IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    GILD - BTMFD...
    Пак як ърнингс бийт...и пак безумно евтино с форърд ре по близо до 9..
    Като гледам афтърмаркета поне едно 15-20% ще направя от опшъните за 2 дена..
    Не че ще ги продам преди поне 30-35% да ми дадат.
    Можех да взема повече опции, ала се надявах да допълвам и по ниско даже....като помня как я сваляха идиотите миналата година хартията след луди резултати...

1.5B FCF на месец, правят повече пари от всички нисе балоняци от рода на тесли,амазони, фликси и прочие дирижабли за целия им борсов живот.

Велики са, без аналог.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      Мисля че от гледна точка на чисто макро бет това е пълна глупост Естествено може и да падне до 70, но това ще е от нормална волатилност, не от това че Китай ги прецаквал. Даймлер вече изкараха резултати и от тях се вижда че Китай ама изобщо не ги прецаква
      ти реагирас малко по бавно, нема нисто

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
        ето един макро бет и от мен

short Daimler @70 Strike, price 0.51, матуритет 16.12.2016

като се има предвид 4е големите германски автомобилни компании имат 70% дел в Китаи и вси4ки аналисти си ма прекалено оптимист, е време да zатегнем коланите.

спопред мен отваржат ли напално паzара там, некои сте йаде бои.

цената на свинете и та расте, а китацииците не прават cuts (RRR, intrest) като инфлациата се пока4ва. таке 4е може да видим осте некое понижение, но не zа далко.

И ведна иzиниква вапроса, ако следваме тоzи сценари, кои наи много сте пострада
        1) Кореа (виж Вона), 2) Австралиа (суровини и долар), Нова Зеландиа (млеко и киви, тук ве4е писах подробно), Германиа (коли).

Аиде успех, това ми е последен пост тук, просто дискусита е слаба, а и пове4ето требва да понасаберат опит, zа да може да дискутираме макро традинг.

Мисля че от гледна точка на чисто макро бет това е пълна глупост Естествено може и да падне до 70, но това ще е от нормална волатилност, не от това че Китай ги прецаквал. Даймлер вече изкараха резултати и от тях се вижда че Китай ама изобщо не ги прецаква

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Някой прави ли портфейл майнъри? Или им е рано.

Желязо, мед.... Таргет евентуално?
          Рано е. Цената на материала още не е такава че да се прочисти сектора от екстра капацитета. Реално желязната руда би трябвало да падне поне още 30 че и 50% и да се задържи там за над година че да стане по-бързо прочистване. Към момента цената и е такава че реално не води до загуби средния производител.

Коментар

• Някой прави ли портфейл майнъри? Или им е рано.

Желязо, мед.... Таргет евентуално?

Коментар

• ах VW ме потвардиха zа Китаи, и Даимлер ве4е 0.53 цента

Коментар

• ето един макро бет и от мен

short Daimler @70 Strike, price 0.51, матуритет 16.12.2016

като се има предвид 4е големите германски автомобилни компании имат 70% дел в Китаи и вси4ки аналисти си ма прекалено оптимист, е време да zатегнем коланите.

спопред мен отваржат ли напално паzара там, некои сте йаде бои.

цената на свинете и та расте, а китацииците не прават cuts (RRR, intrest) като инфлациата се пока4ва. таке 4е може да видим осте некое понижение, но не zа далко.

И ведна иzиниква вапроса, ако следваме тоzи сценари, кои наи много сте пострада
                1) Кореа (виж Вона), 2) Австралиа (суровини и долар), Нова Зеландиа (млеко и киви, тук ве4е писах подробно), Германиа (коли).

Аиде успех, това ми е последен пост тук, просто дискусита е слаба, а и пове4ето требва да понасаберат опит, zа да може да дискутираме макро традинг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                  Ман, един потребител тук преди време беше споменал, че вероятната причина да пишем е, че сме недоволни от нещо.
                  и колкото повече постваме, значи толкова повече негодуваме.
                  Нямаш представа колко е прав.
                  А това ми беше първия нормален пост да го е..а
                  Това не е на добре, аз имам 5 пъти повече постове от теб
                  А не ми се мисли що за живот имат императора и равновесие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    TWTR подгря за Фейса
                    Упс подпукаха го на обратно

Коментар

• TWTR подгря за Фейса

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        ае я заеби ти тая раота, ако стане патаклама кат имаш актива (ако става въпрос за сериозна сума) имаш право да се жалваш там да ти върнат нещо, а с тва CFD пушиш една лула на мира и отиваш на дискотека ........
                        Да де,колкото от Полимери колко ми върнаха!!!

Коментар

• Ман, един потребител тук преди време беше споменал, че вероятната причина да пишем е, че сме недоволни от нещо.
                          и колкото повече постваме, значи толкова повече негодуваме.
                          Нямаш представа колко е прав.
                          А това ми беше първия нормален пост да го е..а

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            ей големи------потребителското доверие се срина и сега ще качват борсата------
                            пантеро не съм видел кво си написал, а тоя тука трил, ше връщат щото е на фибо нивото за месеца open price там има support и стига си гледал тея новини и тъпотии

Коментар

• абе кво заяждане ве ти падладел ли си ве кво триеш тука къде майка ти не те е учила не видиш ли, че казвам на човека да си гледа графиката ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                ае я заеби ти тая раота, ако стане патаклама кат имаш актива (ако става въпрос за сериозна сума) имаш право да се жалваш там да ти върнат нещо, а с тва CFD пушиш една лула на мира и отиваш на дискотека ........

Коментар

Working...
                                X