Първоначално изпратено от niki5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекато тръгне корекцията нетфликс,амазон и тн напомпани на база бъдещи очаквания ще бъдат здраво разпродадедени....големият въпрос е да ги хванеш при корекция на пазара иначе късите са доста болезнени...
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекато тръгне корекцията нетфликс,амазон и тн напомпани на база бъдещи очаквания ще бъдат здраво разпродадедени....големият въпрос е да ги хванеш при корекция на пазара иначе късите са доста болезнени...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКъсо нетфликсчетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТоя GREK какъв му е евровия еквивалент, че нещо не ме кефи у долари?
Има ли такъв ЕТФ в евраци?
duetsche bank и lyxor имат ETFs
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе разбирам за какво говориш
Но, ако съществуват наистина 30% ценови ограничения, не е ли по-добре да се лонгва утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениеаз пък купих 100 BRASIL ETF на 28 и мисля да го чакам поне 10 нагоре.
И дивидента по сосен и откъм оценки са доста по съблазнителни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекобос времента минаха zа мен
с лаина не се zанимавам
Но, ако съществуват наистина 30% ценови ограничения, не е ли по-добре да се лонгва утре.
Коментар
Коментар