IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виж този:

http://www.boerse-frankfurt.de/en/fu...s+LU0178439310

Намирам го секси и перспективен, макар кризите да го удариха малко по-тежко.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Фондченце?

Е: аз - от Интерглобал.
      Бе фондченце, ала за малко над 2г откак е тръгнало бие спайчо с 8-9 пункта.
      Е, не е толкова яко както любимото ми PJP, ала не бих казал че е статистически незначително..
      Last edited by pipbel; 11.11.2015, 23:19.

Коментар

• Фондченце?

Е: аз - от Интерглобал.

Коментар

Сега гледам в САЩ - прави ми впечатление, че напоследък някои ного могъщи компании ного дръпат - Макдоналдс, Майкрософт, Дженерал Електрик, Жонсън и Жонсън... това не е ли знак, че ного инвеститори бягат към стабилност и към качество?

Разсъждавам си само.
          Хората са помислили за всеки вкус..
          Tа и за това си има решение :

http://finance.yahoo.com/q/hl?s=QUAL+Holdings

Коментар

• Сега гледам в САЩ - прави ми впечатление, че напоследък някои ного могъщи компании ного дръпат - Макдоналдс, Майкрософт, Дженерал Електрик, Жонсън и Жонсън... това не е ли знак, че ного инвеститори бягат към стабилност и към качество?

Разсъждавам си само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
              А не пречи и малко по-задълбочени анализи да се пишат. Хората не са глупави, ще разберат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
                каде е Aareal Bank

Коментар

• Анализ на банкови акции

Един анализ на банкови акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                    Добро напомняне и хубаво, че продадох навреме!
                    Аз съм голям фен на марката!
                    На мен днес ми го свалиха от платформата ,явно са го спрели от търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                      Не знам дали ги следиш още

https://www.google.com/finance?q=OTC...BszesAGQiYb4Bg

Сега вече на 1 цент стават интересни. Марката си има доста фенове и може да ги лапне някой от големите. ПК е само 2 милиона
                      Добро напомняне и хубаво, че продадох навреме!
                      Аз съм голям фен на марката!

Коментар

• Aйде пак към 1800..

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Не знам дали ги следиш още

https://www.google.com/finance?q=OTC...BszesAGQiYb4Bg

Сега вече на 1 цент стават интересни. Марката си има доста фенове и може да ги лапне някой от големите. ПК е само 2 милиона
                          То изявлението на 3 ти ноември ,не е ли обявление за фалит?

Коментар

• Не.

Коментар

Бръза сметка на пръвите ми опити за инвестиции по светът:
                              Пръва сделка - 25.08, последна сделка - 21.10.
                              Обща доходност от капиталов ръст до моментът - 10.12%.
                              Ако добавим очакваните дивиденти - очаквана доходност - около 13.5%.
                              Най-голям ръст - от BMW - 13.4%.
                              Най-слаб - от Coca Cola - но това е последната компания, в която влязох.

В изчисленията влизат и всички такси, платени при пазаруването. Мисля: незле за начало: да.
                              на маржин ли търгуваш?

Коментар

• Бръза сметка на пръвите ми опити за инвестиции по светът:
                                Пръва сделка - 25.08, последна сделка - 21.10.
                                Обща доходност от капиталов ръст до моментът - 10.12%.
                                Ако добавим очакваните дивиденти - очаквана доходност - около 13.5%.
                                Най-голям ръст - от BMW - 13.4%.
                                Най-слаб - от Coca Cola - но това е последната компания, в която влязох.

В изчисленията влизат и всички такси, платени при пазаруването. Мисля: незле за начало: да.

Коментар

Working...
                                X