If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проклети да са дръпнатооките мишкуняци. Вчера занулиха на годишна база, това днес бе връщане назад при все още растяща икономика.
Хонконг, Индия, Тайван, Сингапур са яко назад на годишна база, Корея е на кантар - това са икономики, основно базирани на недобив - освен може би Индия. За мен това са вече ного подценени пазари.
Импе май само аз и ти сме дълги от целио свет, как ни издрънчаха леле майко ..... нема нищо и сам война е войн нема да се предаваме до последно !!!
Проклети да са дръпнатооките мишкуняци. Вчера занулиха на годишна база, това днес бе връщане назад при все още растяща икономика.
Хонконг, Индия, Тайван, Сингапур са яко назад на годишна база, Корея е на кантар - това са икономики, основно базирани на недобив - освен може би Индия. За мен това са вече ного подценени пазари.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Упс, Шанхайчетата май пак ще почиват днес. Гледам набързо са ударили седмаче
Започват да приличат на русначетата в разгара на кризата - отваря пазара и за 10 мин. прави -10%; спират търговията; пуснат я за 5 мин. и нови -8%; спират я за два дни....
абе където бутнеш все далавера...какво да ти кажа....иначе пазара доста се разбута с тези кризи...ама БФБ е ЖЕЛЯЗО....сигурно защото когато всички растяха ние падахме и падахме......
тва БФБ аз незнам защо се занимавате там въобще първо няма ликвидност, второ в няква треторазрядна бананова република сме където всичко е на мутрите и трето при нас нито нещо се произвежда нито се консумира (освен гроздова и семки пред блока) напрао не ви разбирам честно .... нито опции нито етф - нищо, само некви дръгливи акции по 20 стинки тука четох някви интервюта с някви фенове "спестявали за пенсия" Софарма Мофарма - викам тея луди ли са, то тва нема да стане Pfizer, но както си прецените ......
И в допълнение тури си човек парите в банката и на дебелака му скимне нещо и аре черта с оня мустакатия .... е какви борси какви пенсии какви жълти таксита?!?
пълни пендели днеска гледам самолетни билети цените избушили покрива .... иначе нема инфлация, дефлация имало, цените на петрола в земята .......
абе където бутнеш все далавера...какво да ти кажа....иначе пазара доста се разбута с тези кризи...ама БФБ е ЖЕЛЯЗО....сигурно защото когато всички растяха ние падахме и падахме......
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Отвратително днес - биха ме навсякъде - БМВ, Даймлер, БАСФ, ХъСъБъЦъ, Уолт Дисни, Ябълчичка, не е честно това Само в Allianz не ме биха...
да не си само ти и мене също нема значение квот такова, заебавай ги тея тъпотии там на БФБто с 2 лв. оборот нек си стоят там с компаниите на дебелака .....
Коментар