IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ми де да знам, нали EUROBANK щеше да купува Алфа. Изобщо не ги гледам. Само ми се пречкат в GREK
    кобос времента минаха zа мен

с лаина не се zанимавам

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
      кво е тва
      Ми де да знам, нали EUROBANK щеше да купува Алфа. Изобщо не ги гледам. Само ми се пречкат в GREK

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ся не си ли купуваш Юробанк?
        кво е тва

Коментар

Long Alpha Bank @ 0.16
          Ся не си ли купуваш Юробанк?

Коментар

• Long Alpha Bank @ 0.16

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              В тоя ред на мисли нещо поучително ...
              http://finance.yahoo.com/news/deadbe...230000618.html
              имах ваzможността да се zапоzнаи ли4но, макар и zа малко. тогава бе все осте богат и ни омаивасе с простотии

аиде нема да каzвам пове4е

Коментар

• аз пък купих 100 BRASIL ETF на 28 и мисля да го чакам поне 10 нагоре.

Коментар

FMG е по добро zа тредванм, стига с теz браzилски лаина
                  В тоя ред на мисли нещо поучително ...
                  http://finance.yahoo.com/news/deadbe...230000618.html
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Когато е най доброто в света и доста падне с него средната производствена цена - може би си заслужава.
                    Едно от рядко ясните ми неща ман.
                    Дълг на всеки олигопол е да защитава интереса си, като твърди вербално, че ще засипе пазара с продукция (за да охлади ентусиазма на нови играчи) и едновременно с това тихо и систематично и дисциплинирано да намалява предлагането при свиване на търсенето. Това, което са направили Вале не е в тяхна полза и интуитивно мисля не по тяхно желание. Единствената ми утеха е, че ще е още в по-голям ущърб за БиЕйчПи и Рио.
                    Щото имам акции на Вале
                    Last edited by Tkilata; 04.08.2015, 00:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Къде го Ив ?
                      Има златни ябълки на пазара, 2% под ма 200...
                      netflix busted him. i am long

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                        Това, което я прави спорна инвестиция е фактът, че продаде 4 от мините си на китайци, а с парите от тях реазработва ново меганаходище. Мнозина се питат какъв е смисълът да продаваш разработена мина, а да рискуваш с нова. .
                        Когато е най доброто в света и доста падне с него средната производствена цена - може би си заслужава.

Коментар

• Къде го Ив ?
                          Има златни ябълки на пазара, 2% под ма 200...

Коментар

• Найк не ви ли се струва много скъп, осем пъти счетоводната стойност?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              като го гледам за никъде не се е разбързало това ВАЛЕ дето му се кефите...не знам кога рипортва, но ако има спих и тука ще има спих и тогава ще го вземете още по-тънко
                              Вале рапортува в четвъртък (миналия), преди сесията.
                              Отчете изненадваща печалба и по-нисък кост за рудата си.
                              Това, което я прави спорна инвестиция е фактът, че продаде 4 от мините си на китайци, а с парите от тях реазработва ново меганаходище. Мнозина се питат какъв е смисълът да продаваш разработена мина, а да рискуваш с нова. Аз лично съм приел тезата, че не са могли да откажат.
                              Още повече, че продадоха 4 от големите си рудовози отново на китайците. Да припомня, тези рудовози получиха преди години забрана да акостират по китайски пристанища, понеже били твърде големи, съответно опасни. Сега след, като китайците купиха 4 от тях, китайското правителство изненадващо ги обяви за допустими и вече подготвят пристанища за тях.
                              Въобще, ако американската игра Ви се е струвала нечестна, само гледайте какво ще става от тук нататък.

Аз разбира се нямам конкретни препоръки за търговия с акцията.

Коментар

• FMG е по добро zа тредванм, стига с теz браzилски лаина

Коментар

Working...
                                X