Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Mного сте се умълчали бе, не споделяте къде бръмчите..
Аз кихнах снощния грек на +6% ( да се чудиш кви оптимисти има) па с тея мъни си взех сантандер преди малко.
Плюс добра добавка на MLPL.
Скрил съм се в засада по ниското за вале 17 липс опции чи са евтинки, да видим ще дойде ли до мене..
Разглеждам и тези на MU-то и се ослушвам къде да застана на чакало ...
PS Nik5 , не бе ли ти мастъра по KORS...няма ли да спре да пада накрая, някакъв адвайз ?Last edited by pipbel; 30.06.2015, 21:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе психо психо, ама по добро извинение/повод трудно може да се намери за една хуубавка дълбока корекция.
Предпочитам да не падам под 1/3 кеш идните седмици/месеци.И винаги свършват след като вече са започнали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеС всичко това искам да кажа че Гърция наистина няма значение освен чисто психологическо. Ако решите да отигравате ефекта на гръцкия фалит от късата страна ще загубите. Този ефект е чисто психологически, а такива ефекти водят до волатилност - понякога голяма волатилност - но не създават трендове.
Предпочитам да не падам под 1/3 кеш идните седмици/месеци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНакрая всички ще дойдете на моето, даже и ИвМаксИв макс не знам за какво се е панирал толкова ама аз съм ливъриджнат като банка и тези 10% надолу ако не внимавах щяха да ми унищожат капитала напълно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт тази сутрин нямам къси
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГръцкия дълг е 300 милиарда, капитализацията в САЩ е 16 трилиона и още толкова в европа. Дори да приемем че всичките 300 милиарда се отпишат само и единствено от американската капитализация това би довело до загуба от 1,9%
Вчера американците паднаха с толкова заради неизбежния фалит на пуерто рико. И от там ще се отпишат едни 70 милиарда. До като тежеше само гръцката криза загубата в САЩ бе наполовина като даже имаше шанс да затворят на нула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВчера щатите загубиха по 2-3% индексите им...това изглежда як екшън на фона на спокойствието в последните месеци....
ще поживеем ще видим, но един рязък спад (преди това може да има камшично нагоре движение) от примерно 15% ще прати доста хора за антидепресанти
Колкото и да е малка Гърция едно НЕ в неделя ще разтърси пазара много повече отколкото съботната изцепка на Ципрас с референдума... а не знам достойните демократи (всъщност финансирани отвън комунисти) от Сириза какви планове имат за референдума и колко честен и реален ще е всъщност.
Отделно, че ще трябва да има нови избори, ами какво ще стане ако пак Сириза печели? И няма ли забавянето да бъде фатално. В безтегловността без правителство, нещата може лесно да ескалират до край.Last edited by Fiscalist; 30.06.2015, 11:10.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеЩо бе Равен !?
Твойта стратегия не включваше ли 20 % къси !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеС всичко това искам да кажа че Гърция наистина няма значение освен чисто психологическо. Ако решите да отигравате ефекта на гръцкия фалит от късата страна ще загубите. Този ефект е чисто психологически, а такива ефекти водят до волатилност - понякога голяма волатилност - но не създават трендове.
Твойта стратегия не включваше ли 20 % къси !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВчера щатите загубиха по 2-3% индексите им...това изглежда як екшън на фона на спокойствието в последните месеци....
ще поживеем ще видим, но един рязък спад (преди това може да има камшично нагоре движение) от примерно 15% ще прати доста хора за антидепресанти
Колкото и да е малка Гърция едно НЕ в неделя ще разтърси пазара много повече отколкото съботната изцепка на Ципрас с референдума... а не знам достойните демократи (всъщност финансирани отвън комунисти) от Сириза какви планове имат за референдума и колко честен и реален ще е всъщност.
Вчера американците паднаха с толкова заради неизбежния фалит на пуерто рико. И от там ще се отпишат едни 70 милиарда. До като тежеше само гръцката криза загубата в САЩ бе наполовина като даже имаше шанс да затворят на нула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ какво сериозно развитие очакваш.Няма буря. Има приказване за буря.
Аз лично залагам поне 70% вероятност че тази волатилност която я видяхме вчера ще е най-страшното нещо което ще се случи.
Колкото и да е малка Гърция едно НЕ в неделя ще разтърси пазара много повече отколкото съботната изцепка на Ципрас с референдума... а не знам достойните демократи (всъщност финансирани отвън комунисти) от Сириза какви планове имат за референдума и колко честен и реален ще е всъщност.Last edited by bertram; 30.06.2015, 10:19.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар