От няколко дена си мисля че зад ставащото с петрола седят руснаците ,колкото и нелогично да звучи това,при петрол 100$ годишно са необходими 2.5 трилиона долара а при 30 по-малко от 800 милиарда ,вярно че и те страдат но те са свикнали,цялата исторя им е такава,слабото място на краварите е петродолара и ниските цени намаляват търсенето му трикратно..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениекойто успее да хване дъното при петрола ще е голям късметлия...ама то това дъно бездънно ве колеги
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениекойто успее да хване дъното при петрола ще е голям късметлия...ама то това дъно бездънно ве колеги
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениечаршафи ли бе майкъле
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеда мрат тея чаршафи бе мама им гадна ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеСмело се бори вермахта ама натиска при петрола е голем
Такава минимална загуба при такъв срив на петролът и Китай показва, че сме около дъно. Ако ще петролецът по пет кинта да стане, ного по-ниско пазарите няма да слязат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеше се довлекат тогава всичките тука на талази тряя да прайм барикади кат при Сталинград .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДостатъчно е да станат обикновени крастави и некъпани камилари, каквито и трябва да са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеда мрат тея чаршафи бе мама им гадна ......Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВъх, що му стана на целгеня бе...минус 7%..
То че понадуто -понадуто, ама все пак...
Равен ?
Да не би да е заради тоя гайдънс нещо да е недоволен пазаря...
http://finance.yahoo.com/news/celgen...160500790.htmlдо 90тка ше си ходи мисля и после там да си затвори дупките нагоре ама след това ...... ше му е тегаво на това и то доста тегаво .....
Коментар
Коментар