http://etfdb.com/currency-hedged-etf...kets-bull-run/
Dividend Yield: Higher yield has corresponded with stronger future returns.
Currency Returns: Weaker local currency has corresponded with stronger future returns.
Past GDP Growth: Dismal economic growth in the past has corresponded to stronger future returns
Future GDP Growth
Попаднах днеска на това, виж ти бат Стоенчо и кредит суис какви ги хортуват...а и се засича с това което съм чел и преди.
Значи общо взето 4 критерия за избор на ЕМ за да ни даде най добра доходност във времето.
За мен по т1 - съответстват Русия, Бразилия , Виетнам и Китай.
т2 - Несъмнен лидер Бразилия, но също и Русия и Малайзия.
т.3 - Бразилия и Русия без съмнение.
т.4 - Виетнам и Индия, от изт Европа - Полша.
Поправете ме някъде ако греша...
Та - мисълта ми е - дали комбинацията от тези 7 ЕМ ( равно тегло) няма да се представи доста по добре от VWO занапред....
Dividend Yield: Higher yield has corresponded with stronger future returns.
Currency Returns: Weaker local currency has corresponded with stronger future returns.
Past GDP Growth: Dismal economic growth in the past has corresponded to stronger future returns
Future GDP Growth
Попаднах днеска на това, виж ти бат Стоенчо и кредит суис какви ги хортуват...а и се засича с това което съм чел и преди.
Значи общо взето 4 критерия за избор на ЕМ за да ни даде най добра доходност във времето.
За мен по т1 - съответстват Русия, Бразилия , Виетнам и Китай.
т2 - Несъмнен лидер Бразилия, но също и Русия и Малайзия.
т.3 - Бразилия и Русия без съмнение.
т.4 - Виетнам и Индия, от изт Европа - Полша.
Поправете ме някъде ако греша...

Та - мисълта ми е - дали комбинацията от тези 7 ЕМ ( равно тегло) няма да се представи доста по добре от VWO занапред....
Коментар