IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Сега защо пропадат простите кравари, бе - Путин термоядрена да им отпере?
    Важно е златото да скача...другото са глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
      S&P could plunge 75% to 550, says SocGen perma-bear Albert Edwards

http://www.marketwatch.com/story/soc...-65-2016-01-12
      E при 550 промоцията ще е добра

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        .................................................. ....

Много страх, много страх.

S&P could plunge 75% to 550, says SocGen perma-bear Albert Edwards

http://www.marketwatch.com/story/soc...-65-2016-01-12

Коментар

• Късата ми позиция в Амазон все повече ме радва, дано слезе към 400 долара тази година.

Коментар

• Сега защо пропадат простите кравари, бе - Путин термоядрена да им отпере?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Treasury Department auctions $21B of 10-year notes at a high yield of 2.09%

http://www.cnbc.com/2016/01/13/10-ye...nd-market.html

Много страх, много страх.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Петробрас е много хай кост продюсър, пък да не броим дълга, националността и останалите му проблеми. Надценен на тия нива.

За мен - бягай като от чумаво от първото и третото.
                второто - най рано към края на годината.
                последното - може....на порцийки.

http://marketrealist.com/2016/01/wil...de-oil-prices/
                +1
                ще го имам впредвид
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                  иначе за сега съм се спрял като вариант за отиграване при възстановяване на цената на PBR VALE SDRL и TGA които според мен могат да дадат доста добър профит при обръщане на тренда
                  Петробрас е много хай кост продюсър, пък да не броим дълга, националността и останалите му проблеми. Надценен на тия нива.

За мен - бягай като от чумаво от първото и третото.
                  второто - най рано към края на годината.
                  последното - може....на порцийки.

http://marketrealist.com/2016/01/wil...de-oil-prices/
                  Last edited by pipbel; 13.01.2016, 18:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Рисковите играчи могат да заложат на шистоваците - например тия не са с много дълг...
                    http://finviz.com/quote.ashx?t=wll&ty=c&ta=0&p=m
                    Ама като се има предвид, че се очаква 2/3 от шистовите компании да хвърлят кърпата до 2017 ...
                    хубаво си го казал....има логика в написаното от теб....но според мен годината ще приключи след дъното(може би около 20$) на 40-50$ за барел....все си мисля че цени под 30 са нереално ниски и нерентабилни за всички производители....но пазаря ще покаже най-добре
                    иначе за сега съм се спрял като вариант за отиграване при възстановяване на цената на PBR VALE SDRL и TGA които според мен могат да дадат доста добър профит при обръщане на тренда
                    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Бой, бой, бой.

Струва ми се, че чувам мишкуняшки писъци.
                      Трай си бре Импе, не дърпай дявола за опашката, всеки път като го напишеш и после идва фирата
                      Last edited by road_runner; 13.01.2016, 18:32.

Коментар

• Тоя петрол така и не можах да разбера защо като пада, дърпа и акциите надолу. А би трябвало повечето неща да се качват, щото ще се дигнат маржовете при много други индустрии. Всички потребители на петрол и петролни продукти, на пластмаси и какво ли не ще имат по-малки разходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Петролът утече
                          муахаха
                          https://www.youtube.com/watch?v=s-a1muUm6F4
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Петролът утече

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Никак не ми се нрави риск/риорда при тия.
                              За мен в целия сектор по добро като отиграване за повишаване на олиото от TGA няма.
                              Много подценено, с доста повече кеш отколкото дълг, лоу кост продюсър на 12$, дори и след орязването хубав дивидент от над 7%.
                              И като бонус - добър хедж за зеления, канадския $ няма все да седи на 12 дъно спрямо него я.
                              Изглежда ОК на първо четене , особено на тези цени, но...
                              Преосмислям си отношението към енергийния сектор (петрол) :
                              - ако СА не се шегуват за Арамко ,( че смятат да пускат част от него за продажба) , за мен означава само едно - работят по стратегията да помпат колкото може днес щото след 10-20 г. не се знае на какви цени ще продават ...
                              Ако горното се окаже вярно ще се тръшнат всички шистоваци и канадски петролни пясъци. Имам подозрение, че това негласно се подкрепя от Вашингтон с цел да притиснат Русия
                              - тази афера ще им излезе няколко стотин млрд. + още толкова на братята им от залива. И малко на шега, (но не съвсем) - дори могат да им ги напечатат ... и ще им излезе по-евтино от дори от войната в залива...
                              Така, че нищо петролно дългосрочно не хващам.... засега
                              Търгувам според моите очаквания - рейндж 30-40 $ с малки отклонения за период от 1-3 г ...
                              Е, винаги вкарвам и някой друг черен лебед в разчетите , но не очаквам СА и Иран да се сбият...Но от друга страна като се има предвид, че на няколко години все нещо се пали в региона ....
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Рисковите играчи могат да заложат на шистоваците - например тия не са с много дълг...
                                http://finviz.com/quote.ashx?t=wll&ty=c&ta=0&p=m
                                Ама като се има предвид, че се очаква 2/3 от шистовите компании да хвърлят кърпата до 2017 ...
                                Никак не ми се нрави риск/риорда при тия.
                                За мен в целия сектор по добро като отиграване за повишаване на олиото от TGA няма.
                                Много подценено, с доста повече кеш отколкото дълг, лоу кост продюсър на 12$, дори и след орязването хубав дивидент от над 7%.
                                И като бонус - добър хедж за зеления, канадския $ няма все да седи на 12 дъно спрямо него я.

Коментар

Working...
                                X