IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    на равновесие в момента сигурно му е закъсала някоя позиция и да не гледа погрома по нея си търси закачка с който стане.....
    Ти сега не говори за позиции. Днес може да е той, утре аз, вдругиден може и да си ти.
    Равновесие ще вземе мерки/хеджиране.

Коментар

на равновесие в момента сигурно му е закъсала някоя позиция и да не гледа погрома по нея си търси закачка с който стане.....
      Монти, много слабо ми пука за подобна волатиност

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Е, ти уби всичко детско в мен. БСП и авторитарна партия???!!! Кой точно е АВТОРИТЕТЪТ в БСП? Мишо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          В общи линии провалът доказа, че дясното и демокрацията днес са несъвместими. Вече наближава времето, в което едно от двете ще отпадне и засега изгледите са, че това ще е дясното.
          Желателно е провалът да продължи докато имам къси позиции. (Извинявай, Императоре! )

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Та реално избирателите на републиканците са като на нашата БСП, Атака и други подобни авторитарни партии.

Десните избиратели в България реално биха гласували за демократите в САЩ.
            Е, ти уби всичко детско в мен. БСП и авторитарна партия???!!! Кой точно е АВТОРИТЕТЪТ в БСП? Мишо ли?

Коментар

• Та реално избирателите на републиканците са като на нашата БСП, Атака и други подобни авторитарни партии.

Десните избиратели в България реално биха гласували за демократите в САЩ.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Ха,ха!!!Сегашният провал на всичко цоциалидтическо на Исток и на Запад налива вода само в дясното!!!Нема къ!!!Другото е сиртакос,мърди,клошари и тем подобни!!!
                В общи линии провалът доказа, че дясното и демокрацията днес са несъвместими. Вече наближава времето, в което едно от двете ще отпадне и засега изгледите са, че това ще е дясното.

Коментар

Правилно е да се каже: .........но на практика сме изградили ТАКИВА ГЕТА, че вече тези идеи не са постижими

Погледни картата на САЩ на регионите с най-голям демографски ръст и със сигурност ще забележиш, че те са сини при президентските избори, т.е. гласуват за демократите.
                  Сега познай от три пъти - колко са белите там и колко мучачосите, братотата или джън-пън мушмороците.
                  Не е толкова лесно разграничението. Реално за демократи гласуват малко по-малко бели отколкото за републиканците, и наистина малцинствата гласуват предимно за демократи. Но например при жените демократите водят убедително. Също както при хората с висшо образование, по-младите, при католиците и еврейте. При възрастните, по-ниско образовани, мъжете, протестанти и мормони водят републиканците.

Коментар

• муахаха черната слуз падна отново под 30 долара
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Пип, дясното все повече се превръща в утопична идеология за съжаление. На теория изглежда добре и би трябвало да работи, но на практика сме изградили такъв свят, че вече тези идеи не са постижими.
                      Ха,ха!!!Сегашният провал на всичко цоциалидтическо на Исток и на Запад налива вода само в дясното!!!Нема къ!!!Другото е сиртакос,мърди,клошари и тем подобни!!!

Коментар

Пип, дясното все повече се превръща в утопична идеология за съжаление. На теория изглежда добре и би трябвало да работи, но на практика сме изградили такъв свят, че вече тези идеи не са постижими.
                        A оня Бърни ли беше дет с бабето редом се състезава ..тоя откровен комунист, основното му мото - дайте да дадем.
                        Равния щял да шорти маркета ако види Тръмп, аз пък ще съм силно къс ако и демократ стане президент.
                        Имаме консенсус с него - шорт маркета /лонг гилд и сме милионери...

Коментар

.........но на практика сме изградили такъв свят, че вече тези идеи не са постижими.
                          Правилно е да се каже: .........но на практика сме изградили ТАКИВА ГЕТА, че вече тези идеи не са постижими

Погледни картата на САЩ на регионите с най-голям демографски ръст и със сигурност ще забележиш, че те са сини при президентските избори, т.е. гласуват за демократите.
                          Сега познай от три пъти - колко са белите там и колко мучачосите, братотата или джън-пън мушмороците.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            ++
                            Партията на утайките - доста прилика с бсп наистина.
                            Оня бабишкер с 1 мъжо не може се оправи - тръгнала света да оправя кифлата....

A другите ако правят обратното, пък биле те и селяндури според Равния - аз съм за.

Коментар

разибира се че за репубриканците става въпрос....
                              Ирония ,която не вдевате.....както винаги.....
                              Не може всички мексиканци ,пуерториканци и други анци да гласуват за обама а за буш да остане чаеното парти и тексаските говедари....
                              Кое е това чаено парти, бре То голям купон сигурно пада

Коментар

Е, това пък как на теб ти хрумна?! Демократите в САЩ са БСП. Раздават пари на поразия на всичкото латинос, негрос и другата паплач. Повишават данъците, правят разни почти безплатни програми за здраве и т.н. и всичко това за сметка на хората с високи доходи.
                                ++
                                Партията на утайките - доста прилика с бсп наистина.
                                Оня бабишкер с 1 мъжо не може се оправи - тръгнала света да оправя кифлата....

A другите ако правят обратното, пък биле те и селяндури според Равния - аз съм за.

Коментар

Working...
                                X