Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
В никакъв случай
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеи аз го разкеших PBR но на 4.70-една къса от тези нива може да се пробва според мен
Аз ги продадох първо защото са взети между другото и не ги разбирам много....
и второ FCX от 5.5 на 9.87 и PBR от 3.21 на 5.29 за няма и 4 седмици е достатъчно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВнимавай с късите, много. Понякога и стопът не спасява. Моят ИП ми обясняваше оня ден как стопът се преобразувал автоматично от фиксирана цена на ... пазарна ... и затова не се задействал.... и това при отворен пазар
Ама лимитираните профити винаги се изпълняват на цената а не на по-висока ...
При гап е ясно и падане над 5% с междинен акцион но при нормална търговия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеи аз го разкеших PBR но на 4.70-една къса от тези нива може да се пробва според мен
Ама лимитираните профити винаги се изпълняват на цената а не на по-висока ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСподелил съм го вече...
на - 60 % съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПродадох FCX и PBR"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Савлиха тех сектора...
Савлиха тех сектора...с минимални обеми....за да го купят с големи.
Ей така се играе...щото най големите пишман инвеститори много го обичат тех сектора....и сега много ги е страх....и малко да ги побутнеш....и са готови да си дадат кинтите доброволно.
сега е -0.7 % насдак...ако не затваряха къси в биотехнологиите....щеше дае -1.7%Last edited by Iv_max; 07.03.2016, 21:55.
Коментар
-
Споделил съм го вече...
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеIv_max гледам доста убедително говориш би ли споделил за 2016 г колко % си на плюс или минус.
Благодаря ти предварително
на - 60 % съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеА ти? какво казваш ти?
Morgan Stanley's top equity strategist recommends investors do the opposite of whatever they think they should do
Коментар
-
Ето един поляк твърди, че е открил финансово кристално кълбо, базирано на ‘entropy feature clustering' на order book.
http://www.marketwatch.com/story/thi...off-2016-03-07
Сайта на фирмата му е забил, заради големия интересLast edited by jori; 07.03.2016, 20:28.
Коментар
-
А ти?
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение...няма да трае дълго, казва Голдман:
The rally in iron ore that has seen prices climb from multi-year lows hit in December will likely be short-lived as Chinese demand is unlikely to pick up strongly, according to Goldman Sachs.
Коментар
Коментар