If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еми купи си тогава ве щом е "свършила" ... те индикаторите още сочат надолу ... PE/ME незнам си кво нема влияние тука в тъмницата .... прасни един ETF x 3 Bullish и айде ти си да изкараш в бързината едни 20% ....
Е аз съм си затворил късите и съм си увеличил дългите.
пшшшт тихо сега не предизвиквай съдбата ... че съм си кръстосал и пръстите на краката даже за кадем ..... мани ги остай ги тука да си шортят още -50% да им избушат кочините ей са в бързината и ше мирясат всички .....
Статията на челно място в Инвесторът доказва думите ми - само като видях сабаале графиката: и ми стана ясно.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Би ли споделил защо точно TSU от сектора ? GS са му свалили оценката съвсем скоро а напоследък всичкото спекулант тях слуша....
На мен повече ми харесва VIV .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
еми купи си тогава ве щом е "свършила" ... те индикаторите още сочат надолу ... PE/ME незнам си кво нема влияние тука в тъмницата .... прасни един ETF x 3 Bullish и айде ти си да изкараш в бързината едни 20% ....
Май "черният петък" в Шанхай се отлага засега.... Комарджийската борса е на плюс, свързаните с нея - Тайван, Хонконг: тоже.
Да не би баш комарджията - държавата - пак да е наляла едни 58 МБ например?
пшшшт тихо сега не предизвиквай съдбата ... че съм си кръстосал и пръстите на краката даже за кадем ..... мани ги остай ги тука да си шортят още -50% да им избушат кочините ей са в бързината и ше мирясат всички .....
Дръпнатите са изключили механизма за спиране на търговията при спад за утре. Да видим дали ще има свободно падане, или изкуствено ще успеят да подпрат изкуствено, като позамерят борсата с резерви и да отложат болката за друг път.
Дръпнатите са изключили механизма за спиране на търговията при спад за утре. Да видим дали ще има свободно падане, или изкуствено ще успеят да подпрат изкуствено, като позамерят борсата с резерви и да отложат болката за друг път.
Така е, ама ако янките са 10% надоле, а ние толкова и повече нагоре - ми че то нашата зарзаватчийница по скъпа от тях става бе
Не че не може, въпрос просто на заблуден мъни флоу.....ма извратеняшко някак ми се види...
Що пък не, малиии, къв хубав арбитраж може стане...
Евтино и скъпо са относителни понятия. Всичко зависи от това как се възприема бъдещето. А няма особен проблем бъдещето в България да се възприема светло - стига управляващите ни да не са престъпници полуморони.
Коментар