IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е това го казаха брокерите от Нимекс. Не съм си го измислил аз. А когато става дума за краткосрочни движения мисля че са достатъчно наясно.
    Е днес няма ролване И вчера нямаше Поправи ме, ако греша. Наистина не съм гледал кога беше последния ден на търговия, ама гледам днес се търгува само новия.
    Интересно е последния ден. Сигурно има и стратегии за търговия, но волатилността е толкова голяма в момента, че е доста риски.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Винаги ли трябва да говориш сложно? контанго, монтанго, експирейшъни, фючърси, мючърси и т.н.

Все едно ти си най-умният, а ние трябва да те слушаме и ръкопляскаме като пингвини.

Хайде, дай ми една дата от последните две години, когато са се случвали тези неща и нефтът да се е качвал с над 10%.
      По-далечните фючърси се търгуват на по-висока цена. Това е контанго. Разликата в котировките на фючърси на петрола е по няколко долара. Сега например ги гледам брен за април е 32,73, за септември 37,68 за декември 38,4

Не се правя на нещо - просто това е термина. И реших че след като се коментира нещо което е свързано с фючърси, хората са наясно с терминологията.

Коментар

Петролът скочи защото изтекоха едните фючърси и петрола почна да се котира в следващите. Скока на петрола бе поради елементарното контанго. И това се случва вече година две на датите на изтичане на фючърсите.
        Винаги ли трябва да говориш сложно? контанго, монтанго, експирейшъни, фючърси, мючърси и т.н.

Все едно ти си най-умният, а ние трябва да те слушаме и ръкопляскаме като пингвини.

Хайде, дай ми една дата от последните две години, когато са се случвали тези неща и нефтът да се е качвал с над 10%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Не съм съгласен с теб, че причината за качването на петрола е експирейшъна. При ролването почти винаги има двупосочно движение, но то е преди изтичането и е в рамките на деня
          Е това го казаха брокерите от Нимекс. Не съм си го измислил аз. А когато става дума за краткосрочни движения мисля че са достатъчно наясно.

Коментар

• http://finance.yahoo.com/news/mohame...134021707.html

He said central banks are out of ammo and growth remains slow. "We have fewer, if any, spare tries. And the road is getting really bumpy. I'm not sure I want to be in that car," he continued.

Коментар

До като им дойде време да изтечат ще наваксат в посока надолу Че и отгоре.
              Не съм съгласен с теб, че причината за качването на петрола е експирейшъна. При ролването почти винаги има двупосочно движение, но то е преди изтичането и е в рамките на деня

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                A тези дето си търгуват декемврийския се возят гратис
                До като им дойде време да изтечат ще наваксат в посока надолу Че и отгоре.

Коментар

Петролът скочи защото изтекоха едните фючърси и петрола почна да се котира в следващите. Скока на петрола бе поради елементарното контанго. И това се случва вече година две на датите на изтичане на фючърсите.
                  A тези дето си търгуват декемврийския се возят гратис

Коментар

• Ето още два индикатора ,че потреблението падаry Index The Baltic-превоз на насипни товари и The Harpex за превоз на контейнерни товари са се сринали до много ниски нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Който чел - чел, който разчел - разчел, който се възползвал - възползвал. За умрелите не бият два пъти камбаните. Няколко часа преди ралито на нефта постнах нещо. Имаше сигнал в поста ми. Ставаше дума за Саудитска Арабия. Правилно разчетен или не, след този сигнал - нефтът скочи с над 10%.

По-лесно се решават линейни уравнения, а не матрици.

Коментар

• Младежи, нещо борсата ми изглежда съмнително спокойна, дали може следващите дни рязко да пропадне?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Олиото продължава да си води пазарите като куче на синджирче.
                          Сега засега корелацията изглежда желязна.

Интересно ми е горното как го разчиташ по най правилния начин...
                          Който чел - чел, който разчел - разчел, който се възползвал - възползвал. За умрелите не бият два пъти камбаните. Няколко часа преди ралито на нефта постнах нещо. Имаше сигнал в поста ми. Ставаше дума за Саудитска Арабия. Правилно разчетен или не, след този сигнал - нефтът скочи с над 10%.

По-лесно се решават линейни уравнения, а не матрици.
                          Last edited by anon6706; 26.01.2016, 18:37.

Коментар

• Олиото продължава да си води пазарите като куче на синджирче.
                            Сега засега корелацията изглежда желязна.

П.П. И пазарите са си много ефективни, но трябва да се разчитат правилно сигналите.
                            Интересно ми е горното как го разчиташ по най правилния начин...

Коментар

• Убивате всичко детско в мен с вашите "анализи".
                              Утре, ако ФЕД каже, че не се притеснява от настоящата волатилност на пазарите и че Китай е в нормален транзишън период - всичките ви километрични постове от вчера отиват по дяволите.

Не мога да разбера - вие трейдъри ли сте или инвеститори?! Щото, ако сте второто - трябва да сте поне с 8 цифрени акаунти и с времеви хоризонт на галапагоска костенурка.

П.П. И пазарите са си много ефективни, но трябва да се разчитат правилно сигналите.
                              Last edited by anon6706; 26.01.2016, 15:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                И на мен на таквози ми мирише...това 1812 височко ми се види. И сипчо и слузта ще си тестват дъната.
                                И импето да слага каските при дакса, чи даже и противогаза....драги ми смехурко ефекта отмина...
                                Да не стане-Внимание-дупкаааа!!!

Коментар

Working...
                                X