват в логорея. От споменаване пари не се губят

Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                              Но най-важното - GME през абсолютно цялото време след вдигането на цената над 20-25 си беше чиста спекулация. И обясняването колко е било лесно всичко в ретроспективен аспект е чиста повествователна заблуда.

Коментар

• И мен щеше да ме кефи ако бях разпродала навреме. Ама пуст оптимизъм. Много вяло GME нещо. Утре ли паметния ден на гама скуиза Терзиев? Ориентирай ме

Коментар

Working...
                                X