Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by IvelinaJensen; 26.02.2021, 18:22.
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАко Файзер падне до 31, става за вход. Може и с leaps да се играе. Премиите бяха супер ниски вчера, но щом дори аз го разбрах, сигурно вече ще има прекалено много маймуни на клона. Фармата като цяло не е балоняк, ако и да има доста проблеми в сектора.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Дано не спихне до обед...Last edited by IvelinaJensen; 26.02.2021, 12:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСилен ръст за кратко време(в тази сутрешна сесия) - насъбрал се е бичи гняв
Коментар
-
Аз лично изпуснах много пари щото оня ден почнах да шортя нафтата ама вчера се отказах преждевременно щото се подведох по едно друго дето уж растеше и разкарах шорта на минус. Както се досещате, другото в последствие падна, а нафтата днес се срина и изпуснах дебел профит. Само ден повече трябваше да изчакам. Така е като реагирам импулсивно и не си следвам стратегиите.
Забелязахте ли че редитовците готвят да изстрелят и CCIV
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПазара не е само нагоре хора.Има и надолу.А аз съм виждал много,много надолу как слиза пазар.Аз съм ок нека слиза още.Бизнеса полудя и ще има кинти да се купуват по-ефтини акции
.
===
Ташунко, в интерес на истината последните месеци ти изпусна толкова пари, че не знам какъв дефлационен армагедон трябва да дойде, за да наваксаш.Last edited by terziеv; 25.02.2021, 23:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Дам, извинявай че пропуснах да те ориентирам към нафта и имотни. Друг път ще гледам да кажа по от рано.
... а да, и съжалявам че те подведох за еко био зелената без глутен енергия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИ мен щеше да ме кефи ако бях разпродала навреме. Ама пуст оптимизъм. Много вяло GME нещо. Утре ли паметния ден на гама скуиза Терзиев? Ориентирай ме
... а да, и съжалявам че те подведох за еко био зелената без глутен енергия.
===
Баси лудият пазар. Взех дълбок itm колец на Ямана за 2022 г. на цена под тази в момента!!! Май ще почват марджин коловете.Last edited by terziеv; 25.02.2021, 20:23.
Коментар
-
Остави ги човеците да споменават акции и да се упражняват в логорея. От споменаване пари не се губят
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНо най-важното - GME през абсолютно цялото време след вдигането на цената над 20-25 си беше чиста спекулация. И обясняването колко е било лесно всичко в ретроспективен аспект е чиста повествователна заблуда.
Коментар
Коментар