If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а леле майко тва през 1999 е било 17 стинки и са го дават за 140$ ти падладела ли си бе Кастро до 90тка ше си ходи мисля и после там да си затвори дупките нагоре ама след това ...... ше му е тегаво на това и то доста тегаво .....
Естествено, че имат високи спестявания, все пак дълги години се правиха огромни печалби. Аз имам предвид потреблението на долната част на средната класа, което в цял свят се базира на кредити. А това е най-многобройната прослойка. Иначе точно спестяванията са част от проблема, ако не бяха толкова големи девалвацията на юана щеше да мине много лесно и безпроблемно и то в размер на 50-100 %, а не на 5-10%.
В Китай не е базирана на кредити, също както и в цяла Азия и Латинска Америка. Корея е едно изключение - там бая са задлъжняли - но тя трудно може да мине за развиваща се държава.
Естествено, че имат високи спестявания, все пак дълги години се правиха огромни печалби. Аз имам предвид потреблението на долната част на средната класа, което в цял свят се базира на кредити. А това е най-многобройната прослойка. Иначе точно спестяванията са част от проблема, ако не бяха толкова големи девалвацията на юана щеше да мине много лесно и безпроблемно и то в размер на 50-100 %, а не на 5-10%.
Коментар