IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам ... МААЕ сега като потупат иранците по рамото и олиото жмуцне до 24-25$ за барел ще има още кървища, поне още една седмица. Ако след това продължава това мазало значи ще ядем бахура през 2016 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
      Интересно четиво-но спада надали ще е само 20%
      Форката го няма и друг жълтобълх се опитва да го имитира, ма не му е от класата...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Баааси мазаляка

SQQQ
        Tц, аз предпочитам дабълите.
        QID вече ми е на 23 плюс, BIS даже 1% повече, ама най кърти мивките BZQ с неговите 54% и умиргам от яд че ми е най малкото...

Обаче май на малки порции скоро ще почна да пълня и антитезите им QQQX, BIB, SSO
        Добре че се отървах от QQQX още на 19$, бе ми най голяма позиция..
        Ама от 5-те GILD опции и 1-та ябълка кървя лошо...
        Ма нищо, ще си ги ролна за ян18, а като се повъзстановят тези за ян17 ще ги кеширам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
          A recession worse than 2008 is coming

http://www.cnbc.com/2016/01/15/a-rec...ommentary.html
          Интересно четиво-но спада надали ще е само 20%

Коментар

• За любителите на апокалиптичните прогнози

A recession worse than 2008 is coming

http://www.cnbc.com/2016/01/15/a-rec...ommentary.html

Коментар

• Клането взе да става сериозно

Коментар

• Баааси мазаляка

SQQQ

Коментар

• Ситигруп защо пада така?

Коментар

• Проблемът е, че мишкуняците, като са купили акции от нещо, гледат "пазарът", което е малоумство. Ами аз като купих акции на Ford, гледам Ford... не ме интересува "пазарът", защото не съм инвестирал в "пазарът". Ако нозинството хора правеха същото, нямаше да гледаме тая гнусна сеч.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                      Не четеш ли, че като цяло 2015 е най-лошата година след 2009, а се очертава 2016 да е по-лоша.
                      Не знам - ама ето - и Citigroup бие очакванията с печалба - най-най-голяма от Шеста година насам, а акцията пада с 12% само от началото на годината. Всички казват, че годината била лоша, ама не става ясно за кого.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Продавай си мишоците и другите балоняци на бфб....
                        Е-е-е, не искам да оставам без Бръзи мишоци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Intel пада с 8.31%, след общо взето нелоши резултати в годишния отчет ?!?!?

Е, това вече е дебилна работа - умирам от яд, че нямам сухо да си купя !!! Пазарите вече навлизат в идиотска фаза.
                          Продавай си мишоците и другите балоняци на бфб....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Intel пада с 8.31%, след общо взето нелоши резултати в годишния отчет ?!?!?

Е, това вече е дебилна работа - умирам от яд, че нямам сухо да си купя !!! Пазарите вече навлизат в идиотска фаза.
                            Не четеш ли, че като цяло 2015 е най-лошата година след 2009, а се очертава 2016 да е по-лоша.

Коментар

• Intel пада с 8.31%, след общо взето нелоши резултати в годишния отчет ?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Мерси, се е нещо.
                                Точно за WFC си мислех, ала все още ми е само на 4% под моята, ранко е за добавка, дано да се спихне по хубаво нататък...
                                WFC падат. Бият очакванията за печалбна, но са малко под очакванията за "продажби". Net interest margin-а им пада за четвъртото тримесечие.

http://www.cnbc.com/2016/01/15/wells...-earnings.html

https://www08.wellsfargomedia.com/as...supplement.pdf

Коментар

Working...
                                X