IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Няма да ме.

Аз вярвам, че добре съм подбрал компаниите, но се ядосвам като ме бият.
    Дано след 20 минути силата е с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Там ще те еВаТ
      Няма да ме.

Аз вярвам, че добре съм подбрал компаниите, но се ядосвам като ме бият.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А денят едва сега започва

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Отвратително днес - биха ме навсякъде - БМВ, Даймлер, БАСФ, ХъСъБъЦъ, Уолт Дисни, Ябълчичка, не е честно това Само в Allianz не ме биха...
          Там ще те еВаТ

Коментар

• Отвратително днес - биха ме навсякъде - БМВ, Даймлер, БАСФ, ХъСъБъЦъ, Уолт Дисни, Ябълчичка, не е честно това Само в Allianz не ме биха...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
              с тези ценови войни до къде ли ще докарат цената на петрола
              http://www.capital.bg/politika_i_iko...na_petrola_za/
              аз тея "свалени цени" ги виждам само у вестника на бензиностанцията си е едно и също .......

Коментар

• с тези ценови войни до къде ли ще докарат цената на петрола
                http://www.capital.bg/politika_i_iko...na_petrola_za/
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                  E, тогава - good luck!
                  благодарско каквото такова аз съм свикнал .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    аз съм вече лонг брат ми нагазил съм във водата и каквото стане .... като не стане загубата в джеба и готово .....
                    E, тогава - good luck!

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                      И аз така мисля, всичко може. По-добре не лонгвай и не шортвай краткосрочно
                      аз съм вече лонг брат ми нагазил съм във водата и каквото стане .... като не стане загубата в джеба и готово .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        то тука всичко може, сега ше видиме какво ще стане днес вечерта и в петъка .... аз мисля, че са на reversal ама не се знае знае ли се .....
                        И аз така мисля, всичко може. По-добре не лонгвай и не шортвай краткосрочно

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Инфлацията се мери на годишна база. Т.е. за повишението на инфлацията не е важно дали петрола ще тръгне нагоре, а само дали ще пада повече. Ноември към ноември например спада на бензина е 40%. Но януари към януари ще е около 0
                          Добре. Петролът може да продължи надолу, но с по-ниско темпо. Инфлацията тогава няма ли да дойде от повишено търсене от страна на потребителите? Което пък ще означава и по-големи продажби.

Сега като гледам малко по-конкретно, анализаторите очакват печалбите на повечето енергийни компании в СП500 да продъжават да падат и през 2016, но с много по-малко от 2015. Примерно на Exxon печлбата през 2015 пада двойно в сравнение с 2014, но за 2016 прогнозирания спад е минимален. Шеврон се очаква да има дори леко повишение на печалбата. Не знам на базата на какви предположения за цената на петрола са смятали и как биха изглеждали нещата при $20 на барел.

Но при един много по-малък спад на печалбата на енергийните компании, растежът в другите сектори би трябвало да компенсира слабото представяне на петролните фирми.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            При нетно 28% дълъг не разбирам защо слагаш усмихнат емотикон накрая.
                            Щото слюноотделям за доста неща от бай листа при едно 20% по доле....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Бъркшайъра гледам ептен на драйфаща камила замязал...

Аз съм малко по склонен за надоле, сигурно щото почти 40% кеш и 16% къси ми влияят зле..
                              Аз съм както винаги наопъки .....
                              Full long position spx

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Бъркшайъра гледам ептен на драйфаща камила замязал...

Аз съм малко по склонен за надоле, сигурно щото почти 40% кеш и 16% къси ми влияят зле..
                                При нетно 28% дълъг не разбирам защо слагаш усмихнат емотикон накрая.

Коментар

Working...
                                X