Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМладежи, дайте мнение за Gerdau SA ако следите бразилските акции?
http://www.bloomberg.com/news/articl...ssion-forecast
харесва ми само 1 компания от тази държава - брф
http://www.bloomberg.com/news/articl...r-brazil-s-jbsLast edited by Black and white cat-foot; 04.01.2016, 20:03.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто: Насдак и Дядката опитват предпазливо да обърнат, Вермахтът и той се мъчи да. Ако американските завършат със спад под 1.8% (примерно) утре и азиатските може да опитат да компенсират днешният спих - макар хаотически пазари като корейският например са малко трудни за прогнози.
Дръпнатооки мишкуняци, проклетидаса.
Индексите може би и утре ще падат, може и вдруги ден! След това ще върнат леко!
Не е толкова интересно какво ще стане тия дни обаче! Малко нагоре малко надолу, ала бала.
Въпросът е в навлизането на дълготраен мечи пазар! Голямото пляс в Китай ще отприщи "бента" на глобалната рецесията след известно време, тогава ще са големите спадове! Това не е днес, може би не е и утре, но е скоро!
Незабавно ще имаме QE4, а от там на сетне ще го видиш...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМладежи, дайте мнение за Gerdau SA ако следите бразилските акции?
Все пак ако слагаш, хубавко е да имаш повече от BZQ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко не го озаптят Американците, очаквам след малко нефтът и борсата да тръгнат заедно в една посока - надолу
Дръпнатооки мишкуняци, проклетидаса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМладежи, дайте мнение за Gerdau SA ако следите бразилските акции?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко не го озаптят Американците, очаквам след малко нефтът и борсата да тръгнат заедно в една посока - надолу
Китай няма как да падне процентно толкова, колкото лятото (камо ли в пунктове), защото това би значело Шанхаецът да стигне абсурдно ниски нива след години наред бесен растеж на икономиката - който продължава, но по-бавно - и как няма да забави, то не може до безкрайност с по 8-10% нагоре. Китай падна с над 40% лятото - как го виждате това сега - да отиде под 2000 пункта - нали куцо, кьораво и сакато инвеститор ще хукне да инвестира там още на 2400... и така ще се хукнат, че ще направят нов още по-голям балон... Помислете 11-12 година Шанхаецът е бил около сегашните нива - колко е нарастнала икономиката през тия 5 години? - Поне 40%.
Флоридов - казах ти, че не познавам китайското компании.
Наивников - виж кой колко пада и ще си отговориш - Азия пада по-малко от Европа и от Щатите даже. ЦИЕ пада най-малко. Ако утре не стане нещо неочаквано, очаквам американците (и отчасти европейците) да озаптят пазарът - ама утре. Такава е логиката, ако гледаме технически (не че съм техничарин) - междувременно ЦИЕ и Азия могат да паднат и утре и чак други ден да обърнат трендът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко не го озаптят Американците, очаквам след малко нефтът и борсата да тръгнат заедно в една посока - надолуЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениена китайската борса мисля, че имаме hot hand fallacy
https://www.youtube.com/watch?v=8PNvIHSUdLg
и паниката обхваща целия свят
като петрола падаше, дакс падаше заради това. сега петрола се вдига, дакс пада отновоне им обръшай внимание импе
Last edited by Mike Florida; 04.01.2016, 17:53.
Коментар
Коментар